@ranrt
·עדיף בעיקר למי שרוצה להתקין רמקולים בתקרה. שזה אולי 10% מהקונים. העניין שכולם רוצים תמיכה באטמוס גם אם זה לחלוטין מיותר עבורם ולכן זאת בהחלט נקודת חולשה של הסוני מבחינה שיווקית.
מחיר מעולה לרסביר מעולה. מי שמחפש סאונד טוב ללא פשרות, אבל גם ללא כל הפיצ'רים, לא כמו בדנונים, עם מעכרת כיול פשוטה, זה ה-רסביר. סאונד מדהים בסטריאו וק"ב. סאונד ניטרי יחסית, עם נטייה לצד החם יותר, בלי הגוון המתכתי, כמו שיש בפיוניר (בדגמים המקבילים) ולא הצליל האנימי שיש בדנון (למרות שזה טוב צליל אנימי למי שרוצה לקנות רסביר בלי לבדוק מראש בבית).
תחלס, אני בהתחלה לא הבנתי מה הקטע של סוני, למה לעזזל הם לא מישרים קו בכל הנוגע לפי'צרים כמו שאר היצרנים ואזז הבנתי, יש להם צוות קטן מאוד, אבל יודע מה הוא עושה, שאחרי על הרסיברים. אז הם מתמקדים יותר בסאונד ופחות בפיצ'רים. וזה מורגש. סאונד חלומי אבל יכולת חיבור, כיול, שליטה, אפשריות כלליות, הכל מאוד לוקה בחסר. אישית, חיי בשלום בלי כל תוספות ונהנה מהסאוד. כך שזה לא רסביר לכולם אבל לדעתי רוב האנשים יהנו ממנו מאוד.
בערך פעם שניה שאני ממליץ על רסיבר של סוני, למרות שיש לי שניים כאלה בבית ואני מאוד מרוצה. אבל במחיר הזה, פשוט לקנות!