מבצע של GRANDHALL חוזר בגרופון
אתה צודק, אם כולם קונים בכמויות במחירים גבוהים פי כמה ממה שמקובל בעולם, למה שאיזה יבואן/מוכר יוריד מחירים?mooz כתב:היבואן הוריד קצת לקראת החג את המחיר (עם הגרופון) הסיבה ידועה לכולם, ואם גמרו להם את המלאי איזו סיבה יש להם להוזיל עוד מחירים ?
המחיר בהום סנטר מעולה, הבעיה שאין להם כמעט מלאי בחנויות, אם היה הייתי קונה מהם...
אני לא מדבר רק על גרילים, אילה על כל מוצר צריכה שנמכר בארץ במחירים מופקעים.
הבעיה לרוב אינה ביבואנים, אילה דווקא בנו הקונים שמוכנים לשלם כאלה מחירים.
מוכרים תמיד ישאפו למכור במחיר הכי גבוה שהם יכולים. כל שאר התירוצים על מיסים, מכון תקנים הם לרוב קישקושים ולא קשורים לסיבה האמיתית.
היתה לפני כמה ימים כתבה של אריאנה מלמד ב ynet שצחקה על מחירי ארוחת הבוקר המופקעים שמקובלים בארץ.
99% מהתגובות היו עוינות ואפשר לתמצת אותן במשפט אחד " עזבי אותנו באמשלך, המחירים האלה דווקא סבירים".
הבעיה עם המחירים הגבוהים בארץ אם כך היא בעיקר שלנו - המחירים גבוהים כי אנחו משלמים.
זה לא המחיר של גרנד הול...oferiko כתב:ראיתי היום בהום סנטר את ה GT3 ב 2300ש״ח
ללא גרופון , פשוט לגשת ולקחת....
אם תסתכל טוב בתמונה, תראה שזה בכלל HOME GARDEN (דגם של Camp Town).
הייתי היום בהום סנטר ליד מת"מ בחיפה. ה-GT3 מוצע ב-3600+ (לא זוכר מחיר מדויק) לחברי מועדון.Alex123 כתב:זה לא המחיר של גרנד הול.........
אם תסתכל טוב בתמונה, תראה שזה בכלל HOME GARDEN (דגם של Camp Town)....
אני צריך גריל למרפסת קטנה.
מה דעתכם על הColeman Galaxi 2
http://www.9-cp.com/?categoryId=17923&itemId=37486
אחריות ל5 שנים על המבערים
ו 25 שנים על המנגל עצמו?
הציעו לי אותו ב 2k
מה דעתכם על הColeman Galaxi 2
http://www.9-cp.com/?categoryId=17923&itemId=37486
אחריות ל5 שנים על המבערים
ו 25 שנים על המנגל עצמו?
הציעו לי אותו ב 2k
שמע אני קניתי ב2K את הROYAL 320 של אמישראגז.
עד עכשיו אני ממש מרוצה. בחרתי אותו כי יש לו שטח צלייה מצויין וגם בגלל שלפי הסקר שוק שעשיתי מצאתי שהם הכי מקפידים על בטיחות המוצר ושיש הרבה חוות דעת מצויינות על השירות שלהם. ממליץ לך מניסיון
עד עכשיו אני ממש מרוצה. בחרתי אותו כי יש לו שטח צלייה מצויין וגם בגלל שלפי הסקר שוק שעשיתי מצאתי שהם הכי מקפידים על בטיחות המוצר ושיש הרבה חוות דעת מצויינות על השירות שלהם. ממליץ לך מניסיון