תהליך ההזמנה של השעון של אפל - לא להיט
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ההזמנה היתה אמורה להפתח בשעה 12:01PDT, מעשית במרבית העולם החנות היתה סגורה עד 12:10.
כרגע נראה שמרבית המודלים יגיעו לידי הצרכנים רק באמצע מאי. רק פריטים בודדים זמינים למשלוח לפני תחילת מאי, והרוב מסומנים שישלחו בין 4-6 שבועות.
הייתי אומר שזה לא נראה להיט...
לגבי יבוא ארצה, עדיין לא ברור כמה מורכב יהיה להכניס את ה-Apple watch לארץ, למרות שהוא בגדול רק שעון עם BT 4. בכל מקרה, נגלה כשהדוגמאות הראשונות יגיעו ארצה.
כדאי לזכור שלמעט לגעת בו בתוך החנויות, אפל לא מאפשרת רכישה על המקום של המכשיר בחנויות שלה. אני מעריך שאחרי שהבום הראשון של ההזמנות ירד, הם יתחילו לאפשר זאת, אבל יש סיכוי רב שזה יקרה רק לקראת סוף השנה...
כרגע נראה שמרבית המודלים יגיעו לידי הצרכנים רק באמצע מאי. רק פריטים בודדים זמינים למשלוח לפני תחילת מאי, והרוב מסומנים שישלחו בין 4-6 שבועות.
הייתי אומר שזה לא נראה להיט...
לגבי יבוא ארצה, עדיין לא ברור כמה מורכב יהיה להכניס את ה-Apple watch לארץ, למרות שהוא בגדול רק שעון עם BT 4. בכל מקרה, נגלה כשהדוגמאות הראשונות יגיעו ארצה.
כדאי לזכור שלמעט לגעת בו בתוך החנויות, אפל לא מאפשרת רכישה על המקום של המכשיר בחנויות שלה. אני מעריך שאחרי שהבום הראשון של ההזמנות ירד, הם יתחילו לאפשר זאת, אבל יש סיכוי רב שזה יקרה רק לקראת סוף השנה...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
בינתיים ביקורות רעות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
ראיתי את הסרטונים הרשמיים של אפל שמראים כל מני פונקציות בשעון וחשבתי לעצמי - אין פה שום דבר מיוחד או שימושי אבל לעזעזל - זה נראה טוב!!! אז אני רוצה גם... אפילו סתם בתור שעון הוא נראה טוב בעיניי