3100S - תקלות
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ערב טוב
לפני חודש עזבתי את HOT ועברתי ל- YES.
ראשית, אני מאוד מרוצה. גם התחברתי לפני שבועיים ל- MAX וזה בהחלט עונה על הציפיות.
רציתי לשתף ולקבל INPUTים מעוד משתתפים כאן לגבי ה- 3100S.
כשהצטרפתי ל- HOT, חייבתי את הסוכן לרשום על ההסכם שיגיעו ממירים של 3100S ולא שום דבר אחר. אם לא, אני לא חותם ולא מצטרף, אמרתי לו. הוא הרים טלפון למנהל שלו וקיבל אישור חריג לציין על ההסכם שיגיעו ממירים כאלה.
האמת, כשהגיע המתקין הוא טען שאין לו ממירים כאלה.אמרתי לו שאני מצטער אבל התקנה לא תהיה כא ן(דאגתי לא לנתק את HOT עד אוץו רגע) מבלי שני ממירים כאלה. הוא נאלץ לעזוב אבל אחרי שעתיים חזר עם שניים דנדשים..
אני שמח שניצלתי את המעמד שלי בתור לקוח חדש ומציע לכולכם ללמוד מזה ולנהוג כך בעתיד.
בכל מקרה, אני חווה מעט תקלות עם הממיר. מחובר ל- PHD8 מ- SCART ל- 4BNC'S.
רציתי לדעת אם זה אופייני לממיר. קרה לי כבר 3-4 פעמים שהתמונה קפאה לה.נאלצתי לנתקו מהחשמל ולחברו שוב. פעם אחת לאחר שהיא קפאה היא עברה למצב של מסך שחור (ללא הכיתוב NO SIGNAL) וגם ניתוק מהחשמל לא עזר אלא רק בפם השלישית.
היום פתחתי ערוץ 500 כדי אולי ולתפוס כבר תוכן מתאים לבדירת ה- DD אבל להפתעתי הממיר לא הציג חיווי לסיגנל של Dolby digital אלא של Prologic. היה נראה לי מוזר אבל לא ייחסתי לזה חשיבות. כשבאתי להעביר לשידור ישיר בערוץ 10 (יאללה הפועל!!!) פשוט לא ניתן היה להעביר ערוצים. פשוט נשאר על שידור הסרט. פה קלטתי שיש בעיה אז שוב ניתקתי מהחשמל וזה הסתדר. לא תופתעו לשמוע שגם ה- DD חזר לחיים לטחר פעולה זו.
אז מה הקטע עם הממיר הזה? האם זה משהו ידוע או שרק אצלי? האם יש לבקש החלפתוו או שעדכון גרסה עשוי לעזור?
תודה,
Giliboy
לפני חודש עזבתי את HOT ועברתי ל- YES.
ראשית, אני מאוד מרוצה. גם התחברתי לפני שבועיים ל- MAX וזה בהחלט עונה על הציפיות.
רציתי לשתף ולקבל INPUTים מעוד משתתפים כאן לגבי ה- 3100S.
כשהצטרפתי ל- HOT, חייבתי את הסוכן לרשום על ההסכם שיגיעו ממירים של 3100S ולא שום דבר אחר. אם לא, אני לא חותם ולא מצטרף, אמרתי לו. הוא הרים טלפון למנהל שלו וקיבל אישור חריג לציין על ההסכם שיגיעו ממירים כאלה.
האמת, כשהגיע המתקין הוא טען שאין לו ממירים כאלה.אמרתי לו שאני מצטער אבל התקנה לא תהיה כא ן(דאגתי לא לנתק את HOT עד אוץו רגע) מבלי שני ממירים כאלה. הוא נאלץ לעזוב אבל אחרי שעתיים חזר עם שניים דנדשים..
אני שמח שניצלתי את המעמד שלי בתור לקוח חדש ומציע לכולכם ללמוד מזה ולנהוג כך בעתיד.
בכל מקרה, אני חווה מעט תקלות עם הממיר. מחובר ל- PHD8 מ- SCART ל- 4BNC'S.
רציתי לדעת אם זה אופייני לממיר. קרה לי כבר 3-4 פעמים שהתמונה קפאה לה.נאלצתי לנתקו מהחשמל ולחברו שוב. פעם אחת לאחר שהיא קפאה היא עברה למצב של מסך שחור (ללא הכיתוב NO SIGNAL) וגם ניתוק מהחשמל לא עזר אלא רק בפם השלישית.
היום פתחתי ערוץ 500 כדי אולי ולתפוס כבר תוכן מתאים לבדירת ה- DD אבל להפתעתי הממיר לא הציג חיווי לסיגנל של Dolby digital אלא של Prologic. היה נראה לי מוזר אבל לא ייחסתי לזה חשיבות. כשבאתי להעביר לשידור ישיר בערוץ 10 (יאללה הפועל!!!) פשוט לא ניתן היה להעביר ערוצים. פשוט נשאר על שידור הסרט. פה קלטתי שיש בעיה אז שוב ניתקתי מהחשמל וזה הסתדר. לא תופתעו לשמוע שגם ה- DD חזר לחיים לטחר פעולה זו.
אז מה הקטע עם הממיר הזה? האם זה משהו ידוע או שרק אצלי? האם יש לבקש החלפתוו או שעדכון גרסה עשוי לעזור?
תודה,
Giliboy
הממיר שלך תקול. לי יש שלושה כאלה (אחד מהם - למעלה משנה) ואף פעם לו חוויתי תופעות שאתה מתאר.
הממיר עצמו לא נותן לך שום חיווי - תוכל לשמוע DD אם תחבר יציאה דיגיטאלית (אופטית או קואקסיאלית) לרסיבר.היום פתחתי ערוץ 500 כדי אולי ולתפוס כבר תוכן מתאים לבדירת ה- DD אבל להפתעתי הממיר לא הציג חיווי לסיגנל של Dolby digital אלא של Prologic....
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
vitalyi תודה
התבלבלתי והתכוונתי שלא היה חיווישל DD ברסיבר כמובן, תודה על התיקון כדי שלא אטעה פה אחרים.
בכל מקרה, בזמן שאני כותב לך אז שוב קפאה התמונה, הממיר אתחל את עצמו ועכשיו הוא עושה Initialize...
מחר אתקשר להחליפו.
תודה,
Giliboy
התבלבלתי והתכוונתי שלא היה חיווישל DD ברסיבר כמובן, תודה על התיקון כדי שלא אטעה פה אחרים.
בכל מקרה, בזמן שאני כותב לך אז שוב קפאה התמונה, הממיר אתחל את עצמו ועכשיו הוא עושה Initialize...
מחר אתקשר להחליפו.
תודה,
Giliboy
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
לי קיימת תופעה מעניינת עם ה S3100 :
חיברתי DVD לטלוויזיה ( CRT SONY רגילה ),
צפייה בצבע מה DVD מתאפשרת רק לאחר ניתוק הממיר מהחשמל או ניתוק כבל החיבור -21 פינים לממיר,
אחרת , אני רואה בשחור לבן ...
(בממיר הקודם ADB 6642 - היה עלי רק לכבותו עם השלט אך לא לנתקו מהחשמל )

חיברתי DVD לטלוויזיה ( CRT SONY רגילה ),
צפייה בצבע מה DVD מתאפשרת רק לאחר ניתוק הממיר מהחשמל או ניתוק כבל החיבור -21 פינים לממיר,
אחרת , אני רואה בשחור לבן ...
(בממיר הקודם ADB 6642 - היה עלי רק לכבותו עם השלט אך לא לנתקו מהחשמל )
בתור התחלה, פתח תדריך לטלוויזיה ובדוק האם חיבורי ה-SCART הם בלתי תלויים ושקולים (ב-LCD שלי, למשל, יש SCART המיועד ל-RGB ו-SCART המיועד ל-SVideo). דבר נוסף - יש לך שלוש כניסות SCART ושני חיבורים - תנסה לחבר את הממיר ואת ה-DVD בקומבינציות שונות (יש שלוש אפשרויות חיבור).
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
יש בטלויזיה שלושה חיבורים, כאשר אחד מהם הוא RBG והשניים הנותרים - SVHS.
כלומר, את הממיר, שאני רואה בRBG אני מחבר לראשונה, ואת הDVD ניסיתי לחבר ליציאה השנייה או השלישית, ובשני המקרים התופעה חוזרת..
מה שנראה לי זה שכנראה יש זליגה בטלויזיה (הכניסות לא מופרדות לחלוטין), והממיר משדר בחלק מחיבורי הSCART גם כשהוא כבוי, ולכן צריך לנתקו מהחשמל כדי להפסיק את השפעתו לחלוטין.
כלומר, את הממיר, שאני רואה בRBG אני מחבר לראשונה, ואת הDVD ניסיתי לחבר ליציאה השנייה או השלישית, ובשני המקרים התופעה חוזרת..
מה שנראה לי זה שכנראה יש זליגה בטלויזיה (הכניסות לא מופרדות לחלוטין), והממיר משדר בחלק מחיבורי הSCART גם כשהוא כבוי, ולכן צריך לנתקו מהחשמל כדי להפסיק את השפעתו לחלוטין.
לא צריך להיות כך, קרוב לוואדי שיש תקלה בטלוויזיהרונן כתב: מה שנראה לי זה שכנראה יש זליגה בטלויזיה (הכניסות לא מופרדות לחלוטין), והממיר משדר בחלק מחיבורי הSCART גם כשהוא כבוי, ולכן צריך לנתקו מהחשמל כדי להפסיק את השפעתו לחלוטין....