לפני הפעלה ראשונה של המעשנת - Napoleon Apollo 300
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מחר אני מתכוון להפעיל לראשונה את המעשנה החדשה.
הבשר:
1.5Kg כתף מספר 5.
2.5Kg אסאדו.
יש גם פרגיות וקבב, אבל כנראה אעשה אותם על הגריל.
הבנתי כי אני צריך להשרות את שבבי העץ חצי שעה במים. לאחר מכן, לשים אותם בתוך כלי קטן מאלומיניום חד פעמי בצידי הגריל?
את הקערה יש למלא במים רגילים ולתת למעשנה לחמם אותם או מראש להכניס אותם רותחים? כמה מים לשים?
את הפתח העליון להשאיר תמיד פתוח ולשחק רק עם התחתון עד להגעת הטמפרטורה או לסגור גם את העליון? לאיזה טמפרטורה לכוון, 100 מעלות?
לא הספקתי לרכוש מדחום עם חוט. יש המלצה?
הבשר:
1.5Kg כתף מספר 5.
2.5Kg אסאדו.
יש גם פרגיות וקבב, אבל כנראה אעשה אותם על הגריל.
הבנתי כי אני צריך להשרות את שבבי העץ חצי שעה במים. לאחר מכן, לשים אותם בתוך כלי קטן מאלומיניום חד פעמי בצידי הגריל?
את הקערה יש למלא במים רגילים ולתת למעשנה לחמם אותם או מראש להכניס אותם רותחים? כמה מים לשים?
את הפתח העליון להשאיר תמיד פתוח ולשחק רק עם התחתון עד להגעת הטמפרטורה או לסגור גם את העליון? לאיזה טמפרטורה לכוון, 100 מעלות?
לא הספקתי לרכוש מדחום עם חוט. יש המלצה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 30/04/2016 19:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1756
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
לא עבדתי עם מעשנות קטנות אבל אני עובד על 105-110 מעלות.
מים רותחים יחסוך זמן עד שיתחמם. אפשר ורצוי להוסיף עלי רוזמרין\יין לבן לפי הטעם. נותן ארומה טובה.
אני לא משרה את העץ. חצי שעה גם לא יספוג הרבה. זה אכן מעכב בערה ומוציא אדים אבל כבר יש לך כלי מים. לגבי היכן לשם, אני מפזר על הפחמים אבל אם יש כלי יעודי, דיינו.
לגבי מדחום, יש לי 3 כאלו.
מים רותחים יחסוך זמן עד שיתחמם. אפשר ורצוי להוסיף עלי רוזמרין\יין לבן לפי הטעם. נותן ארומה טובה.
אני לא משרה את העץ. חצי שעה גם לא יספוג הרבה. זה אכן מעכב בערה ומוציא אדים אבל כבר יש לך כלי מים. לגבי היכן לשם, אני מפזר על הפחמים אבל אם יש כלי יעודי, דיינו.
לגבי מדחום, יש לי 3 כאלו.
72o
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
התוצאות.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- OferL
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
תמונות קשות. אני מקווה שמי שנאלץ לאכול את האסאדו לא סבל יותר מדי.
וברצינות נראה שיצא קצת וול דאן לטעמי. מד חום טוב יפתור את הבעיה הזו. אני משתמש בזה
http://www.banggood.com/Wireless-Remote ... 18208.html
היתרון שיש לו יחידה אלחוטית ואתה לא צריך לבדוק ליד המעשנת.
החסרון שהמסך שלו בעל זוית צפיה גרועה.
בכל מקרה יש הרבה מוצרים דומים בטווח המחיר הזה.
המסגרת האדומה היא "טבעת העישון" והיא המטרה שאליה שואפים במעשנת. זו התגובה שנוצרת בין העשן שחודר לבין הבשר. אתה בהחלט יכול להתגאות בתוצאה.
השלב הבא... בריין יבש/רטוב. מרינדה/תיבול יבש. חלקי בשר אחרים. הדימיון שלך הוא הגבול.
וברצינות נראה שיצא קצת וול דאן לטעמי. מד חום טוב יפתור את הבעיה הזו. אני משתמש בזה
http://www.banggood.com/Wireless-Remote ... 18208.html
היתרון שיש לו יחידה אלחוטית ואתה לא צריך לבדוק ליד המעשנת.
החסרון שהמסך שלו בעל זוית צפיה גרועה.
בכל מקרה יש הרבה מוצרים דומים בטווח המחיר הזה.
המסגרת האדומה היא "טבעת העישון" והיא המטרה שאליה שואפים במעשנת. זו התגובה שנוצרת בין העשן שחודר לבין הבשר. אתה בהחלט יכול להתגאות בתוצאה.
השלב הבא... בריין יבש/רטוב. מרינדה/תיבול יבש. חלקי בשר אחרים. הדימיון שלך הוא הגבול.
Enjoy the Silence