מתלבט בין קניית מכונת מליטה בריסטה לבין סאקו וצריך עזרה
שלום
כיום עושה שימוש בסאקו טלאה גירו ומעוניין לרכוש מכונה חדשה..
מתלבט בין רכישת מליטה בריסטה דרך אמאזון לבין מכונה ברמה זהה של סאקו, העניין שאנו לא מכיר דגם ספציפי של סאקו והייתי שמח לקבל המלצה בנושא או שבכלל כדאי ללכת על המליטה...
תודה רבה!
כיום עושה שימוש בסאקו טלאה גירו ומעוניין לרכוש מכונה חדשה..
מתלבט בין רכישת מליטה בריסטה דרך אמאזון לבין מכונה ברמה זהה של סאקו, העניין שאנו לא מכיר דגם ספציפי של סאקו והייתי שמח לקבל המלצה בנושא או שבכלל כדאי ללכת על המליטה...
תודה רבה!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הייתי משוטט קצת בחנויות ומנסה ללמוד. יש שם כל כך הרבה עיצובים ושמות לכל יצרן ובתכלס אותו מנגנון בכל הדגמים כמעט (של אותו יצרן).
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
בוצע ונותרתי חסר מסקנה..
@דבוטאנט
·
עשיתי את זה ואני חייב להגיד שנותרתי חסר מסקנה מאחר וכל חנות מנסה לדחוף את המותר אותו היא משווקת...
לכן אני מעוניין לקבל את תגובת המשתמשים השונים בעלי הניסיון שהתיחוסתם אובייקטיבית יותר..
ההתלבטות היא בין המליטה בריסטה לבין מכונה ברמה זהה של סאקו.. אין לי מושג מה סאקו מציעים ברמה דומה ועל כן אשמח גם לקבל המלצה למכונה ברמה זהה של סאקו ומה עדיף..
תודה
·
עשיתי את זה ואני חייב להגיד שנותרתי חסר מסקנה מאחר וכל חנות מנסה לדחוף את המותר אותו היא משווקת...
לכן אני מעוניין לקבל את תגובת המשתמשים השונים בעלי הניסיון שהתיחוסתם אובייקטיבית יותר..
ההתלבטות היא בין המליטה בריסטה לבין מכונה ברמה זהה של סאקו.. אין לי מושג מה סאקו מציעים ברמה דומה ועל כן אשמח גם לקבל המלצה למכונה ברמה זהה של סאקו ומה עדיף..
תודה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תלך עך עיצוב ועל נקודת שירות וזמינות מעבדה בארץ
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לי יש את הבריסטה ואני מרוצה מאוד.
לא מכיר מכונה של סאקו ברמת מחיר הזאת, וגם לא הייתי משלם סכומים כאלה על סאקו לאחר שקראתי פה בפורום על הרבה תקלות במכונות שלהם.
לקרופס יש מכונה יחסית יקרה שמישהו פה בפורום קנה, שיטת ההקצפה שלה היא ייחודית, אולי שווה לבדוק.
https://www.amazon.de/Krups-EA9010-Kaff ... ee+machine
לא מכיר מכונה של סאקו ברמת מחיר הזאת, וגם לא הייתי משלם סכומים כאלה על סאקו לאחר שקראתי פה בפורום על הרבה תקלות במכונות שלהם.
לקרופס יש מכונה יחסית יקרה שמישהו פה בפורום קנה, שיטת ההקצפה שלה היא ייחודית, אולי שווה לבדוק.
https://www.amazon.de/Krups-EA9010-Kaff ... ee+machine