אחסון חיצוני Seagate Backup 8TB ב875 שקלים
@דודיפלצת
אם אין לך צורך בכל מה ש-Nas מציע, כמו כל מני אפליקציות, מרכז מצלמות אבטחה, אפשרויות גיבוי שונות, גישה מכל מקום מחוץ לבית ועוד ועוד, לך על כונן רשת דוגמת סדרת My Cloud של WD. המחיר של דיסק כזה בנפח 4 ג'גה בארץ כ-860 ש"ח, ובסניף אילת עוד פחות. שווה לבדוק כמה עולה באמזון. כמובן שיש בנפחים קטנים יותר, וגדולים (ויקרים) יותר. חבר אחד כזה לרשת, בלי יותר מדי קינפוגים ועניינים, ותוכל לגשת אליו מכל מחשב ברשת.
אם אין לך צורך בכל מה ש-Nas מציע, כמו כל מני אפליקציות, מרכז מצלמות אבטחה, אפשרויות גיבוי שונות, גישה מכל מקום מחוץ לבית ועוד ועוד, לך על כונן רשת דוגמת סדרת My Cloud של WD. המחיר של דיסק כזה בנפח 4 ג'גה בארץ כ-860 ש"ח, ובסניף אילת עוד פחות. שווה לבדוק כמה עולה באמזון. כמובן שיש בנפחים קטנים יותר, וגדולים (ויקרים) יותר. חבר אחד כזה לרשת, בלי יותר מדי קינפוגים ועניינים, ותוכל לגשת אליו מכל מחשב ברשת.
·tulipcorp כתב:מכיוון שמדובר בחלקים נעים אני משער שסחורה שמגיעה ארצה ליבואן תטולטל פחות מאשר משלוח קטן שיעבור מסכת ערבולים באינספור תחנות.......
האחריות למוצר ניתנת ע"י אמזון? האם במקרה של תקלה במהלך תקופת האחריות אמזון ישלמו גם על המשלוח אליהם ובחזרה?
איפה מפורטים תנאי האחריות ומשך האחריות?...
גם אלה וגם אלה יושבים בתוך קרטונים במכולות ענק, עם עוד אלפי מוצרים אחרים.
במסגרת תקופת האחריות, אם תודיע לאמזון על בעיה כלשהי, תתבקש לשלוח אליהם את המוצר. כשהבעיה מוצדקת, הם מזכים במלוא סכום המשלוח חזרה, ובד"כ מחליפים במוצר חדש, בלי לשאול יותר מדי שאלות.
תעשה חיפוש כאן באתר, ישנו גם מדריך מרוכז לרכישה מאמזון, שעונה על רוב, אם לא כל השאלות. וישנם שרשורים רבים של חברים, על השירות המדהים של אמזון, שניתן רק לייחל לכמותו בארץ.
באופן אישי, אני יכול לומר שבעבר הזמנתי מוצר קטן מסויים, והיות והפרטים בדף המוצר לא היו מדוייקים במאת האחוזים, זה לא היה בדיוק מה שרציתי. כתבתי להם הודעה אחת, חזרו אלי מיד ואמרו לי שמזכים אותי, ואת מה שכבר קיבלתי שאשאיר אצלי. ואכן כך היה.