חדש : בשר אנגוס טרי ביבוא מארגנטינה ברשת שופרסל, יצאנו לטעום ...
שלחו אותי השבוע לקנות בשר למסיבת רווקים של קרניבורים. בתפריט רק בשר פחות או יותר.
הגעתי לאיטליז של "בשרלה" שבבעלות דבאח, אנטריקוט "אנגוס" (מניח שלא באמת אנגוס אבל מי יודע) ב100 שקלים, פילה ב110, פריים ריב ב80, אנטריקוט מיושן ב90 וסינטה ב80.
הגעתי לשם חזרה אחרי קניה קודמת שיצאה מעולה, ואני לא מתבייש להגיד שזה הבשר הכי טוב שיצא לי לקנות בארץ וקניתי בעשרות איטליזים שונים כולל כמה בוטיקים.
לא מבין למה לשלם מחירים מופקעים על בשר.
לא היה בן אדם אחד שלא אמר שהבשר מושלם (15 חברה).
הגעתי לאיטליז של "בשרלה" שבבעלות דבאח, אנטריקוט "אנגוס" (מניח שלא באמת אנגוס אבל מי יודע) ב100 שקלים, פילה ב110, פריים ריב ב80, אנטריקוט מיושן ב90 וסינטה ב80.
הגעתי לשם חזרה אחרי קניה קודמת שיצאה מעולה, ואני לא מתבייש להגיד שזה הבשר הכי טוב שיצא לי לקנות בארץ וקניתי בעשרות איטליזים שונים כולל כמה בוטיקים.
לא מבין למה לשלם מחירים מופקעים על בשר.
לא היה בן אדם אחד שלא אמר שהבשר מושלם (15 חברה).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
[size= 24.3333320617676px; line-height: 22.3055534362793px]https://m.facebook.com/profile.php?id=105466716457781
[/size]זה הדף פייסבוק שלהם
[/size]זה הדף פייסבוק שלהם
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
כי זה האנגוס היחיד שמגודל בישראל, כאשר על הנייר האקלים שלנו לחלוטין לא מתאים לגידול שכזה, תעלומה איך גיליס מצליחים...Triple-z כתב:האם יצא לכם לאכול את הבלאק אנגוס של גיליס? האם האנטריקוט שלהם שווה את מחירו הגבוה 189ִשח לקילו?
שמעתי המלצות, אבל עדיין זה מאוד יקר לא?...
וכן, יצא לי לטעום, טעים ביותר... אבל ללא ספק יקר