מבקש את עזרתכם בהתקנה נכונה של מקרן - פנסוניק AE-900
שלום לכולם,
אני עומד בפני התקנה (עצמית) של פנסוניק AE-900.
המקרן יחובר למחשב, DVD וממיר של YES. כולם נמצאים במרחק של 10 מטרים מהמקרן. הכבלים יועברו בתעלה חיצונית.
ההתלבטות שלי היא בנוגע לסוגי בכבלים בהם כדאי להשתמש.
1) חיבור ה DVD: האופציות הם כבל קומפוננט מסוג RG6 או RG59. ה-RG59 זול יותר ונוח יותר להעברה. האם איכות התמונה בכבל RG6 טובה מזאת שתתקבל עם שימוש בכבל RG59?
2) חיבור המחשב: חשבתי להשתמש בכבל HDMI-HDMI ומעביר HDMI-DVI לחיבור לכרטיס מסך וזאת בהנחה שבקרוב אקנה כרטיס מסך בעל יציאת HDMI. האם כבל DVI-DVI איכותי כמו כבל HDMI-HDMI?
3) חיבור ממיר YES: האופציות שאני חושב עליהם הם אלו-
א) כבל SCRAT-SCART באורך 10 מטר. האם אני אאבד הרבה איכות בכבל ארוך כל כך?
ב) תלית הממיר יחד עם המקרן, במקרה זה בא בחשבון רק הממיר הקטן של YES. האם לממיר זה יש יציאת SCART?
4) מבקש את המלצתכם למסך גלילה ידני בגודל של 2.13X2.13 במחיר של עד 1000 ש"ח - ההקרנה תתבצע בחושך כמעט מושלם.
כל המלצה תתקבל בברכה,
תודה,
גלעד
אני עומד בפני התקנה (עצמית) של פנסוניק AE-900.
המקרן יחובר למחשב, DVD וממיר של YES. כולם נמצאים במרחק של 10 מטרים מהמקרן. הכבלים יועברו בתעלה חיצונית.
ההתלבטות שלי היא בנוגע לסוגי בכבלים בהם כדאי להשתמש.
1) חיבור ה DVD: האופציות הם כבל קומפוננט מסוג RG6 או RG59. ה-RG59 זול יותר ונוח יותר להעברה. האם איכות התמונה בכבל RG6 טובה מזאת שתתקבל עם שימוש בכבל RG59?
2) חיבור המחשב: חשבתי להשתמש בכבל HDMI-HDMI ומעביר HDMI-DVI לחיבור לכרטיס מסך וזאת בהנחה שבקרוב אקנה כרטיס מסך בעל יציאת HDMI. האם כבל DVI-DVI איכותי כמו כבל HDMI-HDMI?
3) חיבור ממיר YES: האופציות שאני חושב עליהם הם אלו-
א) כבל SCRAT-SCART באורך 10 מטר. האם אני אאבד הרבה איכות בכבל ארוך כל כך?
ב) תלית הממיר יחד עם המקרן, במקרה זה בא בחשבון רק הממיר הקטן של YES. האם לממיר זה יש יציאת SCART?
4) מבקש את המלצתכם למסך גלילה ידני בגודל של 2.13X2.13 במחיר של עד 1000 ש"ח - ההקרנה תתבצע בחושך כמעט מושלם.
כל המלצה תתקבל בברכה,
תודה,
גלעד
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
אם יהיה לך רסיבר עם יציאת HDMI/component הוא יוכל למתג את המקורות האלה.
1) חיבור ה DVD: כבל קומפוננט RG59 - רואים מצויין. אבל אין לי מול מה להשוות.
2) חיבור המחשב: קניתי כבל HDMI-HDMI ומעביר HDMI-DVI לחיבור לכרטיס מסך.
3) חיבור ממיר YES: כבל SCRAT-SCART באורך 10 מטר.
4) מסך גלילה ידני בגודל של 2.13X2.13 : קניתי בכיוונים אמדור.
את כבל ה- HDMI וה- SCART רכשתי דרך חנות בארה"ב שלחה לי אותם לארץ.
הכתובת: http://www.lenexpo-electronics.com
אם יש לך רסיבר טוב עם יציאת HDMI/component, כמו רשם איתי, אתה יכול לחבר את כל המקורות לרסיבר וממנו להוציא כבל HDMI אחד. רסיברים כאלו מתחילים ב- 6000 ש"ח בערך.
בהצלחה!
2) חיבור המחשב: קניתי כבל HDMI-HDMI ומעביר HDMI-DVI לחיבור לכרטיס מסך.
3) חיבור ממיר YES: כבל SCRAT-SCART באורך 10 מטר.
4) מסך גלילה ידני בגודל של 2.13X2.13 : קניתי בכיוונים אמדור.
את כבל ה- HDMI וה- SCART רכשתי דרך חנות בארה"ב שלחה לי אותם לארץ.
הכתובת: http://www.lenexpo-electronics.com
אם יש לך רסיבר טוב עם יציאת HDMI/component, כמו רשם איתי, אתה יכול לחבר את כל המקורות לרסיבר וממנו להוציא כבל HDMI אחד. רסיברים כאלו מתחילים ב- 6000 ש"ח בערך.
בהצלחה!