עדשה מתאימה לקנון 1300D

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
motihak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 259
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום
יש לי שאלה אני מתחיל בכל נושא צילום לכן ההבנה שלי לא גדולה , רכשתי מצלמה DSLR של קנון 1300d
וקיבלתי עדשה 18 -55mm , לפני כן היתה לי מצלמה SX 30 עם זום מטורף , העדשה 18 -55 הזום שלה מאוד קצר
ורציתי לשאול אם יש עדשה עם זום גדול יותר בתקציב של 600 שח שמתאים למצלמה , אפשרי יד 2 .
תודה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

קיבלת פחות זום אבל האיכות עלתה לא? זה כי זום גדול גורם לירידה באיכות.

motihak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #3 

@BUGY
·
כן קיבלתי איכות הרבה יותר גבוהה , השאלה אם ניתן לקבל זום קצת יותר גבוה עם איכות טובה , אני מבין שהזום גדול זה בא על חשבון איכות התמונה , אשמח לקבל דגמים של עדשות שמתאימות למצלמה עם זום יותר גבוה מעדשת 18 -55 .

תודה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #4 

motihak כתב:@BUGY
·
כן קיבלתי איכות הרבה יותר גבוהה , השאלה אם ניתן לקבל זום קצת יותר גבוה עם איכות טובה , אני מבין שהזום גדול זה בא על חשבון איכות התמונה , אשמח לקבל דגמים של עדשות שמתאימות למצלמה עם זום יותר גבוה מעדשת 18 -55 .

תודה
...
·יש כמה עדשות אבל הסבירות עולות יותר מ600 שקל. וגם אז זה לא כזה הרבה זום. מה שאתה צריך לחפש זאת ה135-18 IS של קנון. זה המקסימום זום שתקבל בלי להתחיל לאבד הרבה איכות.

http://www.studioland.co.il/items/578044

מה שנהוג לעשות זה לחלק את הטווח, נגיד עדשה אחד כמו שלך, 18-55 ועוד עדשה לזום, נגיד 70-250 או משהו בסגנון. זה כל היתרון של מצלמת DSLR, שהעדשות מתחלפות ולא צריך להסתפק בעדשה אחת עם איכות ירודה.

motihak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #5 

@BUGY
·
תודה רבה

motihak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #6 

@motihak
·
יש לי הצעה על עדשה 55-250 במחיר 300 שח , האם תתאים למצלמה שלי קנון 1300d ?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #7 

קודם כל, שתבין, כל עוד העדשה היא של קנון או יצרן אחר והיא יחסית חדשה, 15 שנה ופחות, ומיועדת למצלמות DSLR, וכתוב כתוב:
EF או EF-S
היא תתאים לך.
עכשיו, בעולם הזה צריך לדייק, כי תמיד יש כמה עדשות עם אותו התווח, הזום, אבל פרמטרים אחרים שונים, שהם חשובים לא פחות. אז אתה צריך לשאול את המוכר איזה דגם זה בדיוק. יש מצייב (בעדשות עם זום גדול מייצב מוסיף הרבה), איזה שנה....?
יש גם הבדל במחירי בין הדגמים...

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
קיבל תודות: 87 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

BUGY כתב:קודם כל, שתבין, כל עוד העדשה היא של קנון או יצרן אחר והיא יחסית חדשה, 15 שנה ופחות, ומיועדת למצלמות DSLR, וכתוב כתוב:
EF או EF-S
היא תתאים לך.
עכשיו, בעולם הזה צריך לדייק, כי תמיד יש כמה עדשות עם אותו התווח, הזום, אבל פרמטרים אחרים שונים, שהם חשובים לא פחות. אז אתה צריך לשאול את המוכר איזה דגם זה בדיוק. יש מצייב (בעדשות עם זום גדול מייצב מוסיף הרבה), איזה שנה....?
יש גם הבדל במחירי בין הדגמים...
...
·

אם הכותב מחפש זום, וזה מה שחשוב לא - מוטב ויחזור למצלמות הקודמות, ולא ל DSLR.
עדשות ה 55-250 הן לא ככ איכותיות (מניח שאתה מתכוון לקנון) , בדרכ אין USM, ואל תשכח.. העדשה מתחילה ב 55, זה אומר שאתה מאבד את הצד הרחב של העדשה. לדוגמא צילומי נוף.. או אפילו אנשים.. תצטרך ללכת אחורה.

עדשות טובות מאוד של קנון מסדרת L, מאוד יקרות.
לדוגמא 70-300L שעולה כ 1300$ אבל האיכות - מדהימה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #9 

mayeast כתב:
...
...
·

אם הכותב מחפש זום, וזה מה שחשוב לא - מוטב ויחזור למצלמות הקודמות, ולא ל DSLR.
עדשות ה 55-250 הן לא ככ איכותיות (מניח שאתה מתכוון לקנון) , בדרכ אין USM, ואל תשכח.. העדשה מתחילה ב 55, זה אומר שאתה מאבד את הצד הרחב של העדשה. לדוגמא צילומי נוף.. או אפילו אנשים.. תצטרך ללכת אחורה.

עדשות טובות מאוד של קנון מסדרת L, מאוד יקרות.
לדוגמא 70-300L שעולה כ 1300$ אבל האיכות - מדהימה
...
·אתה קצת מגזים...צריך להתחיל מאיפה שהו ולא כולם יכולים להתחיל מעדשות ב1300$ וגם אין בהם צורך, על גוף קרופ עדשות קרופ יתנו תוצאה טובה מאוד ולרוב אפילו עדיף מאשר עדשות FF.

הוא ילמד ללכת אחרוה או הכי פשוט, להחליף עדשות.

שלח תגובה

חזור אל “מצלמות ועדשות”