ציוד לצלם מתחיל
שלום רב
אני צלם מתחיל ולאחרונה רכשתי את הציוד הבא:
קנון 70D
סיגמא 18-200
סיגמא 17-50 2.8
קנון 50מ"מ פשוטה וזולה
18-55 נשארה לי מהקנון 350D
פלש
YONGNUO YN-568EX II
אני לומד צילום עכשיו ורוצה לצלם מגנטים במסיבות וגני ילדים
מה חסר כדי לצלם מגנטים
מכשיר לימינציה גיליוטינה ומדפסת של קנון כבר רכשתי
אני צלם מתחיל ולאחרונה רכשתי את הציוד הבא:
קנון 70D
סיגמא 18-200
סיגמא 17-50 2.8
קנון 50מ"מ פשוטה וזולה
18-55 נשארה לי מהקנון 350D
פלש
YONGNUO YN-568EX II
אני לומד צילום עכשיו ורוצה לצלם מגנטים במסיבות וגני ילדים
מה חסר כדי לצלם מגנטים
מכשיר לימינציה גיליוטינה ומדפסת של קנון כבר רכשתי
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
תמכור את הסיגמה 200-18 ואת ה18-55. תוסיף עוד גוף מיד שניה, לא צריך משהו מטורף, כל דבר מעל ה550D יהיה מעולה, ואז יהיה לך גיבוי וגם תוכל פשוט לשים את שני העדשות, 17-55 וה 50 על שני גופים שונים ולקבל תוצאות שונות בלי להחליף בין עדשות. היתי גם ממליץ על פלש שני כי אלה הסיניים לא תמיד הכי אמינים.
תהליך עריך מזורז על מחשב (פריסטים בליטרום לדוגמה) נייד או מצבים מוכנים בתוך המצלמה.
כמה כרטיסים מהירים אבל לא גדולים מדי, 16 מגה זה מספיק. עדיף 4 של 16 מאשר 2 של 32. סולות גיבוי, גם לפלש, נטענות וגם למצלמה.
בכל מקרה, אתה חייב להיות מגובה, מבוטח גם עוזר, כי אתה יכול לקבל בראש חזק, עם תעשה פשלה כמו גוף שמת בזמן צילומים.
תהליך עריך מזורז על מחשב (פריסטים בליטרום לדוגמה) נייד או מצבים מוכנים בתוך המצלמה.
כמה כרטיסים מהירים אבל לא גדולים מדי, 16 מגה זה מספיק. עדיף 4 של 16 מאשר 2 של 32. סולות גיבוי, גם לפלש, נטענות וגם למצלמה.
בכל מקרה, אתה חייב להיות מגובה, מבוטח גם עוזר, כי אתה יכול לקבל בראש חזק, עם תעשה פשלה כמו גוף שמת בזמן צילומים.
תודה רבה על ההצעות. יש לי כבר בודי נוסף
עם עדשה 24-105 בודי 60D יד שניה 4000 שח עם עדשה נוספת 18-135
מישהו קנה לבת שלו ללמוד צילום והחליטה שלא בא לה ללמוד צילום
כרטיסים יש לי כמה
איזה פלשים הייתה ממליץ לי לרכוש?
בברכה
מרקו
כרטיסים יש לי כמה
בברכה
מרקו
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·אז אתה כבר בכיוון הנכוןmarcoa כתב:תודה רבה על ההצעות. יש לי כבר בודי נוסף
כרטיסים יש לי כמה
בברכה
מרקו...
שאלה, למה ה18-135? למה לא ה50 מ"מ או איזו 80מ"מ? או זום קצרה כמו ה17-55 2.8? אתה תקבל פוקוס מהיר יותר ומדוייק יותר (עדשות בעלות צמצם 2.8 או פתוח יותר מפעילות את הפוקוס המהיר והמדוייק יותר, בנקודות המוצלבות, ורק עדשות כאלה), גם תקבל רקע מטושטש ויפה, ISO נמוך יותר...תחשוב על זה.
בעיקרון, הסינים נותנים תמורה נהדרת אחרת זה המקורים של קנון, אבל המחירים גבוהים ביותר.
יש לך את יונגינג חדש - yongnuo yn600ex-rt ii.
@marcoa
אם בכוונתך להתקדם מעבר לצילום מגנטים ואתה רואה בצילום מקצוע רציני לעתיד, הייתי ממליץ לך כבר עכשיו להיפטר מכל מיני עדשות זולות דוגמת הסיגמא, ומפלאשים סיניים למיניהם. למה? כי למרות שהם זולים יחסית, חבל על הכסף.
תתחיל להשקיע כבר עכשיו בציוד איכותי כמו עדשת קנון 24-70 2.8, עדשת קנון 100 2.8 וכו', כשאני מתכוון לעדשות מיוצבות (is) מסדרת L (האיכותיות והיוקרתיות יותר). אין מה להשוות את האיכות שלהן לעדשות קיט כאלו ואחרות, ואיתן עובדים לא מעט מהצלמים המקצועיים. כנ"ל לגבי פלאש קנון מקורי.
נכון, ההוצאה לא קטנה (כ-1500$ ויותר ל-24-70, לדוגמה), אבל זה ציוד איכותי עם "גב" של חברה מהמובילות בתחומה, שישאר איתך למשך שנים.
אם בכוונתך להתקדם מעבר לצילום מגנטים ואתה רואה בצילום מקצוע רציני לעתיד, הייתי ממליץ לך כבר עכשיו להיפטר מכל מיני עדשות זולות דוגמת הסיגמא, ומפלאשים סיניים למיניהם. למה? כי למרות שהם זולים יחסית, חבל על הכסף.
תתחיל להשקיע כבר עכשיו בציוד איכותי כמו עדשת קנון 24-70 2.8, עדשת קנון 100 2.8 וכו', כשאני מתכוון לעדשות מיוצבות (is) מסדרת L (האיכותיות והיוקרתיות יותר). אין מה להשוות את האיכות שלהן לעדשות קיט כאלו ואחרות, ואיתן עובדים לא מעט מהצלמים המקצועיים. כנ"ל לגבי פלאש קנון מקורי.
נכון, ההוצאה לא קטנה (כ-1500$ ויותר ל-24-70, לדוגמה), אבל זה ציוד איכותי עם "גב" של חברה מהמובילות בתחומה, שישאר איתך למשך שנים.