פנסוניק משנה כיוון? :-) הולך להיות מעניין...

פורום מסכי OLED בחסות LG
cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 84 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

kingshoko כתב:
...
...
·מה?! :roll:
...
·מה שאתה שומע.
הכוונה שלי היתה שאלקטרוניקה של LG עדיפה על אלקטרוניקה של פנסוניק שבעיניי כבר לא נחשבת כחברה לייצור מסכים מהשורה הראשונה בעולם

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

cohen_m כתב:
...
...
·מה שאתה שומע.
הכוונה שלי היתה שאלקטרוניקה של LG עדיפה על אלקטרוניקה של פנסוניק שבעיניי כבר לא נחשבת כחברה לייצור מסכים מהשורה הראשונה בעולם
...
·
כהן מ.

כמדומני בעבר רכשת זוג מסכי led של פנסוניק בעלי ביצועים פושרים בהחלט לחדרים בביתך.
האם מותר לשאול מה עלה בגורל המסכים הנוראיים האלה והאם כבר השכלת להחליפם במסכים ראויים יותר?

cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 84 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

acc2 כתב:

...
...
·
כהן מ.

כמדומני בעבר רכשת זוג מסכי led של פנסוניק בעלי ביצועים פושרים בהחלט לחדרים בביתך.
האם מותר לשאול מה עלה בגורל המסכים הנוראיים האלה והאם כבר השכלת להחליפם במסכים ראויים יותר?
...
·באותה התקופה פנסוניק ייצרה מסכים ברמה גבוהה (דגמי הפלזמות האחרונים ומסכי לד איכותיים),למרות שזכור לי שאתה טענת בזמנו אחרת
אבל לא נתווכח על זה..
במהלך השנתיים האחרונות,ונכון להיום נשאר מפנסוניק רק השם (או המדביקה שהם אמורים להדביק על מסכי ה OLED העתידיים שלהם:lol:

זו דעתי,וזכותך לא לקבל אותה

ודרך אגב,בוודאי זכורה לך התקופה שבה מכל יצרני המסכים (פלזמה,LCD ולד):פיוניר,פנסוניק,שארפ,סוני,לווה,ואפילו היטאצי:lol: המסכים של LG היו החלשים ביותר מבחינת איכויות טכניות וביצועי תמונה
איפה הם היום ואיפה השאר:lol:

אה..והמסכים האלו (רכשתי 4 כאלו)עדיין תלויים והאיכות שלהם עדיין עולה על כל דגם מקביל שנמכר בזמנו,ובטח על כל דגם שנמכר היום

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”