Say no to Yes

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
reuven_br פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אני כמנוי ותיק של ה YES MAX,לאור הפירסום בראשי חוצות ובעיתונים, פניתי לחברת YES לגבי נושא גבית דמי מנוי ליס מקס (15 ש"ח לחודש) וביקשתי לפטור אותי מתשלום דמי המינוי לפי מה שפורסם בעיתון (כתבה האומרת כי מנויי YES לא ישלמו יותר דמי מנוי), וראה זה פלא, אומר לי המוקדן, הותיקים ימשיכו לשלם בשונה מי מה שפורסם בעיתון, החדשים לא ישלמו, בושה וכלימה ליחס שמתיחסת חברת YES למינויה שהולכים איתה לאורך שנים, ומתכחשת להכרזותיה, אני הולך לבדוק זאת מבחינה משפטית, ממליץ בחום לעשות חרם צרכנים,
אני ביקשתי נ י ת ו ק

genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

מה הפרטים של המבצע החדש בדיוק?
אם אני זוכר נכון יש שם התחייבות ל-36 חודשים ודמי שכירות לא נמוכים בכלל.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

יש מספר תנאים.
אחד מהם מדבר על תשלום של 29 ש"ח לחודש עבור ה- MAX לשנתיים כאשר בסכום הזה תקבל גם סרט חינם. כך שאם אתה מאלה שמזמינים סרטים מה- DVDBOX אז אתה בעצם מקבל את ה- MAX ב- 12 ש"ח.

אופציה שניה היא תשלום של 249 ש"ח לשלוש שנים, כאשר במחיר זה אתה מקבל את כל הערוצים COMPLETE.
אני כרגע עם האופציה הראשונה, שוקל לעבור לשניה.
נראה לי שיש עוד מסלול - לא בקיא בפרטים שלו.
סה"כ- לא בשמיים..
.
Giliboy

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3720
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 194 פעמים
קיבל תודות: 212 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

עד כמה שאני יודע האופציה השניה תקפה רק עבור לקוחות חדשים.

פיקדון1:
פיקדון של 600 ש"ח, פחת של 33% לשנה. אפשר לשלם ב10 תשלומים + דמי שימוש 14 ש"ח בחודש.

פיקדון 2:
פיקדון של 750 ש"ח, פחת של 33% לשנה. אפשר לשלם ב10 תשלומים + דמי שימוש 10 ש"ח בחודש.

קנייה1:
25 ש"ח בחודש, התחייבות ל3 שנים.

קנייה2:
30 ש"ח בחודש, התחייבות ל3 שנים + סרט PPV(ככה קוראים לזה?) מתנה כל חודש.

אני לא מבין על מה המהומה. התחברתם בידיעה שאתם משלמים 15 ש"ח דמי שימוש כל חודש, למה שיוותרו לכם על התשלום? יש מחיר בשביל להיות ראשונים...
נערך לאחרונה על ידי Nunatak ב 18/02/2007 14:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

reuven_br כתב:אני כמנוי ותיק של ה YES MAX,לאור הפירסום בראשי חוצות ובעיתונים, פניתי לחברת YES לגבי נושא גבית דמי מנוי ליס מקס (15 ש"ח לחודש) וביקשתי לפטור אותי מתשלום דמי המינוי לפי מה שפורסם בעיתון (כתבה האומרת כי מנויי YES לא ישלמו יותר דמי מנוי), וראה זה פלא, אומר לי המוקדן, הותיקים ימשיכו לשלם בשונה מי מה שפורסם בעיתון, החדשים לא ישלמו, בושה וכלימה ליחס שמתיחסת חברת YES למינויה שהולכים איתה לאורך שנים, ומתכחשת להכרזותיה, אני הולך לבדוק זאת מבחינה משפטית, ממליץ בחום לעשות חרם צרכנים,
אני ביקשתי נ י ת ו ק
...
יואיל כבודו ויספר לכולם בפורום מה עשה על מנת לזכות ביחס המיוחד לו הוא מצפה - למה אתה מצפה שיס ישנו את תנאי החוזה שלך ? האם השתנה משהו ? קנית משהו חדש ? שינית את המסלול שבו אתה מנוי ?

מנקודת המבט שלי, אתה פשוט ראית שמנויים חדשים לא משלמים ועכשיו אתה רוצה גם. קטנוניות. צרות עין. קנאות. עוד משהו ?

למה אנשים פה לא קולטים !? מנויים שרכשו את יס מקס בהתחלה ימשיכו להנות מתנאי המבצע עליו הם חתמו ! בינם לבין המבצע החדש אין שום קשר, ואם תואיל בטובה חברת יס, היא תתן הטבות מסוימות לבעלי היס מקס הישן, אולם בשום מקרה יס אינה חייבת לכם דבר ! אין פה שום חבות משפטית, מאחר ובינך ובין יס קיים חוזה תקין לחלוטין. אתה מומזן לעזוב ולחפש תנאים יותר טובים בהוט, למרות שספק רב בלבי אם כמנוי ותיק של יס, הוט יעשה לך טוב. לגבי חרם צרכנים - קצת צבוע מצידך, לא ? לעשות חרם על חברה שבה אתה מנוי ותיק כדבריך, רק בגלל שהם לא מוכנים לשנות את החוזה לטובתך ?

נכון שזה מבאס. אבל זה מה יש. מי שרץ לקנות ראשון, נהנה אמנם מזכות הראשונים, אולם עלול "לסבול" ממחלות ילדות של המוצר, ותנאי חוזה לעיתים פחות טובים מאשר אלו אשר המתינו למועד טוב יותר.

יום טוב.

genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

ChenGanir כתב:מנויים שרכשו את יס מקס בהתחלה ימשיכו להנות מתנאי המבצע עליו הם חתמו !
...
אהבתי את השפה שלך. במה אתה עובד?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

אני צריך לברר את הנושא הזה.

גם לדעתי משהו כאן ממש לא הגיוני.

או שאין דמי מנוי או שיש...

לדעתי הטעות היא עבור החדשים. לדעתי אחרי 3 שנים הם כן יתחילו לשלם.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #8 

עופר

דעתך נכונה. הצטרפתי השבוע. אכן, אחרי 3 שנים אני אמור להתחיל לשלם.
אלוהים גדול עד אז..

Giliboy

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

האם למישהו יש הערכה כמה זמן ייקח לחברות (אני מניח שהוט יעקבו אחרי יס) לשנות שוב את התמחור ולהורידו בצורה דרסטית? (האם לא הגיוני שתוך כמה שנים הממיר יהיה בחינם/ברירת מחדל?).
עד כמה שהמוצר מעניין, מבחינתי המתנה היא הפעולה הטובה ביותר כרגע. אני גם לא רוצה להיות מאלה שקונים ספר בכריכה קשה כדי להחמיץ פנים מול אלה שקונים אותו בכריכה רכה, וגם ממה שאני רואה בפורומים עדיין לא חסרים באגים (סדרות שנעלמות/לא מוקלטות) כך שקיבלתי רושם שגם היום לאחר שנים שהמכשיר משווק הוא עדיין סובל מבעית אמינות.

reuven_br פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #10 

ChenGanir כתב:
reuven_br כתב:אני כמנוי ותיק של ה YES MAX,לאור הפירסום בראשי חוצות ובעיתונים, פניתי לחברת YES לגבי נושא גבית דמי מנוי ליס מקס (15 ש"ח לחודש) וביקשתי לפטור אותי מתשלום דמי המינוי לפי מה שפורסם בעיתון (כתבה האומרת כי מנויי YES לא ישלמו יותר דמי מנוי), וראה זה פלא, אומר לי המוקדן, הותיקים ימשיכו לשלם בשונה מי מה שפורסם בעיתון, החדשים לא ישלמו, בושה וכלימה ליחס שמתיחסת חברת YES למינויה שהולכים איתה לאורך שנים, ומתכחשת להכרזותיה, אני הולך לבדוק זאת מבחינה משפטית, ממליץ בחום לעשות חרם צרכנים,
אני ביקשתי נ י ת ו ק
...
יואיל כבודו ויספר לכולם בפורום מה עשה על מנת לזכות ביחס המיוחד לו הוא מצפה - למה אתה מצפה שיס ישנו את תנאי החוזה שלך ? האם השתנה משהו ? קנית משהו חדש ? שינית את המסלול שבו אתה מנוי ?

מנקודת המבט שלי, אתה פשוט ראית שמנויים חדשים לא משלמים ועכשיו אתה רוצה גם. קטנוניות. צרות עין. קנאות. עוד משהו ?

למה אנשים פה לא קולטים !? מנויים שרכשו את יס מקס בהתחלה ימשיכו להנות מתנאי המבצע עליו הם חתמו ! בינם לבין המבצע החדש אין שום קשר, ואם תואיל בטובה חברת יס, היא תתן הטבות מסוימות לבעלי היס מקס הישן, אולם בשום מקרה יס אינה חייבת לכם דבר ! אין פה שום חבות משפטית, מאחר ובינך ובין יס קיים חוזה תקין לחלוטין. אתה מומזן לעזוב ולחפש תנאים יותר טובים בהוט, למרות שספק רב בלבי אם כמנוי ותיק של יס, הוט יעשה לך טוב. לגבי חרם צרכנים - קצת צבוע מצידך, לא ? לעשות חרם על חברה שבה אתה מנוי ותיק כדבריך, רק בגלל שהם לא מוכנים לשנות את החוזה לטובתך ?

נכון שזה מבאס. אבל זה מה יש. מי שרץ לקנות ראשון, נהנה אמנם מזכות הראשונים, אולם עלול "לסבול" ממחלות ילדות של המוצר, ותנאי חוזה לעיתים פחות טובים מאשר אלו אשר המתינו למועד טוב יותר.

יום טוב.
...
עם כל הכבוד....... ויש כבוד,
בעיתונים רצות כתבות המסבירות באותיות קידוש לבנה כי אדם שיקנה/ישכור מכשיר ולא משנה באיזה מסלול, לא ישלם דמי שימוש, חברה מכובדת כמו יס לא יכולה להרשות לעצמה איפה ואיפה, ולכן פה המקום להעלות דברים שנויים במחלוקת. לא צריך להתלהם.......

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

reuven_br כתב:
ChenGanir כתב:
אני ביקשתי נ י ת ו ק
...

יום טוב.
...
בעיתונים רצות כתבות המסבירות באותיות קידוש לבנה כי אדם שיקנה/ישכור מכשיר ולא משנה באיזה מסלול, לא ישלם דמי שימוש, חברה מכובדת כמו יס לא יכולה להרשות לעצמה איפה ואיפה, ולכן פה המקום להעלות דברים שנויים במחלוקת. לא צריך להתלהם.......
...

אבל למה ?? למה לא לברר לפני שצועקים ?
תנאי המבצע כפי שנאמרו לי על ידי מוקדנית יס הם כדלהלן :
36 חודש תשלום של 30 שקלים (29.90 ליתר דיוק) אשר מתוכם מגיע לי סרט חינם כל חודש. זהו התשלום במשך השלוש שנים. בתום התקופה המכשיר נשאר אצלי, אולם אני מחויב לשלם את דמי המנוי החודשיים של יס מקס. במידה ואחזיר את המכשיר, יעלם התשלום הנוסף הזה גם כן.

אני מסכים שהתנאים הללו לא ממש אטרקטיבים. אבל בשביל להנות עכשיו משלוש שנים של PVR, בידיעה שבעוד שלוש שנים יהיה מבצע אחר שאולי ישתלם לי ואולי לא ? אני מוכן.

יום טוב.

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6252
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

אני לא מבין למה עדיין צריך בכלל לשלם תוספת על YES MAX?
מה הם לא עושים עלינו מספיק כסף?
אני אמנם הקלטות לא מעניין אותי אבל זה צריך להיות כלול בתוך התשלום החודשי ולא כתוספת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

טוב, אוקיי, אז זה כבר יותר הגיוני.

בעצם יס מסבסדים את העלות הזו למי שרוכש את היס מקס החדש.

יש להניח שהוא עלה לחברה פחות כסף מהמכשיר הישן, וזה יכול להסביר את זה.

המלך,

היה דיון ארוך ומתיש על כך. באנגליה היו דמי שירות כאלה, וכפי הנראה (כך קראתי באתר satil.com ) מבטלים אותו. יתכן שגם אצלנו בשלב כלשהו יבטלו אותו (אולי עוד 3 שנים ואולי אף פעם לא...). ברוב העולם דווקא משלמים את דמי השירות, כולל בעלי TIVO שמקבלים את ה-EPG חינם מספק הכבלים שלהם אבל צריכים לשלם עליו שוב לחברה (וכך כבר 6 שנים או משהו כזה...)

reuven_br פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #14 

ChenGanir כתב:
reuven_br כתב:
ChenGanir כתב:
אני ביקשתי נ י ת ו ק
...

יום טוב.
...
...

אבל למה ?? למה לא לברר לפני שצועקים ?
תנאי המבצע כפי שנאמרו לי על ידי מוקדנית יס הם כדלהלן :
36 חודש תשלום של 30 שקלים (29.90 ליתר דיוק) אשר מתוכם מגיע לי סרט חינם כל חודש. זהו התשלום במשך השלוש שנים. בתום התקופה המכשיר נשאר אצלי, אולם אני מחויב לשלם את דמי המנוי החודשיים של יס מקס. במידה ואחזיר את המכשיר, יעלם התשלום הנוסף הזה גם כן.

אני מסכים שהתנאים הללו לא ממש אטרקטיבים. אבל בשביל להנות עכשיו משלוש שנים של PVR, בידיעה שבעוד שלוש שנים יהיה מבצע אחר שאולי ישתלם לי ואולי לא ? אני מוכן.

יום טוב.
...
היום אחר הצהריים שוחחתי עם מוקדן של יס, ובכן המכשיר במסלול שהדגשת, לא יהיה שלך אחרי 36 חודש, וזאת לדבריו של המוקדן, אחרי 36 חודש הינך מפסיק לשלם את השכירותעל המכשיר, אבל ברגע שהתנתקת לוקחים לך את המכשיר, שאלתי את המוקדן ומה יהיה לאחר 36 חודש, התשובה היתה "אלוהים גדול"

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #15 

ראובן

אמרתי בתחילת השרשור כבר.. עוד שלוש שנים- אלוהים גדול..

בשביל זה להמתין לאיזה חוכמולוג מ- YES על הקו...?
:wink:

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”