פתרון לכשל הקלטות ביס מקס 2:יש לבטל את ההקלטה האוטומטית
-
michael102
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
פתרון לכשל הקלטות ביס מקס 2:יש לבטל את ההקלטה האוטומטית (כלומר לשים אותה על 0)
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- קיבל תודות: 10 פעמים
ואלה.michael102 כתב:פתרון לכשל הקלטות ביס מקס 2:יש לבטל את ההקלטה האוטומטית (כלומר לשים אותה על 0)...
רעיון באמת גאוני ! איך לא חשבנו על זה קודם !?
עוד כמה פתרונות ברוח הדברים :
1. החליפו את הממיר ל 3100S. בממיר זה מעולם לא דווח על בעיות הקלטה.
2. השאירו את הממיר מחוץ לחשמל. יכול להיות שחשמל גורם לבעיות ההקלטה.
נו בחייך....
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
ChenGanir,
מי שטועה פה זה אתה !.
היס מקס מוגדר להקליט ללא הפסקה זאת כדי שתוכל לחזור אחורה בשידור אותו אתה רואה. יש אפשרות לבטל את האופציה הזו ע"י הגדרת ההקלטה האוטומטית ל-0. המכשיר ללא שום קשר יקליט תוכניות וסדרות שסומנו ב EPG.
מי שטועה פה זה אתה !.
היס מקס מוגדר להקליט ללא הפסקה זאת כדי שתוכל לחזור אחורה בשידור אותו אתה רואה. יש אפשרות לבטל את האופציה הזו ע"י הגדרת ההקלטה האוטומטית ל-0. המכשיר ללא שום קשר יקליט תוכניות וסדרות שסומנו ב EPG.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

תגיד לי....ride כתב:ChenGanir,
מי שטועה פה זה אתה !.
היס מקס מוגדר להקליט ללא הפסקה זאת כדי שתוכל לחזור אחורה בשידור אותו אתה רואה. יש אפשרות לבטל את האופציה הזו ע"י הגדרת ההקלטה האוטומטית ל-0. המכשיר ללא שום קשר יקליט תוכניות וסדרות שסומנו ב EPG....
נניח, היית קונה יגואר. אוטו, אתה יודע. אוטו יקר ויפה, מצ'וכלל עם הרבה מאד אופציות לכל מיני דברים נחמדים. לדוגמא - אתה יכול להזיז את הכסא קדימה ואחורה, למעלה ולמטה. הוא אפילו זוכר את המיקום האחרון שלך, וזז לשם כשאתה נכנס לאוטו.
אבל מה, ביום שבו שילמת את הכסף וקיבלת את האוטו, אמר לך המוכר בחנות דבר קטן באוזן - תשמע, אתה יכול להנות מהכסא המתכוונן הזה, אבל אם אתה רוצה שהאוטו יסע בלי לעצור כל שתי דקות, כדאי שתוריד את הכסא למינימום ואל תשתמש באופציות המתקדמות שלו.
ועכשיו ברצינות - מה הטעם באופציה או FEATURE כפי שקוראים לו, אם הוא פוגע ב FEATURE אחר במערכת ? לי למשל חשובה מאד האופציה של ההקלטה הקבועה. למה שאני אאלץ לוותר עליה כדי לפתור בעיה במכשיר ? אני משלם מספיק כסף ל YES על מנת שהם יואילו בטובם להשקיע את מירב המאמצים והזמן שלהם על מנת לספק לי את המוצר הטוב ביותר, שעונה במינימום על הגדרות המוצר .
כנראה שב YES חושבים שהמשתמשים הם פראירים. נמכור להם מכשיר שעושה X Y ו גם Z ! אבל אם במקרה Z ו X לא עובדים יחד בגלל תקלה, לא נורא. אנחנו נאלץ את הלקוח לחיות עם זה, כי לנו אין זמן/ידע/יכולת/חשק (מחק את המיותר) לפתור את הבעיה.
עכשיו תגיד לי, אתה עדיין חושב שאני טועה ?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
ChenGanir
אולי בגלל שאני בא מתחום התוכנה, ואולי בגלל שאני מהראשונים בארץ שהיה להם המקס אני פחות מתרגש ממך. אבל אין לי ספק שאתה צודק לחלוטין שבכך שאתה רוכש מוצר ממיטב כספיך אתה מצפה שהוא יעבוד ללא דופי....דבר שרחוק אלפי מיילים מהמקס
אגב, לי יש את המקס הישן ולשמחתי הכל עובד כולל ההקלטה האוטומטית.
אולי בגלל שאני בא מתחום התוכנה, ואולי בגלל שאני מהראשונים בארץ שהיה להם המקס אני פחות מתרגש ממך. אבל אין לי ספק שאתה צודק לחלוטין שבכך שאתה רוכש מוצר ממיטב כספיך אתה מצפה שהוא יעבוד ללא דופי....דבר שרחוק אלפי מיילים מהמקס
אגב, לי יש את המקס הישן ולשמחתי הכל עובד כולל ההקלטה האוטומטית.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

גם לי יש מקס, וגם אני איש תוכנה. יחד עם זאת, ההתרגשות, או יותר נכון חוסר היכולת לקבל את תודעת השירות הקלוקלת של חברות רבות במדינת ישראל כלל אינה נובעת מאף אחת מהסיבות הנ"ל.ride כתב:ChenGanir
אולי בגלל שאני בא מתחום התוכנה, ואולי בגלל שאני מהראשונים בארץ שהיה להם המקס אני פחות מתרגש ממך. אבל אין לי ספק שאתה צודק לחלוטין שבכך שאתה רוכש מוצר ממיטב כספיך אתה מצפה שהוא יעבוד ללא דופי....דבר שרחוק אלפי מיילים מהמקס![]()
אגב, לי יש את המקס הישן ולשמחתי הכל עובד כולל ההקלטה האוטומטית....
אני פשוט לא מוכן לקבל את העובדה, ותקרא לי נאיבי אם תרצה, שבתחומים מסוימים מרשים לעצמם נותני שירות ומוכרי ציוד לעגל פינות בצורה כה בוטה, לזלזל בלקוח בצורה כה מבזה ומבישה, ולהתיחס אליו כאל דבר מה מובן מאליו. הרי בסופו של יום בחברה מתוקנת, אני זה שמשלם לו את המשכורת. נכון שבחברה כמו שלנו בה כח הקניה הוא אפסי וכח הקונים אינו קיים כלל (מישהו שמע פעם על מרד צרכני שהצליח להזיז משהו במדינה הזו?) אין הרבה מה לעשות, ואנחנו ישנים במיטה אותה הצענו בעצמנו. באיזשהו מקום מגיע לנו. אנחנו הבאנו את זה על עצמנו. מדינה שבה חברות מרשות לעצמם להתל ולעבוד על הלקוחות (ראו מקרה יופלה שהפך ביום אחד מ150 מיליליטר ל150 גרם ונשאר באותו המחיר למרות הירידה בכמות) מבלי שהלקוחות יעשו משהו בנידון.
מצד שני, חורה לי שאני בתור אזרח שאכפת לו, לא מקבל את המגיע לי מכח היותי לקוח. זו זכות שנלקחה ממני וחבל.
ולעינינינו שוב - יס צריכה לעשות חושבים ולפתור את הבעיה הזו כמה שיותר מהר. זו דעתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אצלי זה עובד 100% (גם בישן וגם בחדש). לדעתי הבעיות מקומיות במכשיר שאצלך.
כמה אתה צודק, ובאותה מידה זה לא יעזור לך. זה מה יש!ChenGanir כתב: ...
ולעינינינו שוב - יס צריכה לעשות חושבים ולפתור את הבעיה הזו כמה שיותר מהר. זו דעתי....
הפער התמידי בין במצוי לרצוי.
אנחנו מקטרים בינינו לבין עצמנו וביס אף אחד לא נותן סימן שאכפת להם מה אנחנו חושבים שמגיע לנו. אולי קראת מה שעפר כתב בשרשור אחר: מכרו את כל מלאי המקסים ולא עומדים בביקוש.
לכן, במיטב המסורת זן/קסטנדה, כל מה שנותר לך/לנו זה להפיק את המיטב עם מה שיש.
עם כל הצער שבדבר.