למה לא HOT!!!
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
כנראה שחברות הכבלים לא ממש חברו יחד למה שנקרא HOT. כי מה שנעשה זה פשוט צחוק מהלקוחות.
לפני כחודש עברתי מ- HOT ל- YES בגלל תקלות איסופיות עם האינטרנט שלהם. פשוט החלטתי שאני מעביר את הכל ל- YES.
כשהתנתקתי, בררתי בכמה אני אחוייב שכן הייתי באמצע חבילה. נאמר לי שאחוייב בסכום של 50 ש"ח על הפרשים כאלה ואחרים.
היום, לאחר כחודש, בדקתי וראיתי חיוב נוסף של 170 ש"ח בכרטיס האשראי. צלצלתי ל- HOT ושם נאמר לי שזה בגין יציאה מהחבילה טרם הזמן.אמרתי להם כי נאמר לי שאחוייב בסכום של 50 ש"ח.אז הם ענו לי כי 50 ש"ח זה על האינטרנט וה- 170 ש"ח זה על הטלפון. ושלחו אותי למוקד אחר כדי לריב..אתם מבינים?יש מוקד כספים נפרד לכל אחד מן השירותים. ממש 3 חברות שונות ולאף אחת לא מעניין מהשניה, מבחינתן כל אחת זו יישות נפרדת.לראיה, גם בחשבון השוטף רואים 3 חיובים שונים. אם גם הזמנתם כדורגל, תראו 4 חיובים שונים . הזמנתם גם סרט או משהו כזה? עכשיו כבר תראו 5 חיובים. ממש קטע דפוק. איפה בדיוק הרגולטור?!?!?
בכל מקרה, בקשתי לראות אסמכתה המראה כי מי שמתנתק אז מחייבים אותו בסכום האמור.
אמרו לי כי חתמתי לטכנאי שהתקין. אמרתי להם שיספקו לי אותו כי אני לא זוכר שחתמתי על כזה דבר. נאמר לי כי הושאר אצלי עותק ושאבדוק אצלי: "אין לנו אפשרות לספק לך את זה".
אמרתי להם כי הם אלו שמחייבים אותי בסכום כסף, כך שלהם צריכה להיות האסמכתה ושאני דורש לקבל אותה. בשלב הבא הם הודיעו כי מדובר בעסקה טלפונית, ושהסעיף הזה נאמר לי ע"י הנציג. התעקשתי שלא כך ושאם אין להם אסמכתה אז אני מתקשר לחברת האשראי. הם הודיעו לי שהם מוכנים לשלוח לי את התקנון. שאלתי אם אני חתום לצד התקנון הזה. ענו לי: "לא, אבל זה תקנון החברה". פה כבר הם עלו לי על כל העצבים, אז התקשרתי לחברת האשראי והתחלתי בהליך של "הכחשת עסקה".
אז כמו שאמרתי,לא די שישנה חלוקה מטופשת לאזורי מגורים, HOT זו חברה שבפועל מחולקת לשלוש חטיבות: טלפוניה, טלוויזיה וכבלים. כל אחת היא יישות נפרדת ובכל עניין ובירור יהיה עליכם להתמודד עם שלושה גופים שונים שכאילו לא שמעו ה אחד על השני.
המחירים אמנם קצת יותר זולים ב-HOT, אך השירות שלה, בשיקלול האיכויות של YES
(שידורים,MAX,איכות תמונה, שקיפות בחשבונות) מטה את הכף חד משמעית ל- YES.
Giliboy
כנראה שחברות הכבלים לא ממש חברו יחד למה שנקרא HOT. כי מה שנעשה זה פשוט צחוק מהלקוחות.
לפני כחודש עברתי מ- HOT ל- YES בגלל תקלות איסופיות עם האינטרנט שלהם. פשוט החלטתי שאני מעביר את הכל ל- YES.
כשהתנתקתי, בררתי בכמה אני אחוייב שכן הייתי באמצע חבילה. נאמר לי שאחוייב בסכום של 50 ש"ח על הפרשים כאלה ואחרים.
היום, לאחר כחודש, בדקתי וראיתי חיוב נוסף של 170 ש"ח בכרטיס האשראי. צלצלתי ל- HOT ושם נאמר לי שזה בגין יציאה מהחבילה טרם הזמן.אמרתי להם כי נאמר לי שאחוייב בסכום של 50 ש"ח.אז הם ענו לי כי 50 ש"ח זה על האינטרנט וה- 170 ש"ח זה על הטלפון. ושלחו אותי למוקד אחר כדי לריב..אתם מבינים?יש מוקד כספים נפרד לכל אחד מן השירותים. ממש 3 חברות שונות ולאף אחת לא מעניין מהשניה, מבחינתן כל אחת זו יישות נפרדת.לראיה, גם בחשבון השוטף רואים 3 חיובים שונים. אם גם הזמנתם כדורגל, תראו 4 חיובים שונים . הזמנתם גם סרט או משהו כזה? עכשיו כבר תראו 5 חיובים. ממש קטע דפוק. איפה בדיוק הרגולטור?!?!?
בכל מקרה, בקשתי לראות אסמכתה המראה כי מי שמתנתק אז מחייבים אותו בסכום האמור.
אמרו לי כי חתמתי לטכנאי שהתקין. אמרתי להם שיספקו לי אותו כי אני לא זוכר שחתמתי על כזה דבר. נאמר לי כי הושאר אצלי עותק ושאבדוק אצלי: "אין לנו אפשרות לספק לך את זה".
אמרתי להם כי הם אלו שמחייבים אותי בסכום כסף, כך שלהם צריכה להיות האסמכתה ושאני דורש לקבל אותה. בשלב הבא הם הודיעו כי מדובר בעסקה טלפונית, ושהסעיף הזה נאמר לי ע"י הנציג. התעקשתי שלא כך ושאם אין להם אסמכתה אז אני מתקשר לחברת האשראי. הם הודיעו לי שהם מוכנים לשלוח לי את התקנון. שאלתי אם אני חתום לצד התקנון הזה. ענו לי: "לא, אבל זה תקנון החברה". פה כבר הם עלו לי על כל העצבים, אז התקשרתי לחברת האשראי והתחלתי בהליך של "הכחשת עסקה".
אז כמו שאמרתי,לא די שישנה חלוקה מטופשת לאזורי מגורים, HOT זו חברה שבפועל מחולקת לשלוש חטיבות: טלפוניה, טלוויזיה וכבלים. כל אחת היא יישות נפרדת ובכל עניין ובירור יהיה עליכם להתמודד עם שלושה גופים שונים שכאילו לא שמעו ה אחד על השני.
המחירים אמנם קצת יותר זולים ב-HOT, אך השירות שלה, בשיקלול האיכויות של YES
(שידורים,MAX,איכות תמונה, שקיפות בחשבונות) מטה את הכף חד משמעית ל- YES.
Giliboy
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3720
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 194 פעמים
- קיבל תודות: 212 פעמים
זה קטע שאני אומר אותו כל הזמן. יש תקנון, אז מה אם יש תקנון? חתמתי על התקנון? שאלו אותי אם אני מסכים לתקנון? בכלל ציינו בפני שיש תקנון כלשהו?Giliboy כתב: בכל מקרה, בקשתי לראות אסמכתה המראה כי מי שמתנתק אז מחייבים אותו בסכום האמור.
אמרתי להם כי הם אלו שמחייבים אותי בסכום כסף, כך שלהם צריכה להיות האסמכתה ושאני דורש לקבל אותה. בשלב הבא הם הודיעו כי מדובר בעסקה טלפונית, ושהסעיף הזה נאמר לי ע"י הנציג. התעקשתי שלא כך ושאם אין להם אסמכתה אז אני מתקשר לחברת האשראי. הם הודיעו לי שהם מוכנים לשלוח לי את התקנון. שאלתי אם אני חתום לצד התקנון הזה. ענו לי: "לא, אבל זה תקנון החברה". פה כבר הם עלו לי על כל העצבים, אז התקשרתי לחברת האשראי והתחלתי בהליך של "הכחשת עסקה"....
אין לכם מה להיות מאושרים כל כך מיס. כשתגיעו למצב שהם חייבו אתכם בטעות, תגלו שהשירות שלהם זהה לחלוטין.
המאבק שלי נגדם מתקדם קצת. עכשיו העבירו את התביעה שהם הגישו נגדי מבימ"ש בנתניה (שהיה נוח לעוה"ד שלהם כי המשרד שלהם בנתניה) לבימ"ש בתל אביב.
נראה כמה זמן הם ירצו להתעסק בתביעה הזו בשביל 300 ש"ח שכ"ט.
המאבק שלי נגדם מתקדם קצת. עכשיו העבירו את התביעה שהם הגישו נגדי מבימ"ש בנתניה (שהיה נוח לעוה"ד שלהם כי המשרד שלהם בנתניה) לבימ"ש בתל אביב.
נראה כמה זמן הם ירצו להתעסק בתביעה הזו בשביל 300 ש"ח שכ"ט.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
רדנקו
ברור לי שאם תהיה בעיה עם YES אז גם הם לא יעשו לי חיים קלים.
אבל!!
ב- HOT אני צריך להתמודד עכשיו עם 3 גופים שונים כדי לברר עניינים כספיים.
איפה נשמע דבר כזה? הגעתי למוקדנית שהסבירה למה אני חייב תשלום קנס על ניתוק האינטרנט - בסדר- לגיטימי. עכשיו אני רוצה לברר למה אני חייב תשלום על ניתוק הטלפון- "בוא אני אביר אותך למוקד הטלפוניה". עכשיו לך תתחיל את כל ההסברים מהתחלה..
ועוד לא הגענו למוקד כספים עבור שידורי הטלוויזיה.
זו בעיה רצינית ואע"פ שאיני לקוח HOT, וגם לא נראה לי שאהיה בזמן הקרוב/אי פעם, אני מתכוון להרים את הכפפה ולהתלונן במשרד התקשורת.
אעדכן לגבי תגובתם.
Giliboy
ברור לי שאם תהיה בעיה עם YES אז גם הם לא יעשו לי חיים קלים.
אבל!!
ב- HOT אני צריך להתמודד עכשיו עם 3 גופים שונים כדי לברר עניינים כספיים.
איפה נשמע דבר כזה? הגעתי למוקדנית שהסבירה למה אני חייב תשלום קנס על ניתוק האינטרנט - בסדר- לגיטימי. עכשיו אני רוצה לברר למה אני חייב תשלום על ניתוק הטלפון- "בוא אני אביר אותך למוקד הטלפוניה". עכשיו לך תתחיל את כל ההסברים מהתחלה..
ועוד לא הגענו למוקד כספים עבור שידורי הטלוויזיה.
זו בעיה רצינית ואע"פ שאיני לקוח HOT, וגם לא נראה לי שאהיה בזמן הקרוב/אי פעם, אני מתכוון להרים את הכפפה ולהתלונן במשרד התקשורת.
אעדכן לגבי תגובתם.
Giliboy
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
זה מדהים איך HOT עושים פשוט הכל כדי לגרום לאנשים לברוח מהם. עוד לא שמעתי על לקוח אחד שלהם שמרוצה מהם!
Silence speaks louder than words
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
התפרסמה ידיעה בדה מרקר שבזק בודקים אופציה למכור את yes לאלוביץ', שגם הוא בעל מניות ב-yes.
בזק הכחישה את הידיעה לאחר מכן, אבל אין ספק שיש דברים בגו.
בזק הכחישה את הידיעה לאחר מכן, אבל אין ספק שיש דברים בגו.