שליחת מקרן בדואר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
אזרה, סליחה שאני נדחף, רק שים לב של 3000 אין הסטת עדשה. אתה חייב להתקין אותו במרכז, מול המסך.
איתי_הגיתי כתב:אזרה, סליחה שאני נדחף, רק שים לב של 3000 אין הסטת עדשה. אתה חייב להתקין אותו במרכז, מול המסך....
עם אפשרות הסטת ההזה (לנס שיפט?) אני יכול לחיות . שמתי לב שבד"כ בDLPהיצרנים חוסכים בזה. כנראה שאין לי ברירה, אני מאוד אוהב צבעים של DLP.
שאלה אחרת, כשאני פותח את הזום למקסימום (1.21) , איכות התמונה או המנורה נפגמת במשהו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
בקשר ללנס שיפט (מעלה מטה) אני חושב שאין , ואם יש זה רק יהיה טוב יותר.
בקשר למחיר חישבתי 31.5% מע"מ+מכס - זאת העלות?, המחיר של המקרן דיי ירד בשבועות האחרונים.
ובקשר לביטוח המשלוח , איזו חברה מבטחת (UPS או FEDEX , או אולי חברה אחרת שאתה מכיר?
ולשאלת השאלות מישהו כבר שלח מקרן בדואר?
בקשר למחיר חישבתי 31.5% מע"מ+מכס - זאת העלות?, המחיר של המקרן דיי ירד בשבועות האחרונים.
ובקשר לביטוח המשלוח , איזו חברה מבטחת (UPS או FEDEX , או אולי חברה אחרת שאתה מכיר?
ולשאלת השאלות מישהו כבר שלח מקרן בדואר?
הפשוט ביותר זה לשלוח דרך חברות כמו Fedex, UPS וכו' יכול להיות שדרך Mustop זה יצא טיפה יותר זול אך לא בטוח.
כל חברות השילוח מבצעות גם ביטוח בדרך כלל זה כבר כלול במחיר הסופי. כך בחשבון שמכס גובים גם מעלות המשלוח.
אני קיבלתי בעבר מקרן שנשלח מיפן דרך EMS (דואר שליחים) ללא כל בעיה. נדמה לי שלא ניתן לשלוח בשרות זה מארה''ב אך תבדוק באינטרנט.
לדעתי המשלוח עמור לעלות בסביבות $120~140$ דרך Fedex או UPS .
כל חברות השילוח מבצעות גם ביטוח בדרך כלל זה כבר כלול במחיר הסופי. כך בחשבון שמכס גובים גם מעלות המשלוח.
אני קיבלתי בעבר מקרן שנשלח מיפן דרך EMS (דואר שליחים) ללא כל בעיה. נדמה לי שלא ניתן לשלוח בשרות זה מארה''ב אך תבדוק באינטרנט.
לדעתי המשלוח עמור לעלות בסביבות $120~140$ דרך Fedex או UPS .