לא ראיתי את הרובוט הזה בפעולה אצל אף אחד שאני מכיר, רק מסרטונים ביוטוב.
בסרטונים נראה שהוא מנקה בצמוד לקירות.
נצמד לקיר, וככה מנקה לאורך כל הקיר, ואז לקיר הבא, והבא.
במעגלים.
לא הצלחתי כל כך להבין את אופן הפעולה שלו בעצם?
הוא מנקה רק בצמוד לקירות, ורק במעגלים, או זה בלבל אותי, וככה הוא בסה"כ מתחיל לנקות ואז עובר על כל השטח?
למשל מסדרון
הוא ינקה רק את הקיר והפינות, או בשלב מסוים או יעבור גם לאמצע החלל?
נראה לי שלא הבנתי נכון את אופן הפעולה שלו. מרובוט חכם עשיתי אותו לדי טיפש לדעתי...
הוא חייב להיות צמוד לקיר בשביל לנקות?
נראה שהשאלה נשאלה כאילו על ידי בן 60, אבל לא ראיתי אף פעם רובוט כזה בפעולה, ומכאן הבורות
חושב להזמין אותו אחרי השיווק הכ"כ אגרסיבי שיש עליו בחודש האחרון. מחיר קבוע של 299-312$ כולל שילוח.
שאלה לגבי אופן הפעולה של רובוט ניקוי Xiaomi
@NoamGuy
·
הרובוט פועל בשיטה של מיפוי ותיחום אזורים ואז ניקוי בתוכם. בכל פעם הוא מתחם אזור באופן שהוא נוסע על המעטפת של האזור ואז מתחיל בתוך האזור לנסוע בשיטת הנחש וכך הוא מכסה את כל האזורים. הוא "זוכר" אלו אזורים הוא ניקה ולא חוזר אליהם. באפליקציה אתה גם יכול לראות און-ליין את פעולת הרובוט ואת השטחים שכבר ניקה. בסופה של עבודה אתה מקבל גם תמונת מצב של האזורים שנוקו.
·
הרובוט פועל בשיטה של מיפוי ותיחום אזורים ואז ניקוי בתוכם. בכל פעם הוא מתחם אזור באופן שהוא נוסע על המעטפת של האזור ואז מתחיל בתוך האזור לנסוע בשיטת הנחש וכך הוא מכסה את כל האזורים. הוא "זוכר" אלו אזורים הוא ניקה ולא חוזר אליהם. באפליקציה אתה גם יכול לראות און-ליין את פעולת הרובוט ואת השטחים שכבר ניקה. בסופה של עבודה אתה מקבל גם תמונת מצב של האזורים שנוקו.