מחפש הצעות להתנתק משרכות של HOT ולעבור ל YES
-
taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
לא מדוייק , לי יש התחייבות וקנס ב HOT על סך 480 ש"ח לעוד שנתיים ,
ייתכן ואני ישלם את הקנס על מנת להתנתנק ... הבעיה שעוד לא קיבלתי מספיק תשובות לדעת האם זה כדאי לי ...
שוב , האם כדאי להתנתק מ HOT לטובת YES כשהמדד העיקרי הוא איכות הצפיה בפלאזמה ו ב LCD .
הפלאזמה שלי היא : LG PX4
ה LCD שלי היא : TOSHIBA 32WL66 .
ייתכן ואני ישלם את הקנס על מנת להתנתנק ... הבעיה שעוד לא קיבלתי מספיק תשובות לדעת האם זה כדאי לי ...
שוב , האם כדאי להתנתק מ HOT לטובת YES כשהמדד העיקרי הוא איכות הצפיה בפלאזמה ו ב LCD .
הפלאזמה שלי היא : LG PX4
ה LCD שלי היא : TOSHIBA 32WL66 .
אני כשרציתי לעבור מהוט ליס דיברתי עם נציג השירות של יס והוא אמר שהם מוכנים לשאת בהוצאות הקסנ עד גובה של 200-300 שקל בהחזר בחשבון החודשי שלי שיהיה ב-יס
לי היה קנס של 200 שקל והם לקחו את זה על עצמם
נשמע אולי לא יאומן אבל זה מה שהיה
שווה לשאול אולי הם יקחו על עצמם חלק מהקנס שלך ואז זה לא יהיה כל כך נוראי
לי היה קנס של 200 שקל והם לקחו את זה על עצמם
נשמע אולי לא יאומן אבל זה מה שהיה
שווה לשאול אולי הם יקחו על עצמם חלק מהקנס שלך ואז זה לא יהיה כל כך נוראי
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מחיה שרשור ישן.
השבוע התקשר אלי נציג הוט. הם כנראה רשמו לעצמם ב-outlook שהתנתקתי לפני שנה.
הנציג טען ש"הוא יודע בדיוק כמה אני משלם היום ועל מה". מעניין.
ההצעה שלו היתה עבור "חבילה טובה יותר" (חלוקת החבילות שונה בין החברות. אז קצת קשה להשוות. אבל מבחינתי כל עוד כל ערוצי הסרטים נכללים ויש אותו היצע של מדע וטבע, אז אין יותר מדי הבדלים) הכוללת אינטרנט וטלפוניה + כיסוי קנס מעבר מיס על ידי תשלום מופחת בשנה הראשונה של 215 ש"ח (אבל תשלום של 270 ש"ח בשנה השניה). כיום אני משלם 240 ש"ח עבור חבילת TOP הכוללת למיטב ידיעתי את כל הערוצים חוץ מביוגרפיה FTV ועוד כל מיני ערוצים זרים באזור הדמדומים של השלט וכוללת גם תשתית אינטרנט אבל אני משלם בנפרד על קו קל עוד 25 ש"ח. למיטב זכרוני הקנס של יס הוא 350 ש"ח אז במידה ואשאר עם הוט ואקפיא את הקו הקל (כמה זה עולה?) אז כנראה שהמעבר כמעט ישתלם. (הטרנד של כיסוי קנסות הנובעים מהתחייבות מעניין. אולי יס יציעו לי דבר דומה בשנה הבאה).
מבחינת תכנים אני לא בטוח שאני רואה ערך מוסף להוט, אולי בכיוון הVOD אבל איני יודע כמה תוכן אמצא שם בלי לקרוע את הארנק. אני צופה בעיקר בערוצי הסרטים וחושש שאין מקבילה טובה ליס 2.
היות ובתנאי המבצע שלי כיום איני יכול להגדיל upload בבזק (בעבר הם אמרו לי שהגדלת הupload היא רק ללקוחות חדשים. הממ.) יכול להיות שאינטרנט בכבלים יהיה אטרקטיבי יותר (בהנחה שהראוטר שלי יסכים לדבר עם מודם הכבלים בלי בעיות).
מבחינת איכות תמונה, את ממיר יס אני מעדיף לחבר בקומפוזיט דרך כרטיס לכידה למחשב וממנו VGA למקרן 480P על פני חיבור ישיר למקרן (רואים ככה פחות ארטיפקטים). האם מעבר להוט יציג שיפור מבחינה זו?
בכלל האם החבילה כדאית (אשמח למידע מחברים אחרים כמה הם משלמים ועל מה).
השבוע התקשר אלי נציג הוט. הם כנראה רשמו לעצמם ב-outlook שהתנתקתי לפני שנה.
הנציג טען ש"הוא יודע בדיוק כמה אני משלם היום ועל מה". מעניין.
ההצעה שלו היתה עבור "חבילה טובה יותר" (חלוקת החבילות שונה בין החברות. אז קצת קשה להשוות. אבל מבחינתי כל עוד כל ערוצי הסרטים נכללים ויש אותו היצע של מדע וטבע, אז אין יותר מדי הבדלים) הכוללת אינטרנט וטלפוניה + כיסוי קנס מעבר מיס על ידי תשלום מופחת בשנה הראשונה של 215 ש"ח (אבל תשלום של 270 ש"ח בשנה השניה). כיום אני משלם 240 ש"ח עבור חבילת TOP הכוללת למיטב ידיעתי את כל הערוצים חוץ מביוגרפיה FTV ועוד כל מיני ערוצים זרים באזור הדמדומים של השלט וכוללת גם תשתית אינטרנט אבל אני משלם בנפרד על קו קל עוד 25 ש"ח. למיטב זכרוני הקנס של יס הוא 350 ש"ח אז במידה ואשאר עם הוט ואקפיא את הקו הקל (כמה זה עולה?) אז כנראה שהמעבר כמעט ישתלם. (הטרנד של כיסוי קנסות הנובעים מהתחייבות מעניין. אולי יס יציעו לי דבר דומה בשנה הבאה).
מבחינת תכנים אני לא בטוח שאני רואה ערך מוסף להוט, אולי בכיוון הVOD אבל איני יודע כמה תוכן אמצא שם בלי לקרוע את הארנק. אני צופה בעיקר בערוצי הסרטים וחושש שאין מקבילה טובה ליס 2.
היות ובתנאי המבצע שלי כיום איני יכול להגדיל upload בבזק (בעבר הם אמרו לי שהגדלת הupload היא רק ללקוחות חדשים. הממ.) יכול להיות שאינטרנט בכבלים יהיה אטרקטיבי יותר (בהנחה שהראוטר שלי יסכים לדבר עם מודם הכבלים בלי בעיות).
מבחינת איכות תמונה, את ממיר יס אני מעדיף לחבר בקומפוזיט דרך כרטיס לכידה למחשב וממנו VGA למקרן 480P על פני חיבור ישיר למקרן (רואים ככה פחות ארטיפקטים). האם מעבר להוט יציג שיפור מבחינה זו?
בכלל האם החבילה כדאית (אשמח למידע מחברים אחרים כמה הם משלמים ועל מה).
היה לי בדיוק כזה מקרה
איכות צפייה מזעזעת בהוט + קנס
הקנס היה מורחב מ2 דברים
1 על הטלוויזיה והשני על האינטרנט
על הטלויזייה ויתרו לי לאחר שבא טכנאי מוסמך והוכח שהאיכות פשוט מזעזעזת ולא ניתן לעשות כלום- כדי לך לנסות את הכיוון.
על האינטרנט לא ויתרו לי, אך הבטיחו לי ביאס זיכוי של עד200 שח(היום צריך לזה אישור מיוחד, כמה שאני יודע הסכום הרגיל הוא עד 100 שח היום)
אבל בסוף לא היתי ממש צריך אותו, כי פשוט שכחו לחייב אותי על זה(סוף סוף שוכחים לקחת)
לגבי האיכות צפייה- גם ביאס לא משהו, אבל אני יכול להגיד שללא ספק הרבה יותר טוב מהוט
לגבי תכנים - אותו הדבר .
רק חבל שהיאס מקס מאכזב לאומת המגיק.
מחיר- יותר יקר
מקווה שעזרתי...
איכות צפייה מזעזעת בהוט + קנס
הקנס היה מורחב מ2 דברים
1 על הטלוויזיה והשני על האינטרנט
על הטלויזייה ויתרו לי לאחר שבא טכנאי מוסמך והוכח שהאיכות פשוט מזעזעזת ולא ניתן לעשות כלום- כדי לך לנסות את הכיוון.
על האינטרנט לא ויתרו לי, אך הבטיחו לי ביאס זיכוי של עד200 שח(היום צריך לזה אישור מיוחד, כמה שאני יודע הסכום הרגיל הוא עד 100 שח היום)
אבל בסוף לא היתי ממש צריך אותו, כי פשוט שכחו לחייב אותי על זה(סוף סוף שוכחים לקחת)
לגבי האיכות צפייה- גם ביאס לא משהו, אבל אני יכול להגיד שללא ספק הרבה יותר טוב מהוט
לגבי תכנים - אותו הדבר .
רק חבל שהיאס מקס מאכזב לאומת המגיק.
מחיר- יותר יקר
מקווה שעזרתי...
יוסי,stinki כתב:אז ככהאחרי שבאמת קצה נפשי מהשרות של HOT ומאיכות הצפיה הכל כך ירודה , החלטתי לבטל את המנוי של HOT , הם אמורים לחזור אלי תוך 3 ימי עסקים , הבעיה היא שיש קנס של 480 ש"ח ולא סגור ייתכן ויש קנס גם עבור שבת של כדורגל ( עוד 400 ש"ח )
האם למישהו יש רעיון יצירתי ?
והאם ההבדל בין שידורי YES ל HOT שווים את הכמה מאות שקלים בשביל לשפר את איכות הצפיה שלי ?
תודה חברים
יוסי...
קיבלת תשובה לשאלתך?
גם אותי הנושא מעניין..
מיטל