סט מברגה אימפקט + מברגה/מקדחה של Makita מחיר של 790 עד הבית!

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

BUGY כתב:
...
...
·אם אתה רוצה להבריג דברים, במיוחד עם הרבה טורק, אתה חייב אימפקט. זה עולם אחר.
...
·

נכון, אין ספק שלכל סוג של עבודה יש כלי שהוא הכי מתאים לו, אבל כנראה שמה שהבחור פה צריך זה כלי ורסטילי שעושה הכל בצורה סבירה פלוס מינוס, וזה מקדחה/מברגה על סוללה, עדיף כזו עם 2 מצבי מהירות ("הילוכים").

להברגות עדינות, אגב, יותר נוח עם מברגה רגילה, בעיקר בגלל הקלאץ' (אבל שמעתי שיש כבר מברגות אימפקט עם קלאץ').

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

yonyz כתב:
...
...
·

נכון, אין ספק שלכל סוג של עבודה יש כלי שהוא הכי מתאים לו, אבל כנראה שמה שהבחור פה צריך זה כלי ורסטילי שעושה הכל בצורה סבירה פלוס מינוס, וזה מקדחה/מברגה על סוללה, עדיף כזו עם 2 מצבי מהירות ("הילוכים").

להברגות עדינות, אגב, יותר נוח עם מברגה רגילה, בעיקר בגלל הקלאץ' (אבל שמעתי שיש כבר מברגות אימפקט עם קלאץ').
...
·אוקי, צודק, עכשיו עברתי על השרשור, הבנתי שזה לא בשבילך :wink:

NarynK, תגדיר מה בדיוק אתה מחפש ותקציב, ואני בטוח שתקבל איזה לינק אקטואלי יותר.

בעיקרון ממש לא ממליץ על המברגות הזולות עם סוללות ניקל ישנות. הם תמיד ריקות כשאתה צריך אותן ולוקח הרבה זמן לטעינה. סוללות ליטיום בניגוד, הפריקה העצמית מאוד נמוכה, כמו שכבר אמרו לך, זמן הטעינה יחסית קצר והכי חשוב, אתה מקבל הרבה יותר הספק במקשל הרבה יותר נמוך. החסרון של ליטיום זה הרגישות לחום, אז לא להשאיר אותן ברכב חם (זה דרך אגב נכון לכל המוצרים עם סוללות לטיום, פלפונים, מחשבים, מצלמות...כמעט הכל היום).

NarynK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

מקדחה חשמלית, בגלל השימוש המועט, שלא יהיו בעיות עם סוללות. עדיף שתעבוד מהחשמל.
שכן תדע לעבוד עם בטון.
למשתמש הכי low פשוט רגיל.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

לאדם הסביר אני ממליץ על מה שאני קניתי: https://www.htisrael.co.il/vt270135.html
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

NarynK כתב:מקדחה חשמלית, בגלל השימוש המועט, שלא יהיו בעיות עם סוללות. עדיף שתעבוד מהחשמל.
שכן תדע לעבוד עם בטון.
למשתמש הכי low פשוט רגיל.
...
·בעיקרון, ממש אבל ממש לא נוח להבריג עם חשמלאית, בגלל הגודל והמשקל אתה צריך להחזיק אותה עם שני הידיים וזה לרוב לא פרקטי כי לרוב גם צריך להחזיק את הבורג או את מה שמקבל את הבורג.

הממלצה שלי, תפריד. פטישון פשוט וזול, חשמלי, לכל עבודות הקידוח בבטון ובעץ/מתכת עם מספר גבוה ומצד שני מברגע נטענת קלה לעבודות ההברגה הקטנות עד בינוניות. השימוש הקלאסי, קודח חור לדיבל עם הפטישון ואת הבורג מחזק עם המברגה. גם נוח יותר כי לא צריך להחליף בין ביט לבקדח.

מה ש-דודיפלצת ממליץ זה כלי נחמד למחיר שלו, מכיל כל מה שאתה צריך בכלי אחד. ויש עוד דוגמאות כאלה.

לא ציינת תקציב. אני מבין שכמה שיותר זול הכי טוב, אבל זאת לא השיטה הנכונה לקנות דברים.

NarynK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

ניקח את מה שדודי המליץ. ראיתי שגם קיבל החזר המחיר הופך ליותר אטרקטיבי. אחלה דודי.

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

הבוש הירוקה מצויינת להכל, תתחדש.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #38 

@NarynK
·שים לב רק שאתה קונה כשהמחיר יורד. ראיתי שעכשיו המחיר הוא 75 פאונד ועליו גם לא תקבל החזר.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

שלח תגובה

חזור אל “Amazon Deals”