מה ששולם - שולם.
למען דורות הבאים אני רק יכול לומר שהארכת האחריות על ה-55B6 זה 2000 שקל (83 ש"ח ב-24 תשלומים ואולי אפשר גם בפחות) כולל מגן ברקים וכבל HDMI (וגם כאן אולי אפשר לקבל יותר).
כלומר לקחו לך 1200 על התוספות ולטעמי זה קצת יקר אבל לפחות אתה מרוצה ועשו לך עבודה טובה. אני בזמנו שלמתי 600 על התקנה של זרוע (מחיר לזרוע + התקנה) שמאפשרת לסובב את המסך 90 מעלות לכל כיוון ולא הייתי מרוצה...
לגבי מחיר, תוכל לשתף אותנו אם קיבלת אותה? או לפחות לרמוז אם זה היה בפחות מ-15,890?
Alon_Solo כתב:מה ששולם - שולם.
למען דורות הבאים אני רק יכול לומר שהארכת האחריות על ה-55B6 זה 2000 שקל (83 ש"ח ב-24 תשלומים ואולי אפשר גם בפחות) כולל מגן ברקים וכבל HDMI (וגם כאן אולי אפשר לקבל יותר).
כלומר לקחו לך 1200 על התוספות ולטעמי זה קצת יקר אבל לפחות אתה מרוצה ועשו לך עבודה טובה. אני בזמנו שלמתי 600 על התקנה של זרוע (מחיר לזרוע + התקנה) שמאפשרת לסובב את המסך 90 מעלות לכל כיוון ולא הייתי מרוצה...
לגבי מחיר, תוכל לשתף אותנו אם קיבלת אותה? או לפחות לרמוז אם זה היה בפחות מ-15,890?
...
·תודה על הפרגון אכן לקחו קצת יותר.
לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שעל הטלויזיה שילמתי 14000 ש"ח בP1000. המחיר הסופי עמד על 14200 אבל קיבלתי מהם הנחה של 200 ש"ח. כך שיצא ששילמתי בזול (יחסית) על הטלויזיה, אבל ביוקר על ההתקנה. נחיה עם זה.
וואו המחירים יורדים מהר.
רק לפני כמה שבועות זה היה בערך המחיר עבור ה- EG920 היוצאת וכבר אפשר לקחת במחיר הזה את ה- B6.
בקיצור, תהנה מהמסך חבר. שים את הטעם החמוץ מההתקנה מאחוריך ותמשיך קדימה.
@citizen_x
·מחיר מעולה. תתחדש!
גם אני עכשיו עם המסך הזה לבדיקה בבית ומי שהובילו אותו חשבו שקניתי אז אני יודע על מה אתה מדבר. גם אני הייתי בסוג של שוק אבל החברה האלה זריזים עוד לפני שהתאפסתי הם כבר יצאו מהדלת ולא זכרתי חצי מהדברים שהם דיברו איתי. זה באמת זמן מאוד גרוע לקבל החלטות - גם הראש לא במקום כי זה תמיד מרגש לראות מסך חדש יוצא מהקרטון אצלך בבית וגם לחץ מטורף של זמן...
@citizen_x
·אזרח יקר, החוויה שאתה מתאר מוכרת בשם עסקת רוכלות והחוק אפילו נתן מענה די טוב. יש לך זכות מלאה לבטל את העסקה שנעשתה בביתך בינך לבין המתקין תוך 14 יום. קרא כאן: http://www.consumers.org.il/category/peddling
מכיוון שבוצעה התקנה בביתך הם זכאים לדמי התקנה של 100 ש"ח וזהו. אני חושב שהייתי מבטל ומחזיר להם את ה"מתנות".
כוכבים אכן מדגישים בבירור מובהק את היתרונות של ה- OLED בתאורה נקודתית פיקסלית כאשר מסביב קיים שחור מושלם.
אגב - גם בצילומי זיקוקים ניתן לראות זאת.
בסרט "כח משיכה" יש קטע שיש תצפית אחרי הנפילה על מקבץ של כוכבים בשמים, רק אז הבנתי באמת איזה תמונה מדויקת במצב הזה המסך יכול לתת.
לגבי ה- 3000 ומשהו שקל, גם לדעתי יקר אבל מניח שאפשר לפרוט את התכולה ולהבין מהם מרכיבי התשלום. מניח שאם "טעו" יחזירו את הכסף.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.