OLED55B6Y או 55EG910Y , צפיה בקודי תכני 720P סדרות ו 1080P סרטים.
שלום לכולם ,
אבקש עזרה לגבי בחירת מסך מתאים , השימוש הוא קודי בלבד ותכני 720P לרוב בסדרות ו 1080P לסרטים , המרחק צפייה גם יחסית מצומצם : הB6 הוא 4K , ו 910 הוא 1080P ,האם עדיף במקרה מסך 1080P שיתאמץ פחות על אפסקייל ? או שאין הבדל?
האם יש אילו שיפורי תמונה קריטיים בין הדגמים , כגון תנועה , juddering , tearing , זה בעיקר מה שחשוב לי .
נ.ב
הדגם 939 הוא דגם ישן יותר נכון ?
האם מסך קעור הוא יותר בעייתי\מוגבל לצפייה ממרחק קרוב מאשר שטוח ?
בברכה לעוזרים ,
אבקש עזרה לגבי בחירת מסך מתאים , השימוש הוא קודי בלבד ותכני 720P לרוב בסדרות ו 1080P לסרטים , המרחק צפייה גם יחסית מצומצם : הB6 הוא 4K , ו 910 הוא 1080P ,האם עדיף במקרה מסך 1080P שיתאמץ פחות על אפסקייל ? או שאין הבדל?
האם יש אילו שיפורי תמונה קריטיים בין הדגמים , כגון תנועה , juddering , tearing , זה בעיקר מה שחשוב לי .
נ.ב
הדגם 939 הוא דגם ישן יותר נכון ?
האם מסך קעור הוא יותר בעייתי\מוגבל לצפייה ממרחק קרוב מאשר שטוח ?
בברכה לעוזרים ,
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
מבצב שאתה מתאר, אכן ה-910 מתאים לך יותר אבל מה הפער במחירים?
קשה לי להאמין שתראה את התכנים האלה יותר טוב ב-910 אבל אני מאמין שגם לא תקבל איזה יתרון משמעותי ב-B6.
אבל אולי עוד 2-3 שנים תרצה לראות סדרות ב-4K HDR... לכן, אלא אם יש היגיון כלכלי ברור, תלך על ה-B6.
כל עוד אתה צופה יחיד ויושב ממול למסך - כנראה שתוכל רק להרוויח מקעור.
קשה לי להאמין שתראה את התכנים האלה יותר טוב ב-910 אבל אני מאמין שגם לא תקבל איזה יתרון משמעותי ב-B6.
אבל אולי עוד 2-3 שנים תרצה לראות סדרות ב-4K HDR... לכן, אלא אם יש היגיון כלכלי ברור, תלך על ה-B6.
כל עוד אתה צופה יחיד ויושב ממול למסך - כנראה שתוכל רק להרוויח מקעור.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
אין אף סיבה לרכוש היום 910. (גם לא נראה לי שהמסכים הללו עוד קיימים במלאי).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
אם מסתדר לך מבחינת תקציב אז לא הייתי חושב פעמיים והולך על ה B6.
תכנים של 720 ו 1080 נראים עליה נפלא ! ובנוסף כמובן שאינך מוגבל בעתיד מבחינת 4K.
באשר למסך קעור -- כמו תמיד , הדיעות חלוקות... לי יש C6 --- לא אשקר .. יש איזו ״עקומת למידה״ מסויימת. אבל האמת שאחרי שניה של צפייה אתה ממש לא שם לב לעובדה שהמסך קעור. אני אוהב מאד -- אבל שוב, עניין של טעם אישי.
תכנים של 720 ו 1080 נראים עליה נפלא ! ובנוסף כמובן שאינך מוגבל בעתיד מבחינת 4K.
באשר למסך קעור -- כמו תמיד , הדיעות חלוקות... לי יש C6 --- לא אשקר .. יש איזו ״עקומת למידה״ מסויימת. אבל האמת שאחרי שניה של צפייה אתה ממש לא שם לב לעובדה שהמסך קעור. אני אוהב מאד -- אבל שוב, עניין של טעם אישי.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !