ראשית חשוב להגיד תודה רבה לסמסונג / סמליין על האירוע. ממש לא טריוויאלי שהיבואן ישקיע מזמנו ומכספו בשביל לעשות אירוע עבור אנשים פרטיים ולא רק מסיבת עיתונאים. היה אירוע יפה, מקצועי, עם אפשרות להתרשם מליין המסכים החדש וכמובן שלא יצאנו רעבים (שזה בונוס מבורך

).
כן יירבו!
קשה שלא לצאת קצת משוחד מאירוע כזה (וזו גם מטרתו - לא רק להציג אלא בעיקר להאדיר את המותג סמסונג בכלל ואת ליין מסכי 2015 בפרט) ואני גם באופן אישי מחזיק שני מסכי סמסונג בביתי (אחת מהן ספינת דגל בדימוס) אבל נשתדל להיות אובייקטיביים.
המסכים נראים טוב, ללא ספק, אבל קשה לאמר איך הם בייחס לשנה קודמת ולמתחרים כי לא ניתן להשוות על סמך זיכרון בלבד. אכן אפשר להבחין ב-HDR ואין ספק שיש לזה WOW אפקט. שאר הדברים לא רחוקים ממה שכבר ראינו וקשה לי לאמר עד כמה ניתן להבחין במעבר לפאנל 10 ביט.
אמרו פה משהו לגבי עננות אבל אני לא יכול לקבוע זאת חד משמשעית כי ראינו את המסך בתנאי אור אבל כל התנאים לשחורים טובים יותר בהחלט שם והגיוני שגם בחדר חשוך לא היה ניתן להבחין בחוסר אחידות.
לגבי פיקסלים תקועים / שרופים / דפוקים יש חדשות טובות וחדשות רעות. החדשות הרעות שהיו
הרבה כאלה (ב-JS9500 בגודל 78" שהוצגה) אבל החדשות הטובות שהפיקסלים כ"כ קטנים שניתן היה להבחין בהם רק ממש ממש מקרוב. ממרחק מטר אף אחד לא ראה כלום. אני אישית הייתי מוכן להחליף את העננות שלי בפיקסלים תקועים שלא ניתן להבחין בהם ובכל זאת זה מעט מדאיג בהתחשב בכך שהמסך חדש וזאת נקודת פתיחה בעייתית. אתה בכל זאת רוצה מסך מושלם כשאתה משלם 60,000 גם אם לא באמת רואים את זה.
לדעתי האישית, בהתחשב בכל הנתונים (בעיקר מחיר ותכנים), זה עדין מסך "קונספט". קרי, בא להדגים יכולות שמצד אחד לא בטוח שהן אפויות עד הסוף ומצד שני שאין להן עדין שימוש בהווה. אם היו נותנים 50% הנחה בהשקה, בטח הייתי שם 30,000 ולוקח 78JS9500 הביתה כי בכל זאת מדובר במסך מטורף (כנראה ה-LED הטוב ביותר בשוק) אבל לא נתנו ולכן אני לא רואה סיבה להזדרז ומי שתכנן לקנות השנה אוטו להנהלה, שישקיע שם את ה-60,000 ש"ח.