EPG לשבוע ביס?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
שמתם לב שכבר כמה זמן (התכוונתי לכתוב על זה כמה פעמים) ה-EPG של יס הוא שבוע קדימה על כל ערוצי הבית + הערוצים הישראלים (ערוץ 2 + 10, לא בדקתי ערוץ 1 כי הוא לא מעניין...) ?
זה ממש נחמד! אני סוף סוף יכול לסמן את NIP/TUCK הרבה זמן מראש, כשאני עוד זוכר שזה משודר (בימי שני אני אף פעם לא זוכר...)
זה ממש נחמד! אני סוף סוף יכול לסמן את NIP/TUCK הרבה זמן מראש, כשאני עוד זוכר שזה משודר (בימי שני אני אף פעם לא זוכר...)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מרטין,
יש הרבה דברים שהם לא סדרות ואז אותם אני צריך לסמן כל פעם מחדש (כן כן, התלוננתי ליס על כך שאי אפשר לסמן כל תוכנית בעולם כמו סדרה - אפילו חדשות הייתי רוצה לסמן ולהקליט תמיד חדשות אחרונות).
יש הרבה דברים שהם לא סדרות ואז אותם אני צריך לסמן כל פעם מחדש (כן כן, התלוננתי ליס על כך שאי אפשר לסמן כל תוכנית בעולם כמו סדרה - אפילו חדשות הייתי רוצה לסמן ולהקליט תמיד חדשות אחרונות).
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
זה רק למי שיש יס מקסoferlaor כתב:שמתם לב שכבר כמה זמן (התכוונתי לכתוב על זה כמה פעמים) ה-EPG של יס הוא שבוע קדימה על כל ערוצי הבית + הערוצים הישראלים (ערוץ 2 + 10, לא בדקתי ערוץ 1 כי הוא לא מעניין...) ?
זה ממש נחמד! אני סוף סוף יכול לסמן את NIP/TUCK הרבה זמן מראש, כשאני עוד זוכר שזה משודר (בימי שני אני אף פעם לא זוכר...)...
עד כמה שאני יודע....
הם מבטיחים את זה מהיום שהשיקו את המכשיר
עדיף מאוחר מאשר....
ממש לא... יש לי 3100 ואני רואה את EPG לשבוע קדימה כבר יותר מחודש. מה שכן - הממיר ADB הישן (גדול) לא תומך בתכונה זו. פניתי ל-YES ו הם החליפו לי את כל הממירים הישנים ב-3100.sam22 כתב: זה רק למי שיש יס מקס
עד כמה שאני יודע.......