תקלה חמורה ב YES-MAX? ..... -עזרה בדחיפות!!!
-
michael102
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברים האם נתקלתם בבעיה של הקלטה שנכשלת בתדירות יום יומית.
לפני שבועיים קניתי את היס מקס ובמשך השבועיים האלו כל יום הממיר שלי מפסיק להקליט(כולל הקלטה אוטומטית) והוא כותב שההקלטה נכשלה (וגם השעון של ההקלטה לא זז) ואז אני צריך להוציא אותו מהשקע כדי לאפס אותו. הזמתי פעמיים כבר את התכנאי והוא כל פעם מאפס אותו , מתקין אותו שוב, לפני שבוע הוא אמר שצריכה לצאת גירסה חדשה -הגירסה יצאה וזה עדיין לא עוזר.... חייב עזרה בדחיפות.
לפני שבועיים קניתי את היס מקס ובמשך השבועיים האלו כל יום הממיר שלי מפסיק להקליט(כולל הקלטה אוטומטית) והוא כותב שההקלטה נכשלה (וגם השעון של ההקלטה לא זז) ואז אני צריך להוציא אותו מהשקע כדי לאפס אותו. הזמתי פעמיים כבר את התכנאי והוא כל פעם מאפס אותו , מתקין אותו שוב, לפני שבוע הוא אמר שצריכה לצאת גירסה חדשה -הגירסה יצאה וזה עדיין לא עוזר.... חייב עזרה בדחיפות.
-
michael102
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
זה באמת נשמע לא טוב.
לא נראה לי שגרסה חדשה לבד תפטור לך את הבעיה, זה נשמע כמו בעיית חמרה. או שזה היס מקם עצמו או שזה הדיסק.
לדעתי הכי הגיוני שזה יהיה הדיסק, אז אולי תנסה לפרמט אותו (בעצמך דרך התפריטים או בעזרת טכנאי יס)
מספר הגרסה מופיעה במסך SETUP תפריט DIAGNOSTICS (סליחה, הממשק שלי באנגלית) בשורה העליונה.
הגרסה האחרונה היא 257.
לא נראה לי שגרסה חדשה לבד תפטור לך את הבעיה, זה נשמע כמו בעיית חמרה. או שזה היס מקם עצמו או שזה הדיסק.
לדעתי הכי הגיוני שזה יהיה הדיסק, אז אולי תנסה לפרמט אותו (בעצמך דרך התפריטים או בעזרת טכנאי יס)
מספר הגרסה מופיעה במסך SETUP תפריט DIAGNOSTICS (סליחה, הממשק שלי באנגלית) בשורה העליונה.
הגרסה האחרונה היא 257.
mark13 כתב:זה באמת נשמע לא טוב.
הגרסה האחרונה היא 257....
http://www.2send.us/uploads/491fa49625.jpg
http://www.2send.us/uploads/97b1ef4619.jpg
מתוך המקס שלי
מקס ''דור ראשון''
1
- antichrist
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
יש לי את אותה הבעיה בדיוק.
טכנאי אמור לבוא בפעם ה3 מחר והובטח לי שהוא רק יראה מה קורהו ינסה לפתור...
טכנאי אמור לבוא בפעם ה3 מחר והובטח לי שהוא רק יראה מה קורהו ינסה לפתור...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים