סיפור חוזר עם יס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dudil פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אני פשוט לא מבין את החברה הזו...
כל שנה נגמר לי המבצע, ובכל שנה הסיפור חוזר.

אני מתקשר ליס, עונה לי מוקדן נחמד.
אני מודיע שנגמר לי המבצע ואני רוצה להאריך אותו.
המוקדן הופך לפחות נחמד ומודיע לי חגיגית שהמחיר עלה ומעטה אני אשלם יותר על אותו דבר, כמובן שכל זה מלווה בקישקושים על עלית המחירים וכו'.
אני אומר שאני לא מסכים ומבקש לדבר עם אחראי
המוקדן מתווכח איתי ומעביר אותי לקשרי לקוחות.

הקטע המוזר הוא שהם לא מתווכחים איתי בכלל ומציעים לי חבילה הרבה יותר טובה ממה שהיתה לי ובמחיר זול יותר ממה ששילמתי. עכשיו אני לא מבין מה הם הרויחו כאן, הרי אם המוקדן בהתחלה היה נותן לי להישאר באותה חבילה עם אותו מחיר אפילו לא הייתי מתווכח.

נראה שיס נוהגים כמו בשוק בשיטת מצליח ויוצאים מופסדים...
דודי.

SBN
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1083
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

ברור

ככה זה בישראל גורמים לך להתנהג ככה...מי שטוב נדפק ויוצא פראייר מי שלא מרויח

רק בישראל זה ככה

אם זה לא היה מצחיק הייתי בוכה...
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5132
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

את האמת , זה קיים בכל השוק הישראלי ובפרט בכל שוק התקשורת (כבלים לווין אינטרנט וטלפוניה) :cry:

genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

יש להם כמה שיקולים בלהציע לך את החבילה. יש אצלם עכשיו נסיון לגרום ללקוחות לצרוך יותר תוכן (ובמסגרתו גם מבצע המקס), לכן יכול להיות שהם מעדיפים לדחוף לך חבילה עם הרבה ערוצים ולדפוק אותך במחיר בשנה הבאה. בכל מקרה המוקדן כנראה מאוד מוגבל במה שהוא יכול להציע. אולי גם נפלת על מישהו ממש נחמד בקשרי לקוחות.
יש גם עוד אפשרות שעד היום היית בחבילה לא משתלמת.

אני בסתיו האחרון חידשתי שני מנויים - באוגוסט חידשתי מנוי בן שנה ובספטמבר מנוי וותיק יותר בן כ-5 שנים. כמובן שבשתי הפעמים המחיר עלה והוא עלה במיוחד לגבי המנוי שחידשתי בספטמבר (יכול להיות שזה קשור בצורה שלילית לוותק בחברה, אני לא יודע). הבחורה מקשרי הלקוחות נשבעה לי שממש, אבל ממש ממש אין להם שום מסלול אחר זול יותר שכולל את מה שאני רוצה לראות (המבצע מאוגוסט כנראה כבר נגמר), ובסוף הסכימה לתת לי חבילה בסיסית וזולה יותר וכמה ערוצים במתנה.
זה קשה ומעצבן, אבל זאת השיטה... אני כל שנה מתחיל להתעניין במבצעים כחודש לפני ומצטייד כמובן גם בהצעה מהוט (מצד שני, יכול להיות שהם כבר הבינו שאלה איומי סרק).

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

אצלי לפני חודש הם הגיעו רחוק יותר. הגעתי לקשרי לקוחות ושם אמר לי שאי אפשר לתת לי את המחיר שילמתי עליו בשנה האחרונה לעוד שנה, וביקשתי להתנתק, אמרו לי טוב ושיחזרו אלי תוך 3 ימים כדי לתאם ניתוק.
אף אחד לא חזר אלי, אז שוב התקשרתי וביקשתי ישר את מי שמתאם ניתוקים, ולמרבה הפליאה הגעתי לקשרי לקוחות שוב. התנצלתי ואמרת שאני צריך את מוקד הניתוקים מכיוון שקשרי לקוחות לא עזרו לי לפני שלושה ימים. ואז באורך פלא לאחר בירור שלקח 5 דק' האריכו לי את הבצע לעוד שנה.
השאלה כנראה היא מי ימצמץ ראשון.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15419
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 249 פעמים
קיבל תודות: 291 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

דווקה שמתי לב לשיטה חדשה כדי לדפוק את הלקוחות
אמרו לי תשלם על 11 חודשים 250 שקל שזה באמת יוצא לשנה 230 שקל
עכשיו כאילו קיבלתי חודש חינם בחודש הראשון של המבצע ובשאר אני משלם 250
הגיע סוף המבצע עברו 12 חודשים וכשאני מתקשר הם אומרים לי תשלם 260 שקל לחודש כי המחירים עלו.
אמרתי שבעצם לא שלמתי 250 שקל ושילמתי בעצם 230 שקל וכמובן שלא הסכימו לתת לי 230 שקל.
ואז מעבירים אותי לבנאדם מעל ... והוא התחיל מ 270 שקל!!!!!!! הסיבה שיש לי 3 ממירים וכנראה הנציג הקודם לא ראה.
אז אחרי הרבה כסח ירדתי ל 240 אבל הוא לקח לי את החבילת ספורט...
מה אתם אומרים על זה ? יצאתי פריייאר הם הצליחו לעבוד עלי
בסוף המבצע אני נכנס בהם חזק כל כך שהם בלי חשבון .... אם צריך אני מוכן להתנתק.

genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

גם זאת שיטה בהחלט מעצבנת.
(אני תמיד משווה למבצעי הצטרפות של יס והוט. לפעמים הם יכולים להגיע די קרוב למחירים האלה).

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15419
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 249 פעמים
קיבל תודות: 291 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

genadyb כתב:גם זאת שיטה בהחלט מעצבנת.
(אני תמיד משווה למבצעי הצטרפות של יס והוט. לפעמים הם יכולים להגיע די קרוב למחירים האלה).
...
גם אני חשבתי לעשות השוואה כזו , התקשרתי להוט לברר מבצעים למצטרפים חדשים, מסתבר שהמבצעים של הוט ללקוחות חדשים יקרים בהרבה מ YES.
כנראה תפסו תחת כי יש להם את ה VOD (שאני חושב שהוא קללה)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

בעיה נפוצה בכל השוק הישראלי.

שיטת המצליח.

dudil פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

הקטע הוא

שרשור שלא נקרא #10 

שאני בכלל לא מאיים להתנתק, אבל זה רק מתסכל שצריך כל פעם לעבור את הסיפור המטומטם הזה...

בכל אופן, שמתי לב גם שהם מתחילים להתנתק מבזק בין לאומי, כנראה בעיקבות העינינים עם ה-VOD. במסלול החדש, הם הפרידו לי את התשלום על תשתית ועל נותן השירות.

דווקא ה-YES WOW היה הצלחה נראה לי.
דודי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

dudil,

הרגולטור חייב אותם להפריד תשלומים בכדי שיהיה ברור איזה תשלום הולך לאן. אנשים לא ממש הבינו את המשמעות של התשלום לפני כן, לדעתי הם עדיין לא יבינו את זה...

dudil פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #12 

oferlaor כתב:dudil,

הרגולטור חייב אותם להפריד תשלומים בכדי שיהיה ברור איזה תשלום הולך לאן. אנשים לא ממש הבינו את המשמעות של התשלום לפני כן, לדעתי הם עדיין לא יבינו את זה...
...
אתה מדבר ע לההפרדה בחשבונית, אין לי בעיה עם זה, אבל הם דיברו איתי על חשבוניות נפרדות לתשתית וחשבונית נפרדת מבזק בין לאומי על מתן השירות. הם גם אמרו לי שהם מוחקים לי את ההתחיבות ואני רשאי להתחבר לכל נותן שרות אחר שאני רוצה. משום מה הם גם התחיבו (אני לא יודע כמה זה שווה) שכשאני אחליט להתחבר לנותן שרות אחר, המחיר לא יהיה יותר גבוה ממה שאני משלם היום.
דודי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”