נקיון גריל - T2 - גרנדהול ושאלה על המצת
ברשותי גריל T2 גרנדהול - חדש שקניתי.
לאחר שימוש ראשון יש לי מספר שאלות לגבי הניקיון שלו ושאלה נוספת לגבי המצת.
1 האם לאחר ניקיון ראשוני של רשת המנגל תחת הברז - ניתן לשים אותה במדיח הכלים ???
2. כיצד מנקים את לוחות המתכת שנמצאים מתחת לגריל - הם נהיים גם מאוד שחורים לאחר השימוש. האם אפשרי גם לשים במדיח?
לגבי המצת - הוא לא עבד לי.
כשלוחצים עליו מה אמורים לשמוע? אני לא שומע כלום כשאני לוחץ ונאלצתי להשתמש בגפרורים.
ניתן להוציא את הכפתור ע"י סיבוב שלו - אני מצרף תמונה של שני החלקים - על מנת שתראו - אולי חסר איזשהוא חלק ???
תודה מראש לעוזרים.
לגבי הגריל עצמו, בסך הכל היה ממש טוב ונוח לפעם ראשונה וקיבלתי הרבה מחמאות מהאורחים.
2. כיצד מנקים את לוחות המתכת שנמצאים מתחת לגריל - הם נהיים גם מאוד שחורים לאחר השימוש. האם אפשרי גם לשים במדיח?
כשלוחצים עליו מה אמורים לשמוע? אני לא שומע כלום כשאני לוחץ ונאלצתי להשתמש בגפרורים.
ניתן להוציא את הכפתור ע"י סיבוב שלו - אני מצרף תמונה של שני החלקים - על מנת שתראו - אולי חסר איזשהוא חלק ???
תודה מראש לעוזרים.
לגבי הגריל עצמו, בסך הכל היה ממש טוב ונוח לפעם ראשונה וקיבלתי הרבה מחמאות מהאורחים.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4770
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
לגבי המצת, תפנה ליבואן, שיחליפו.
לגבי הניקוי, אתה באמת מתכוון לנקות כל פעם תחת מים ?
ממליץ לך להציץ פה, הבחור העלה תמונה של הגריל שלו כמה הודעות מעל, מצוחצח, הייתי בטוח שהוא חדש.
http://www.hometheater.co.il/vp2258807#2258807
לגבי הניקוי, אתה באמת מתכוון לנקות כל פעם תחת מים ?
ממליץ לך להציץ פה, הבחור העלה תמונה של הגריל שלו כמה הודעות מעל, מצוחצח, הייתי בטוח שהוא חדש.
http://www.hometheater.co.il/vp2258807#2258807
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
·יריבש כתב:ברשותי גריל T2 גרנדהול - חדש שקניתי.
תודה מראש לעוזרים.
לגבי הגריל עצמו, בסך הכל היה ממש טוב ונוח לפעם ראשונה וקיבלתי הרבה מחמאות מהאורחים....
לגבי המצת אז חוץ מסוללה AA לא חסר כלום.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
·יריבש כתב:@istarmini
·
לא הייתה בפנים סוללה.
אז אני צריך לשים סוללה ?...
ברור
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1756
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
כמו שאמרו כבר לגבי הסוללה, שם אחת טובה היא תחזיק כמה שנים בלי נזילות.
לגבי הניקיון, המדף מתפרק כולו. יש 2 ברגי פרפר אחד בכל צד שמחזיקים אותו רק תוציא את מגש השמן לפני. נמצא מאחור.
על המגש אפשר לשם נייר אלומיניום או חול. באופן אישי לא ניקיתי את שלי כבר שנתיים והוא עובד לא מעט (ממש אל בנדי )
לגבי הניקיון, המדף מתפרק כולו. יש 2 ברגי פרפר אחד בכל צד שמחזיקים אותו רק תוציא את מגש השמן לפני. נמצא מאחור.
על המגש אפשר לשם נייר אלומיניום או חול. באופן אישי לא ניקיתי את שלי כבר שנתיים והוא עובד לא מעט (ממש אל בנדי )
72o