מישהו ראה\ שמע\ מכיר ?

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001034524

על פניו מלבד הלה צימבלי היפה והלטה ארט, נראה כמו סניף של DUNKIN DONUTS , שווה ביקור לדעתכם ?

urich
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

הקפה נראה מעולה המחיר נשמע סבבה, העיצוב לא לטעמי, העובדה שמגישים בכוסות נורמליות חשובה לי בתור צרכן אספרסו, אני בהחלט בעד לשלם קצת אקסטרא על אספרסו איכותי. הייתי קונה אם היה הייתי עובר במקרה ליד אחד אבל בטח שלא הולך במיוחד.

האם יצליחו בעידן הקפה ב5? אני בספק אבל בהחלט מאחל להם בהצלחה וכמובן שישמרו על רמה גבוהה ככל האפשר.

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

urich כתב:הקפה נראה מעולה המחיר נשמע סבבה, העיצוב לא לטעמי, העובדה שמגישים בכוסות נורמליות חשובה לי בתור צרכן אספרסו, אני בהחלט בעד לשלם קצת אקסטרא על אספרסו איכותי. הייתי קונה אם היה הייתי עובר במקרה ליד אחד אבל בטח שלא הולך במיוחד.

האם יצליחו בעידן הקפה ב5? אני בספק אבל בהחלט מאחל להם בהצלחה וכמובן שישמרו על רמה גבוהה ככל האפשר.
...
·כך גם אני , אני לא אשתה קפה של 5 שקלים בארץ(לא בגלל המחיר כמובן , אלא בגלל איכות הקפה ואיכות ההכנה - כמו כולנו)
אך אני לגמריי תומך במחאה ומזדהה איתה וכן אקנה כל משקה אחר במחיר 5 שקלים,
לצערינו גם בתי הקפה שמוכרים בחוצפתם קפוצ׳ינו קטן ב12 + שקלים לא מוציאים קפה ראוי למחירם וגם לא באופן כללי.

צר לראות איך באיטליה ארץ הקפה על אספרסו תשלם בין 3-5 שקלים (בעמידה בחלק מהמקומות) ועל קפוצי׳נו בין 4-7 שקלים (עמידה בחלק מהמקומות) וזה טווח המחירים - גם של הקפוצ׳ינו הטוב ביותר באיטליה וגם של הגרוע ביותר (כמעט ואין כזה ) .

ולגביי הלקוחות , יש לא מעט ״משוגעים״ כמונו בתחום שהיו מוכנים לשלם גם 20 שקלים בכדי לקבל קפוצ׳ינו ראוי מספיק, סוג הלקוחות הוא שונה - בדיוק כמו ההבדל בין פיצה איכותית במסעדה לבין פיצה בפיצרייה ב20 שקלים כולל קולה , גם כאן יש קונים וגם כאן , מי מרוויח יותר ? זאת שאלה טובה

shlomima
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

ביקרתי בסניף רעננה (אחוזה) עם הרבה ציפיות וכגודל הציפיה גודל האכזבה.
האספרסו ברמה של ארומה וגם מתומחר זהה 8 ש"ח ועם טעם לוואי של קפה ישן שכנראה מקורו במטחנה.
נראה שהתלהבו מהקפוצינו/לאטה ארט ולא מהטעם עצמו.

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”