הניטו התפגר והיבואן דורש מחירים הזויים עבור תיקון. יש אופציות אחרות?
היום ביקרתי בשירות של יבואן ניטו ברשל"צ (ששם רכשתי בעבר את הרובוט). הרובוט לא נטען וכדי לתקן אותו נאמר לי שעלי לשלם 1300 ש"ח (לוח אם ועינית לייזר), או 1000 ש"ח אם אני רוצה "לקחת צ'אנס" ולהחליף רק את לוח האם. כמו כן הציעו לי טרייד אין - רכישה של מכשיר חדש (עם אחריות לשנה אחת בלבד) במחיר של 2400 ש"ח (מציאה!). כמובן שאף אחת מההצעות האלה לא אטרקטיבית ומה שנשאר לי זה לחפש פתרון אחר.
אשמח לשמוע אם אחרים נתקלו בבעיה הזו ואם יש מעבדה פרטית שיכולה לתקן את הרובוט במחיר שפוי יותר. אם לא, אז הוא יילך לפח והרובוט הבא שלי יהיה איירובוט או חברה אחרת שאינה ניטו. כאן המקום לשאול - יש יצרנים מומלצים אחרים עם שירות נורמלי?
אשמח לשמוע אם אחרים נתקלו בבעיה הזו ואם יש מעבדה פרטית שיכולה לתקן את הרובוט במחיר שפוי יותר. אם לא, אז הוא יילך לפח והרובוט הבא שלי יהיה איירובוט או חברה אחרת שאינה ניטו. כאן המקום לשאול - יש יצרנים מומלצים אחרים עם שירות נורמלי?
כנראה התמחור שלהם נועד לזה שתקנה חדש. שיטת מצליח שכזאת.
ראיתי שיש לוחות אם באיביי בסביבות 60 דולר (מראה בדיוק את רצון היבואן שרוצה לתקן לך את הרובוט)
http://www.ebay.com/itm/Neato-vacuum-cl ... 1832276794
בכל מקרה אל "תזרוק לפח", אולי מישהו ירצה אותו לחלקים. (יד 2)
ראיתי שיש לוחות אם באיביי בסביבות 60 דולר (מראה בדיוק את רצון היבואן שרוצה לתקן לך את הרובוט)
http://www.ebay.com/itm/Neato-vacuum-cl ... 1832276794
בכל מקרה אל "תזרוק לפח", אולי מישהו ירצה אותו לחלקים. (יד 2)
הייתי לוקח סיכון עם לוח אם, מה קשורה עינית לייזר לטעינה?
אני לא ממש בן אדם טכני ופירקתי את ניטו בלי בעיה, זה לא מסובך יותר מלהחליף זיכרון למחשב נגיד, פותחים ברגים בסדר הנכון ומחברים מה שצריך. אם אתה נמצא בצפון אוכל לעזור לך.
מה שכן, בקרת איכות בניטו, במיוחד בדגמי XV על הפנים, תמיד נשבר בו משהו וצריך להחליף, גם אצלי וגם מתגובות חברים. התרשמות שלי שאיירובוט מקפיד יותר על מה שיוצא מהמפעל. ואם כבר לקנות במחירי א"י הייתי הולך על אייקליבו, מתגובות בפורום עושה רושם שהיבואן מאוד מתאמץ להשאיר את הלקוחות מרוצים.
אני לא ממש בן אדם טכני ופירקתי את ניטו בלי בעיה, זה לא מסובך יותר מלהחליף זיכרון למחשב נגיד, פותחים ברגים בסדר הנכון ומחברים מה שצריך. אם אתה נמצא בצפון אוכל לעזור לך.
מה שכן, בקרת איכות בניטו, במיוחד בדגמי XV על הפנים, תמיד נשבר בו משהו וצריך להחליף, גם אצלי וגם מתגובות חברים. התרשמות שלי שאיירובוט מקפיד יותר על מה שיוצא מהמפעל. ואם כבר לקנות במחירי א"י הייתי הולך על אייקליבו, מתגובות בפורום עושה רושם שהיבואן מאוד מתאמץ להשאיר את הלקוחות מרוצים.
יכול להיות שהסוללה גמורה? אם המסך נדלק ניטו אומר מה הבעיה, ניחושים מתחילים כשמסך לא נדלק. אפשר גם לקרוא את הפלט דרך usb (ולפתוח טרמינל בוינדוס) אבל נראה לי זה קצת יותר מדי בשבילך. למרות שאם תמצא איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה אולי תמצא שם משהו מועיל