מה כבר עוד אפשר לספר? אני מתאר לעצמי שכולכם כבר זכיתם להיות בחנות המדהימה הזו, בשבילי זאת היתה הפעם הראשונה, חנות צנועה, ביתית וחמימה, ברחוב דיזינגוף, שלקח לי טיפה זמן בהתחלה להבין איפה היא נמצאת, כי היא צדדית, אבל ברגע שנכנסים מגלים עולם ומלואו, וכשאני אומר את זה אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה! האיש תותח, מקצועי לחלוטין, מדבר נטו איכות. (היו לי ביד שני תקליטים אותו דבר של סטינג, האחד 16 ש"ח השני 14 ש"ח, שאלתי אותו מה יותר עדיף, הבן אדם הלך לפי האיכות ולא לפי המחיר ובחר לי דווקא את התקליט של ה-14, לא שההבדלים היו משמעותיים או משהו, אבל הדברים הקטנים האלה משאירים רושם גדול, האיש בודק לפי איכות נטו, מקצועי...), בנוסף לכך הוא ואשתו היו מאוד נחמדים, נתנו יחס טוב מאוד, אריה נתן לי כמה טיפים שככל הנראה הולכים מאוד לעזור לי, לדוגמא בנוגע לניקוי תקליטים, (אך עם זאת אפשר לומר שהוא לא חסך בירידות עלי שם, הריץ עלי דאחקות חופשי), קרא לי "יא טורקי" (ואני לא...), בגלל שאני סוגר את הניילון של התקליט הפוך מהפתח קרטון..(ככה הכי טוב.. שלא יכנס אבק.. אתם המלצתם פעם.. אני טועה?).
בכל מקרה, יצאתי עם מספר תקליטים מאוד איכותיים, אמנם לא זולים כל כך אבל מה שנקרא על איכות משלמים ושילמתי בכיף גדול כי הרגשתי שיש לי משהו טוב באמת ביד.. התקליט הכי רציני שקניתי שם היום הוא pink floyd - The Dark Side of the Moon תוצרת אנגליה הוצאה ראשונה 1973(!) הקלטה אנגלית כחדש הסליל המקורי ללא שום עריכות!!! משהו מדהים, 120 ש"ח במקור אך קיבלתי הנחה קטנה של 20 ש"ח אז יצא שקניתי אותו ב-100 שקל, אבל יש לי כל כך הרבה סיפוק מזה, בנוסף קניתי גם מאיר בנאי, שלום חנוך, סטינג וכו'... כולם תקליטים באיכות רצינית מאוד!
אני מספר לכם את זה כי אני באמת חושב שמי שמחפש איכות, זה מקום מעולה בשבילו, אל תתביישו לבקש תקליט ספציפי, הבן אדם תותח, כמעט כל שם של תקליט שזרקתי לו באוויר הוא מצא לי עותק שלו במחסן... תגיעו לשם עם סכום כסף טוב שתוכלו לקנות דברים באמת איכותיים, ממוצע התלקיטים באיכות טובה תוצרת חוץ נע מ-20 ומעלה לדעתי לתוצרת חוץ אבל ממש לא בטוח אולי תמצאו מציאות במחירים זולים יותר, זה הטווח שאני ראיתי בעין כשחיפשתי לעצמי... בגדול, ממש לא תתאכזבו, יש אצלו כמעט הכל, גם דברים מעניינים ביותר, מבחר עשיר מאוד, לדעתי מי שלא היה שיעשה זאת מהר! חובה לכל חובב תקליטים ישראלי.
אריה שלא תגיד שסתם אמרתי! קיבלת פידבק רציני כמו שהבטחתי ומכל הלב! אבל בהחלט מגיע לך...