חוזר שוב לארץ המגף - המלצות יתקבלו בברכה
שלום לכולם ,
קצת יותר מחצי שנה מאז הפעם האחרונה שביקרתי בארץ המגף הספיקה בכדי לגרום לי לרצות לחזור .
חודש הבא אנו נבקר באיטליה בערים : פירנצה, ונציה, ורונה , מילאנו , וטורינו .
המלצות יתקבלו בחום !
כמובן קודם המלצות שקשורות לתחום שלנו, לאחר מכן אשמח לשמוע המלצות כלליות (:
תודה לעונים
קצת יותר מחצי שנה מאז הפעם האחרונה שביקרתי בארץ המגף הספיקה בכדי לגרום לי לרצות לחזור .
חודש הבא אנו נבקר באיטליה בערים : פירנצה, ונציה, ורונה , מילאנו , וטורינו .
המלצות יתקבלו בחום !
כמובן קודם המלצות שקשורות לתחום שלנו, לאחר מכן אשמח לשמוע המלצות כלליות (:
תודה לעונים
נערך לאחרונה על ידי Ben_p ב 25/06/2015 11:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בקצב שאתה מטייל שם אתה צריך לתת לנו המלצות...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
@Ben_p
·
הכי טובה ששתיתי בה ודווקא במיקום הכי מרכזי ליד ה Dumo (אם אתה יכול שתה רק שם.. ) - Caffè Scudieri. וכמובן לא להזמין בישיבה אלא בעמידה על הדלפק.
ליד המוזיאון לזיאולוגיה היה גן בית קפה עם מכונת מנוף של Victoria Arduino אך היה סגור ולצערי לא זכיתי.
·
הכי טובה ששתיתי בה ודווקא במיקום הכי מרכזי ליד ה Dumo (אם אתה יכול שתה רק שם.. ) - Caffè Scudieri. וכמובן לא להזמין בישיבה אלא בעמידה על הדלפק.
ליד המוזיאון לזיאולוגיה היה גן בית קפה עם מכונת מנוף של Victoria Arduino אך היה סגור ולצערי לא זכיתי.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
·גוגל משום מה מוצא לי את Caffè Scudieri רק בפירנצה (זה מעולה כי גם שם נהיה )nimitzg כתב:@Ben_p
·
ליד המוזיאון לזיאולוגיה היה גן בית קפה עם מכונת מנוף של Victoria Arduino אך היה סגור ולצערי לא זכיתי....
מישהו שמע על חנויות לציוד קפה באזורים הללו ?
לי יש את סט הכוסות הזה ואני מרוצה עד השמים, גם מזכיר לי את איטליה וגם פורצלן איכותי ששומר חום ובמידה הקלאסית לקפוצ'ינו.
ancap
אם תמצא באיטליה סניף - אתה מסודר
ancap
אם תמצא באיטליה סניף - אתה מסודר
"Cigars change thoughts into dreams."
·אין ספק שזאת החברת כוסות בין המוערכות והאיכותיות באיטליה(במחירים אנושיים), הם מייצרים את הכוסות לכמה מהמותגים הגדולים - lavazza , taza doro ועוד..nimitzg כתב:לי יש את סט הכוסות הזה ואני מרוצה עד השמים, גם מזכיר לי את איטליה וגם פורצלן איכותי ששומר חום ובמידה הקלאסית לקפוצ'ינו.
ancap
אם תמצא באיטליה סניף - אתה מסודר...
מישהו נתקל בסניף שלהם איפה שהוא ?