קראתי פה ושם, הבנתי שאינוורטר יותר יקר ובעיית בהתקנות לא נכונות ובכללי יותר יקר, אני לא אוהב קור, ומדליק מזגן פעם ב, רק מתי שאני באמת מרגיש אני צריך, ומן הסתם מדליק בחורף מתי שממש קר (אבל האוויר נהיה יבש, עולי אני לא עובד איתו על המצב הנכון בחורף). בסלון יש לנו LG DESIGN 25, שהיה בדירה שקנינו, לא חסכוני אבל עושה את העבודה, עיצוב נחמד יש להוסיף.
בחדר נוסף יש Tadiran A15. אני חשבתי להתקין LG כלשהו, נגיד Lucky 12, רמת המחיר כ1400 שקל ויש 3 שנות אחריות, לא היה לי ניסיון רע אם מוצרי LG האמת. למה LG אתם שואלים? אני מאנשים שבחיים לא ישלם על מוצר מדבקה, או על מוצר כלשהו שאחד החברות מיבאות מסין ומוכרות תחת מותג מסויים, גם אם אחריות תהיה 5 שנים. LG מייצרת בעצמה את המזגנים, אז אני יודע מה אני קונה, אלה אם אחד היצרנים בארץ מייצר מזגנים פה בארץ? אם כן, איזה? חשוב לי :
דירוג אנרגטי A, ושלא יהיה מוצר מדבקה זול, כמו איזה SAGA או משהו..
תודה.
צריך המלצה למזגן 1 כ"ס, משהו איכותי ולא יקר
לפני כחודשיים התקנתי דגם 1 כ"ס של תדיראן שנקרא TOSOT 10A. עלה מעט יותר מאחרים: 1,700 ש"חdenis29 כתב:קראתי פה ושם, הבנתי שאינוורטר יותר יקר ובעיית בהתקנות לא נכונות ובכללי יותר יקר, אני לא אוהב קור, ומדליק מזגן פעם ב, רק מתי שאני באמת מרגיש אני צריך, ומן הסתם מדליק בחורף מתי שממש קר (אבל האוויר נהיה יבש, עולי אני לא עובד איתו על המצב הנכון בחורף). בסלון יש לנו LG DESIGN 25, שהיה בדירה שקנינו, לא חסכוני אבל עושה את העבודה, עיצוב נחמד יש להוסיף.
בחדר נוסף יש Tadiran A15. אני חשבתי להתקין LG כלשהו, נגיד Lucky 12, רמת המחיר כ1400 שקל ויש 3 שנות אחריות, לא היה לי ניסיון רע אם מוצרי LG האמת. למה LG אתם שואלים? אני מאנשים שבחיים לא ישלם על מוצר מדבקה, או על מוצר כלשהו שאחד החברות מיבאות מסין ומוכרות תחת מותג מסויים, גם אם אחריות תהיה 5 שנים. LG מייצרת בעצמה את המזגנים, אז אני יודע מה אני קונה, אלה אם אחד היצרנים בארץ מייצר מזגנים פה בארץ? אם כן, איזה? חשוב לי :
דירוג אנרגטי A, ושלא יהיה מוצר מדבקה זול, כמו איזה SAGA או משהו..
תודה....
(הוא עלה קצת פחות בתחילת הקיץ אבל הם העלו את המחיר בגלל הביקוש)
הסיבה שבחרתי תדיראן היא ש 3 מתקיני מזגנים + 1 טכנאי מזגנים שדיברתי איתם המליצו על תדיראן פה אחד אז מי אני שאתווכח ?
אף אחד מהם לא התלבט וחלק אמרו כמה מילים רעות על טורנאדו וסאגה.
המזגן בינתיים בסדר גמור.