שלומות,
אשמח לייעוץ והמלצות לרכישת גריל גז בסכום של עד 2800 ש"ח.
חרשתי את האינטרנט, כאן בפורום בעיקר, ולא הצלחתי להחליט.
האפשרויות הם:
1. Coleman Galaxy 4 :
גריל גז בעל 4 מבערים, 66K BTU+ כירת גז צידית, לא מזמן זכה לתשבחות בכתבה השוואתית שבוצעה בידיעות אחרונות. נראה איכותי ומרשים יחסית, מגיע עם שנתיים אחריות על מנגנון הגז באתר הלקוח, 5 שנות אחריות כללית, 25 שנות אחריות על המבערים, לא ראיתי איזכור לטיב השירות שלהם. מחירו- 2500 ש"ח.
2. GrandHall GTI3 :
מופיע כאן בפורום לא מעט. ראיתי אותו היום בלוד בכרמל דיירקט (שאגב, כבר בחנות נתנו שירות מעולה!), נראה טוב גם כן (איך המכסה שלו מבחינת שמירת החום?), 5 שנות אחריות מלאה באתר הלקוח. מחירו גם כן עומד על 2500 ש"ח.
3. Weber Q3200 . ראיתי אותו בACE לצד הColeman. נראה טוב אך פשוט. מדפי הפלסטיק קצת הרתיעו אותי. לא ראיתי אזכור למשך האחריות שמקבלים עליו ולטיב השירות שלהם. מחירו- 2800 ש"ח.
מה אתם אומרים? ומה הייתם ממליצים? בעד ונגד (במיוחד בנוגע לקולמן שכמעט ואין עליו ביקורות)?
חשוב לי איכות הצלייה של סטייקים (בעיקר), והגריל ישמש גם לצליית חלקי פנים (כבד למשל) בתדירות בינונית- נמוכה.
בתודה מראש.
התלבטות קשה בין 3 גרילי גז: Weber/ GrandHall/ Coleman
גם אני בודק לגבי אחד משלושת הגרילים שהזכרת
את הקולמן פסלתי בגלל ביקורות גרועות שהגיעו מקנדה על כך שהגריל לא מחזיק מעמד
כך שנותרתי עם ה Q3200 וגראנד הול
Q3200 - ביקורות טובות מכל העולם, רבים טוענים שהבשר יוצא ממש טעים מהגריל הזה
גראנד הול - שירות מצוין בארץ, לא מצאתי הרבה ביקורות מחו"ל
התלבטות קשה
את הקולמן פסלתי בגלל ביקורות גרועות שהגיעו מקנדה על כך שהגריל לא מחזיק מעמד
כך שנותרתי עם ה Q3200 וגראנד הול
Q3200 - ביקורות טובות מכל העולם, רבים טוענים שהבשר יוצא ממש טעים מהגריל הזה
גראנד הול - שירות מצוין בארץ, לא מצאתי הרבה ביקורות מחו"ל
התלבטות קשה
אכן התלבטות לא קלה.
הקולמן הועף מהרשימה עקב הביקורות בארה"ב שלא החמיאו לו, בלשון המעטה.
הWEBER יחסית יקר למה שזה נראה. לפחות פסיכולוגית.
ואם להוסיף שמן למדורה- הייתי היום בש.ד.ר. שבראשל"צ בעקבות הצעה והמלצה מחבר.
הגריל שלהם, מדגם 222 נראה מרשים, בלי ספק. הגריל כולו עשוי נירוסטה (דבר שלא צויין ע"י גראנד-הול), 6 מבערים וסה"כ נראה איכותי.
וכמובן- הם מתמחים בייצור לשוק המקצועי. הגריל שנמצא בשווארמה המועדפת עלי- מתוצרתם.
החסרונות? אין רשת עליונה לשמירת חום (זה שימושי בכלל?), ההצתה היא מבעד לפתחים המיועדים לכך באמצעות מצת ולא הצתה אלקטרונית.
אפשר לומר שכעת ההתלבטות היא בין:
1. GrandHall GTI3
2. ש.ד.ר. 222
כמאמר חיים הכט- מה אתם הייתם עושים?
הקולמן הועף מהרשימה עקב הביקורות בארה"ב שלא החמיאו לו, בלשון המעטה.
הWEBER יחסית יקר למה שזה נראה. לפחות פסיכולוגית.
ואם להוסיף שמן למדורה- הייתי היום בש.ד.ר. שבראשל"צ בעקבות הצעה והמלצה מחבר.
הגריל שלהם, מדגם 222 נראה מרשים, בלי ספק. הגריל כולו עשוי נירוסטה (דבר שלא צויין ע"י גראנד-הול), 6 מבערים וסה"כ נראה איכותי.
וכמובן- הם מתמחים בייצור לשוק המקצועי. הגריל שנמצא בשווארמה המועדפת עלי- מתוצרתם.
החסרונות? אין רשת עליונה לשמירת חום (זה שימושי בכלל?), ההצתה היא מבעד לפתחים המיועדים לכך באמצעות מצת ולא הצתה אלקטרונית.
אפשר לומר שכעת ההתלבטות היא בין:
1. GrandHall GTI3
2. ש.ד.ר. 222
כמאמר חיים הכט- מה אתם הייתם עושים?