הדגמה של pearl
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
noam23,
בארה"ב זה ממש לא נחשב פרמיום, יש מסכי הקרנה אחורית במחיר סביר בהחלט.
אגב, בהחלט יש הרבה חברות רציניות עם מקרני SXRD, רק שהם קוראים לזה בשמות אחרים (DILA על ידי JVC ו-LCOS על ידי כל השאר). חברות כמו BENQ, JVC, וקנון כבר בפנים. טושיבה והיטאצ'י גם אמורים להוציא מכשירים בקרוב...
בארה"ב זה ממש לא נחשב פרמיום, יש מסכי הקרנה אחורית במחיר סביר בהחלט.
אגב, בהחלט יש הרבה חברות רציניות עם מקרני SXRD, רק שהם קוראים לזה בשמות אחרים (DILA על ידי JVC ו-LCOS על ידי כל השאר). חברות כמו BENQ, JVC, וקנון כבר בפנים. טושיבה והיטאצ'י גם אמורים להוציא מכשירים בקרוב...
- oferlaor
- מנהל

noam23,
JVC היו תמימים וחשבו שהם יצליחו להחזיק את המחיר גבוה. אין ספק שה-HD2K הוא מקרן מדהים במחיר מטורף.
תחשוב שה-PEARL הוא מקרן טוב בערך באותה רמה (יש לו יתרונות בדברים מסויימים וחסרונות באחרים) אבל ברבע מחיר...
JVC היו תמימים וחשבו שהם יצליחו להחזיק את המחיר גבוה. אין ספק שה-HD2K הוא מקרן מדהים במחיר מטורף.
תחשוב שה-PEARL הוא מקרן טוב בערך באותה רמה (יש לו יתרונות בדברים מסויימים וחסרונות באחרים) אבל ברבע מחיר...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2602
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
aloni כתב:היכן?yoav4x4 כתב:ראיתי את הפנינה והיא מ-ה-מ-מ-ת!!!!!!...
....
נערך לאחרונה על ידי yoav4x4 ב 21/11/2006 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- oferlaor
- מנהל

aloni,
אין לי מספיק ניסיון עם זה בשביל לומר לך. לדעתי פחות מ-100" זה בטוח. נראה לי שבין 90-100" מסך הקרנה היה אידאלי עבורי.
אין לי מספיק ניסיון עם זה בשביל לומר לך. לדעתי פחות מ-100" זה בטוח. נראה לי שבין 90-100" מסך הקרנה היה אידאלי עבורי.