Oculus Bundle: Rift + Touch + 7 Games + $100 Store Credit ב2830 שקלים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
סט VR המכיל את המוצרים הבאים:
[left]
Oculus Rift VR Headset
Oculus Touch VR Controllers
7 Games Robo Recall Lucky's Tale Dragon Front Quill Medium Dead & Buried Toybox
$100 Oculus Store Credit[/left]
לא יודע איך ואם אפשר לממש את ה 100 דולר קרדיט, אבל גם בלי זה יוצא כ 2830 ש"ח עד הבית. בארץ (כ 4900 ש"ח):
https://www.amazon.com/gp/product/B01LY ... PDKIKX0DER
[left]
Oculus Rift VR Headset
Oculus Touch VR Controllers
7 Games Robo Recall Lucky's Tale Dragon Front Quill Medium Dead & Buried Toybox
$100 Oculus Store Credit[/left]
לא יודע איך ואם אפשר לממש את ה 100 דולר קרדיט, אבל גם בלי זה יוצא כ 2830 ש"ח עד הבית. בארץ (כ 4900 ש"ח):
https://www.amazon.com/gp/product/B01LY ... PDKIKX0DER
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 20/06/2017 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Re: Oculus Bundle: Rift + Touch + 7 Games + $100 Store Credit
·gal-cohen כתב:@Huber
ברוך שובך...
תודה
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Elwin כתב:זה יוצא 2830 ש"ח (802 דולר), לא 2280 ש"ח...
מוזר, זה מה שהקלדתי. תוקן, תודה.
לגבי הדיל עצמו - אין צורך לציין את המשחקים החינמיים, הם למיטב ידיעתי פשוט..משחקים חינמיים בחנות של הריפט. זה לא משנה מאיפה אתה קונה את המשקפיים וזה לא תלוי דיל כזה או אחר.
מאחר וכך, המחיר באירופה (גרמניה ושות') דומה, הבדל של אולי 100 ש"ח, ולכן לדעתי עדיף משם (עקב אחריות של שנתיים).
למי שזה לא דחוף, הייתי ממליץ לחכות לדילים באירופה שקורים בתדירות גבוהה יחסית, רק לפני כחודש היה דיל בגרמניה כך שהמחיר הסופי יצא כ-2600 ש"ח לבאנדל הזה.
מאחר וכך, המחיר באירופה (גרמניה ושות') דומה, הבדל של אולי 100 ש"ח, ולכן לדעתי עדיף משם (עקב אחריות של שנתיים).
למי שזה לא דחוף, הייתי ממליץ לחכות לדילים באירופה שקורים בתדירות גבוהה יחסית, רק לפני כחודש היה דיל בגרמניה כך שהמחיר הסופי יצא כ-2600 ש"ח לבאנדל הזה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Elwin כתב:לגבי הדיל עצמו - אין צורך לציין את המשחקים החינמיים, הם למיטב ידיעתי פשוט..משחקים חינמיים בחנות של הריפט. זה לא משנה מאיפה אתה קונה את המשקפיים וזה לא תלוי דיל כזה או אחר....
ציינתי בדיוק מה שמצויין בדף מוצר בתיאור של מה שמגיע עם המוצר. בשאר האמזונים זה לא מצויין ד"א.
·Elwin כתב:
....
לא ממש, בבריטניה למשל זה GBP 664 שזה כ 2980 ש"ח, בגרמניה יוצא 751 יורר שזה כ 2960 ש"ח - וזה לפני ה 100 דולר החזר שאתה מקבל בדיל הזה. ז"א פה אחרי ההחזר של ה 100 דולר יוצא כ 2480 ש"ח בלבד.
·Elwin כתב: למי שזה לא דחוף, הייתי ממליץ לחכות לדילים באירופה שקורים בתדירות גבוהה יחסית, רק לפני כחודש היה דיל בגרמניה כך שהמחיר הסופי יצא כ-2600 ש"ח לבאנדל הזה....
את זה אתה יכול להגיד על כל דיל כמעט שמפורסם פה, לא? מחירים תמיד יורדים ותמיד יהיה בעתיד מחיר טוב יותר, ככה שאני לא מבין מה עוזרת ההערה הזו. ד"א, אם היה דיל כפי שציינת, למה לא שיתפת?
-
- oculus.jpg
- (33.84 KiB) הורד 3196 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
חשוב לי להדגיש שאני לא באתי לריב עם אף אחד וגם ביקורת לא העברתי, בסה"כ דעה אישית. לשאלות/טענות שהופנו כלפיי הגבתי בצורה מנומסת ולא זלזלתי באף אחד (חבל שנמחקו אך זכותם של המנהלים).MartinHSabag כתב:ריבים מיותרים נמחקו.
גם ביקורת יש דרך להעביר....
בשורה התחתונה - צר לי אם Huber נפגע מדבריי כי זו ממש לא הייתה הכוונה.