גרנדהול GTI4

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2496
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולם

בהמשך לאירוע המנגלים של חברת כרמל דיירקט מחודש מרץ 2014...
אל אותו אירוע הגעתי על מנת להתרשם ממנגל בילד אין שחיפשתי עבור בית חדש. קיבלתי הסברים ומאד התרשמתי ממוצרי החברה.
באותו ערב נערכה הגרלה ושמי עלה כזוכה במנגל.
אחד ממנהלי החברה, שלפני כן הסביר וסקר בפני את האופציות השונות מיד אמר "מזל טוב על הזכיה אך זכור לי שאותך מעניין דגם אחר, תבוא אלינו מחר ונראה איך משדרגים"

למחרת נסעתי לאולם התצוגה שלהם בלוד, ניתן למצוא שם את כל סוגי המנגלים, ועוד אביזרים שונים.
שידרגתי בתוספת מאד קטנה לדגם בו חשקתי מלכתחילה, שילמתי גם בגין הובלה והתקנה.
כבר בפגישה נוכחתי להכיר חבר'ה מדהימים ושירותיים, שאני לא נתקלתי במקומות אחרים, הם היו מלאי רצון טוב רק כדי שאהנה מהזכיה ומהמוצר.
אני בטוח שגם אם לא הייתי זוכה הייתי רוכש את המוצר, בזכות איכותו והתרשמותי משירות החברה, דבר שלי באופן אישי חשוב כראשון במעלה.
באותו זמן הייתי בטוח שזה עניין של חודשיים/שלושה עד שאכנס לדירה החדשה, ועל בסיס זה סיכמנו שאצור קשר כשיהיה רלוונטי והם יבואו להתקין.
הדירה התעכבה בלא מעט חודשים מעבר לצפי, בחודשים אלא קיבלתי מס' טלפונים מהחברה על מנת לוודא שלא שכחתי שממתין לי מנגל אצלהם ועל זה אני רוצה לומר כל הכבוד, לא טרויוויאלי.

ביום שלישי שעבר, יצרתי קשר עם טל מנהל החברה, אמרתי לו שהגיע הרגע... אמר אין שום בעיה ושיבקש משי מנהל התפעול ליצור קשר ולתאם.
שוחחתי עם שי, הוא התכוונן לפי הצורך שלי וקבענו התקנה ליום חמישי.
הגיע מתקין מקצוען וסופר נחמד, זאבי, תוך כדי ההתקנה הסביר וסיפר, הכל בסבלנות.
לפני שהלך, אמר ששוחח עם טל לגבי כיסוי למנגל וטל הנחה אותו לתת לי אחד במתנה, פינוק עד הסוף.

לגבי המוצר - מעולה, בנוי לעילא, ביום שישי הספקתי לעשות ניסוי כלים קטן והיה מדהים... שבת הבאה מתוכנן ניסוי כלים רציני יותר.

לאור כל ההתנהלות, חשתי צורך להודות לחברת כרמל דיירקט גם דרך הפורום, להמליץ בכל לב על חברה נחמדה, החל מהראש, דרך התפעול וכלה במתקין, כאשר החברה טובה, כל שרשרת האנשים מצויינת, וזה מתבטא.
להמליץ על מוצר מצויין במחיר מאד הוגן.
תודה טל, יובל, שי, זאבי - ישר כח!!

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

כיף לשמוע!
חוק ראשון של ציידי דילים: