"אוף דה רקורד" - אחח.. חוויה!!!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
yuval2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #1 

אני פותח את האשכול הזה כבר עכשיו, בלי לחכות למחר בבוקר, אחרי יום די מעייף, כשבדיוק לפני בערך חצי שעה נכנסתי הביתה אחרי הרכבת מת"א, וזה בגלל שהבטחתי לאריה התותח מ"אוף דה רקורד" שאני אכתוב כאן וואחד פידבק על השירות, האיכות והחוויה שברכישת תקליטים אצלו בחנות. (והוא אמר שאם הוא נכנס ולא רואה הודעה.. לא כדאי לי... :D )
מה כבר עוד אפשר לספר? אני מתאר לעצמי שכולכם כבר זכיתם להיות בחנות המדהימה הזו, בשבילי זאת היתה הפעם הראשונה, חנות צנועה, ביתית וחמימה, ברחוב דיזינגוף, שלקח לי טיפה זמן בהתחלה להבין איפה היא נמצאת, כי היא צדדית, אבל ברגע שנכנסים מגלים עולם ומלואו, וכשאני אומר את זה אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה! האיש תותח, מקצועי לחלוטין, מדבר נטו איכות. (היו לי ביד שני תקליטים אותו דבר של סטינג, האחד 16 ש"ח השני 14 ש"ח, שאלתי אותו מה יותר עדיף, הבן אדם הלך לפי האיכות ולא לפי המחיר ובחר לי דווקא את התקליט של ה-14, לא שההבדלים היו משמעותיים או משהו, אבל הדברים הקטנים האלה משאירים רושם גדול, האיש בודק לפי איכות נטו, מקצועי...), בנוסף לכך הוא ואשתו היו מאוד נחמדים, נתנו יחס טוב מאוד, אריה נתן לי כמה טיפים שככל הנראה הולכים מאוד לעזור לי, לדוגמא בנוגע לניקוי תקליטים, (אך עם זאת אפשר לומר שהוא לא חסך בירידות עלי שם, הריץ עלי דאחקות חופשי), קרא לי "יא טורקי" (ואני לא...), בגלל שאני סוגר את הניילון של התקליט הפוך מהפתח קרטון..(ככה הכי טוב.. שלא יכנס אבק.. אתם המלצתם פעם.. אני טועה?).
בכל מקרה, יצאתי עם מספר תקליטים מאוד איכותיים, אמנם לא זולים כל כך אבל מה שנקרא על איכות משלמים ושילמתי בכיף גדול כי הרגשתי שיש לי משהו טוב באמת ביד.. התקליט הכי רציני שקניתי שם היום הוא pink floyd - The Dark Side of the Moon תוצרת אנגליה הוצאה ראשונה 1973(!) הקלטה אנגלית כחדש הסליל המקורי ללא שום עריכות!!! משהו מדהים, 120 ש"ח במקור אך קיבלתי הנחה קטנה של 20 ש"ח אז יצא שקניתי אותו ב-100 שקל, אבל יש לי כל כך הרבה סיפוק מזה, בנוסף קניתי גם מאיר בנאי, שלום חנוך, סטינג וכו'... כולם תקליטים באיכות רצינית מאוד!
אני מספר לכם את זה כי אני באמת חושב שמי שמחפש איכות, זה מקום מעולה בשבילו, אל תתביישו לבקש תקליט ספציפי, הבן אדם תותח, כמעט כל שם של תקליט שזרקתי לו באוויר הוא מצא לי עותק שלו במחסן... תגיעו לשם עם סכום כסף טוב שתוכלו לקנות דברים באמת איכותיים, ממוצע התלקיטים באיכות טובה תוצרת חוץ נע מ-20 ומעלה לדעתי לתוצרת חוץ אבל ממש לא בטוח אולי תמצאו מציאות במחירים זולים יותר, זה הטווח שאני ראיתי בעין כשחיפשתי לעצמי... בגדול, ממש לא תתאכזבו, יש אצלו כמעט הכל, גם דברים מעניינים ביותר, מבחר עשיר מאוד, לדעתי מי שלא היה שיעשה זאת מהר! חובה לכל חובב תקליטים ישראלי.

אריה שלא תגיד שסתם אמרתי! קיבלת פידבק רציני כמו שהבטחתי ומכל הלב! אבל בהחלט מגיע לך... (Y)

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

כל הכבוד!

קיוויתי שתמצא את מבוקשך. הייתי בדרך לשים לך פתק בכותל אבל הקדמת אותי. :lol:
החנויות הצדדיות הן תמיד הטובות ביותר.

ידוע לך (או לחבר פורום אחר) האם האדם הססגוני הזה מוכר בחנותו גם אלבומים של ג'אז או של מוסיקה קלאסית?

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 12395

שרשור שלא נקרא #3 

yuval2d כתב:אני פותח את האשכול הזה כבר עכשיו, בלי לחכות למחר בבוקר, אחרי יום די מעייף, כשבדיוק לפני בערך חצי שעה נכנסתי הביתה אחרי הרכבת מת"א, וזה בגלל שהבטחתי לאריה התותח מ"אוף דה רקורד" שאני אכתוב כאן וואחד פידבק על השירות, האיכות והחוויה שברכישת תקליטים אצלו בחנות. (והוא אמר שאם הוא נכנס ולא רואה הודעה.. לא כדאי לי... :D )
מה כבר עוד אפשר לספר? אני מתאר לעצמי שכולכם כבר זכיתם להיות בחנות המדהימה הזו, בשבילי זאת היתה הפעם הראשונה, חנות צנועה, ביתית וחמימה, ברחוב דיזינגוף, שלקח לי טיפה זמן בהתחלה להבין איפה היא נמצאת, כי היא צדדית, אבל ברגע שנכנסים מגלים עולם ומלואו, וכשאני אומר את זה אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה! האיש תותח, מקצועי לחלוטין, מדבר נטו איכות. (היו לי ביד שני תקליטים אותו דבר של סטינג, האחד 16 ש"ח השני 14 ש"ח, שאלתי אותו מה יותר עדיף, הבן אדם הלך לפי האיכות ולא לפי המחיר ובחר לי דווקא את התקליט של ה-14, לא שההבדלים היו משמעותיים או משהו, אבל הדברים הקטנים האלה משאירים רושם גדול, האיש בודק לפי איכות נטו, מקצועי...), בנוסף לכך הוא ואשתו היו מאוד נחמדים, נתנו יחס טוב מאוד, אריה נתן לי כמה טיפים שככל הנראה הולכים מאוד לעזור לי, לדוגמא בנוגע לניקוי תקליטים, (אך עם זאת אפשר לומר שהוא לא חסך בירידות עלי שם, הריץ עלי דאחקות חופשי), קרא לי "יא טורקי" (ואני לא...), בגלל שאני סוגר את הניילון של התקליט הפוך מהפתח קרטון..(ככה הכי טוב.. שלא יכנס אבק.. אתם המלצתם פעם.. אני טועה?).
בכל מקרה, יצאתי עם מספר תקליטים מאוד איכותיים, אמנם לא זולים כל כך אבל מה שנקרא על איכות משלמים ושילמתי בכיף גדול כי הרגשתי שיש לי משהו טוב באמת ביד.. התקליט הכי רציני שקניתי שם היום הוא pink floyd - The Dark Side of the Moon תוצרת אנגליה הוצאה ראשונה 1973(!) הקלטה אנגלית כחדש הסליל המקורי ללא שום עריכות!!! משהו מדהים, 120 ש"ח במקור אך קיבלתי הנחה קטנה של 20 ש"ח אז יצא שקניתי אותו ב-100 שקל, אבל יש לי כל כך הרבה סיפוק מזה, בנוסף קניתי גם מאיר בנאי, שלום חנוך, סטינג וכו'... כולם תקליטים באיכות רצינית מאוד!
אני מספר לכם את זה כי אני באמת חושב שמי שמחפש איכות, זה מקום מעולה בשבילו, אל תתביישו לבקש תקליט ספציפי, הבן אדם תותח, כמעט כל שם של תקליט שזרקתי לו באוויר הוא מצא לי עותק שלו במחסן... תגיעו לשם עם סכום כסף טוב שתוכלו לקנות דברים באמת איכותיים, ממוצע התלקיטים באיכות טובה תוצרת חוץ נע מ-20 ומעלה לדעתי לתוצרת חוץ אבל ממש לא בטוח אולי תמצאו מציאות במחירים זולים יותר, זה הטווח שאני ראיתי בעין כשחיפשתי לעצמי... בגדול, ממש לא תתאכזבו, יש אצלו כמעט הכל, גם דברים מעניינים ביותר, מבחר עשיר מאוד, לדעתי מי שלא היה שיעשה זאת מהר! חובה לכל חובב תקליטים ישראלי.

אריה שלא תגיד שסתם אמרתי! קיבלת פידבק רציני כמו שהבטחתי ומכל הלב! אבל בהחלט מגיע לך... (Y)
...
(f) כל הכבוד לאריה התותח (f)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
(f) וכל הכבוד ליובלי שהביא לנו את הידיעה הזו (f)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
(f) וכל הכבוד למסטרמיקס שהכניס חיים וכבוד לפורום הזה (f)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
(f) וכל הכבוד למנהלים שנתנו לנו את הפורום הזה (f)
(f) וכל הכבוד לאלוהים שנתן לנו את החיים כדי לקרוא את הידיעות האלה (f)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

Tsfir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 280

שרשור שלא נקרא #4 

(f) כל הכבוד לאריה התותח (f)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)[/quote]

א -א -מן

נ.ב. "אני סוגר את הניילון של התקליט הפוך מהפתח קרטון..(" - ברור, שקוף.

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 12395

שרשור שלא נקרא #5 

Tsfir כתב:(f) כל הכבוד לאריה התותח (f)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
...
א -א -מן

נ.ב. "אני סוגר את הניילון של התקליט הפוך מהפתח קרטון..(" - ברור, שקוף.[/quote]
הגזמת ... 8O
תנסה להכניס אותו ב- 90 מעלות
זה ישנה לך את כל החיים ... (Y)
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

פשוט כיף לקרוא (Y)
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

yuval2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #7 

מה, אתם כאילו מסתלבטים עלי? איך אתם רוצים שאני אסביר את זה? חחח ככה זה היה הכי נכון להגיד, מכניס את הניילון כשהפתח בקרטון להכנסת התקליט נמצא מולי.. לא יודע איך להסביר את זה אחרת אם זה נשמע מצחיק.. אבל כולכם בטח עושים את זה אז אתם בטח הבנתם במהירות...אתם אלו שהמליצו לי לעשות את זה...

ושמח שאהבתם את הסיפור הזה שהוא בעצם מציאות שקרתה בדיוק אתמול בממלכת התקליטים הזאת שנקראת "אוף דה רקורד" אצל אריה התותח ואשתו הנחמדה מאוד..
ואפי צודק, כל הכבוד למאסטר מיקס המלך!!! אין לכם מושג איזה מלך הוא אתם לא מבינים... אבל לא נפתח את זה לדיון..הוא תותח.. :D

yuval2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #8 

45rpm כתב:כל הכבוד!

קיוויתי שתמצא את מבוקשך. הייתי בדרך לשים לך פתק בכותל אבל הקדמת אותי. :lol:
החנויות הצדדיות הן תמיד הטובות ביותר.

ידוע לך (או לחבר פורום אחר) האם האדם הססגוני הזה מוכר בחנותו גם אלבומים של ג'אז או של מוסיקה קלאסית?
...
חחחחח פתק בכותל אהבתי...
בנוגע לקלאסית, בהחלט! ג'אז, קלאסי, בלוז, האבי רוק, כל מה שבא לך רק תזרוק שם יש.. יש גם המון סינגלים במדפים למטה, וכן, גם דיסקים, למרות שאתם לא מי יודע מה מתים על הפורמט, אבל יש המון דיסקים! פשוט לך לשם אתה חייב..

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

כבוד efib (b) אי אפשר בלעדיך תאמין לי , והמון תודה על הערכה שכזאת אתה מלך !

ברכות, ברכות, ברכות........
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

טוב ששיתפת אותנו , ואני שמח שמצאת תקליטים כאלו , הפינקפלוייד הזה יראה לך למה תקליטים בהדפסה ראשונה עדיפים ע"פ דיסקים. תהנה

yuval2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #11 

תודה רבה שמח שאהבתם את הסיפור, בהחלט אין על הדפסה ראשונית..

מרטין או כל אחד אחר, למה העברתם את זה מפורום אודיו? זאת לא הודעה מסחרית! אני משתף את החברים בפורום בחוויה שקניתי באוף דה רקורד וממליץ להם לקנות שם מתוך ניסיון.. אין פה אינטרס כלשהו, למה להעביר את זה? כבר בעבר מישהו פתח אשכול דומה וזה נשאר בפורום אודיו אנלוגי..לפחות תשאירו את זה לשישי-שבת שאריה יראה את זה.. הבטחתי לו.. תעשו טובה..

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2007

שרשור שלא נקרא #12 

מוזר באמת שהם העבירו את זה - שלח להם הודעה פרטית בדבר, אולי זה יעזור.

נשמע נחמד מאוד - אני כבר חיפשתי את החנות פעם, אבל דיזינגוף רחוב ארוך... איפה זה בדיוק? :P

yuval2d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #13 

זה לא פשוט למצוא אותה, גם לי לקח כמה שניות להבין.
היא קצת אחרי הסנטר, כמה מאות מטרים אחרי, דיזינגוף 90, רשום שם על אחד הקירות את המספר 90 בכחול.
החנות במקום צדדי האמת, בצד למטה כזה, תסתכל טוב בצדי הבניינים שם אתה תראה... בגדול, איפה שיש את המספר 90 בכחול, תסתכל בצד שמאל למטה ותראה. עולם ומלואו ממליץ ביותר!
TV - 70UJ675Y 70" | Marantz SR-7013 | Marantz CD-6006 (UK edition) | Turntable - Sony PS-X70 | 2 wharfedale 8.4 | 2 wharfedale Modus One | 2 wharfedale Diamond 7.1 | 2 wharfedale Valdus 100 | Subwoofer Paradigm PDR-8 | Xiaomi MI box 3 | NIKKO STA-4030

shlominam
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שרשור שלא נקרא #14 

ידוע לכם אם הם קונים דיסקים יד שניה מלקוחות?
או נותנים תמורה כלשהי?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”