אז עכשיו הפכת את זה עלי? אתה מעלה פה עובדות הזויות ולא נכונות ובסוף אני חסר בטחון לגבי הקניה שלי?יש לך מסך מצויין, אף אחד לא אמר שלא, אל תהיה כלכך חסר ביטחון לגבי הקניה שלך....
מוכן להשקיע ולקנות את OLED55B7 אבל מפחד מכל הנושא של הצריבה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
@acc800
·זו זכותך כמובן אבל שים לב שיש לא מעט חברים שרוצים עצה מעשית / טכנית ולא כלכלית. עצם הקישור החוזר שלך למחיר המסך מעמיד את טיעוניך באור מוזר בלשון המעטה.
אבל שוב - זכותך לחשוב שיקר הוא בהכרח טוב יותר.
·זו זכותך כמובן אבל שים לב שיש לא מעט חברים שרוצים עצה מעשית / טכנית ולא כלכלית. עצם הקישור החוזר שלך למחיר המסך מעמיד את טיעוניך באור מוזר בלשון המעטה.
אבל שוב - זכותך לחשוב שיקר הוא בהכרח טוב יותר.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
@Tomerco
·
רציני, זה מה שהבנת מהתגובה שלי?
מה קשור ילדים קטנים ולמי יש יותר גדול?
יש לי מסך בן שנתיים, ענטיקה. בדיחה בסטנדרים של היום. ממש לא בא לנפנף ולהשוויץ בו. אולי ההיפך הוא הנכון.
כל מה שניסיתי להעביר זה שאין בעיות צריבה. גם אני הייתי בסרטים האלה לפני שקניתי וצריבה היתה אחת הדאגות העיקריות שלי לאור אותם פוסטים וכתבות שמוצאים ברשת. לשמחתי, בניגוד למה שהיה לי בעבר עם הפלזמה, שמחתי לגלות שהסיפור עם האולד שונה.
אז כנראה שכן, בתצוגה בחנות כשמציגים בלופ את אותו הוידאו על תאורת מקסימום למשך ימים ושבועות, ייתכן שתתפתח לה צריבה של האלמנטים הסטטיים ו/או אלו הבהוקים וכן הלאה שחוזרים על עצמם תכופות בוידאו.
אבל בשימוש רגיל בבית, לא ראיתי לתופעה הזו זכר. אני גם משחק לפעמים שעות על גבי שעות רצופות במשחקי מחשב עם סימונים קבועים.
סהכ רשמתי את הנסיון האישי שלי. לא יודע מה יקרה עם האולד שלך (אם וכאשר בכלל תרכוש כזה) אבל אצלי אין ולא היו צריבות. מוזמנים גם להרים את הכפפה למה שרשמתי קודם. זה אולי היה בצחוק אבל אני עומד מאחורי זה ולו רק בשביל הספורט.
ולא, אני לא מקדם אולד. יש לי מסך כזה אבל דואג ברוב המקרים להציג גם את החסרונות ומשאיר למי שמתעניין להחליט בעצמו. אולד לא מושלם, בדיוק כמו LCD.
את הוויכוחים והסייגים שלך עם תגובות אחרות וחברים אחרים לפורום, תפתור מולם או מול מנהלי הפורום, אני לא הכתובת.
·
רציני, זה מה שהבנת מהתגובה שלי?
מה קשור ילדים קטנים ולמי יש יותר גדול?
יש לי מסך בן שנתיים, ענטיקה. בדיחה בסטנדרים של היום. ממש לא בא לנפנף ולהשוויץ בו. אולי ההיפך הוא הנכון.
כל מה שניסיתי להעביר זה שאין בעיות צריבה. גם אני הייתי בסרטים האלה לפני שקניתי וצריבה היתה אחת הדאגות העיקריות שלי לאור אותם פוסטים וכתבות שמוצאים ברשת. לשמחתי, בניגוד למה שהיה לי בעבר עם הפלזמה, שמחתי לגלות שהסיפור עם האולד שונה.
אז כנראה שכן, בתצוגה בחנות כשמציגים בלופ את אותו הוידאו על תאורת מקסימום למשך ימים ושבועות, ייתכן שתתפתח לה צריבה של האלמנטים הסטטיים ו/או אלו הבהוקים וכן הלאה שחוזרים על עצמם תכופות בוידאו.
אבל בשימוש רגיל בבית, לא ראיתי לתופעה הזו זכר. אני גם משחק לפעמים שעות על גבי שעות רצופות במשחקי מחשב עם סימונים קבועים.
סהכ רשמתי את הנסיון האישי שלי. לא יודע מה יקרה עם האולד שלך (אם וכאשר בכלל תרכוש כזה) אבל אצלי אין ולא היו צריבות. מוזמנים גם להרים את הכפפה למה שרשמתי קודם. זה אולי היה בצחוק אבל אני עומד מאחורי זה ולו רק בשביל הספורט.
ולא, אני לא מקדם אולד. יש לי מסך כזה אבל דואג ברוב המקרים להציג גם את החסרונות ומשאיר למי שמתעניין להחליט בעצמו. אולד לא מושלם, בדיוק כמו LCD.
את הוויכוחים והסייגים שלך עם תגובות אחרות וחברים אחרים לפורום, תפתור מולם או מול מנהלי הפורום, אני לא הכתובת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·sigamore כתב:@acc800
אבל שוב - זכותך לחשוב שיקר הוא בהכרח טוב יותר....
בהרבה מקרים יקר אכן יותר טוב. במקרה הזה לאו דווקא.
יש מסך לד נחמד בשם סוני zd9 שעולה יקר יותר מהמסך שלי, האם הוא יותר טוב התשובה היא לא.
האם הייתי מחליף אליו ללא תמורה אם היו מציעים לי? גם לא.
לא הפכתי את זה עליך, זה מה שמשתמע מהצורה שבה אתה מתנסח.acc800 כתב::אז עכשיו הפכת את זה עלי? אתה מעלה פה עובדות הזויות ולא נכונות ובסוף אני חסר בטחון לגבי הקניה שלי?.........
נשמע שאתה טומן את הראש בחול ומסרב להסתכל על העובדות.
לטענתך אני ״מעלה עובדות הזויות״, עובדות הן עובדות... טעות פרוידיאנית?
איך אתה יכול לומר שהטענות שלי הזויות? עולות אינספור תוצאות על כך מחיפוש פשוט בגוגל.
אולי אני, פותח השרשור ועוד אינספור אנשים ברחבי העולם קשרנו קשר על מנת להשמיץ את הטכנולוגיה.
אם לא היתה בעיה, הדיון לא היה עולה מלכתחילה.
@jacko-il
כנראה שלא הבנתי אותך נכון ואני מצטער על כך.
כרגיל אתה עונה בצורה עניינית ומהנה לקריאה.
מודה לך על ההסבר המפורט.
·Tomerco כתב:לא הפכתי את זה עליך, זה מה שמשתמע מהצורה שבה אתה מתנסח.......
נשמע שאתה טומן את הראש בחול ומסרב להסתכל על העובדות.
לטענתך אני ״מעלה עובדות הזויות״, עובדות הן עובדות... טעות פרוידיאנית?
איך אתה יכול לומר שהטענות שלי הזויות? עולות אינספור תוצאות על כך מחיפוש פשוט בגוגל.
אולי אני, פותח השרשור ועוד אינספור אנשים ברחבי העולם קשרנו קשר על מנת להשמיץ את הטכנולוגיה.
אם לא היתה בעיה, הדיון לא היה עולה מלכתחילה.
@jacko-il
כנראה שלא הבנתי אותך נכון ואני מצטער על כך.
כרגיל אתה עונה בצורה עניינית ומהנה לקריאה.
מודה לך על ההסבר המפורט....
מה לעשות שאתה אכן מעלה עובדות הזויות?!
ב3 שנים האחרונות חברי פורום רוכשים פה מסכי אולד על ימין ועל שמאל.
ראית פה פעם שרשור על מישהו שנצרב לו? התשובה היא לא. האם אתה חופר ללא הרך בפורומים בחו"ל על מנת לחפש בכוח דברים שאינם קיימים? התשובה היא כן. אבל אני הוא זה שטומן את הראש בחול...
@acc800
אז תרשה לי להפנות אותך לדף הראשי של פורום מסכי oled של avsforum.
http://www.avsforum.com/forum/40-oled-t ... s-general/
כבר בעמוד הראשון יש שלושה נושאים שעוסקים בזה, וכן סקר שמראה על כך ש10% מהלקוחות חווים permanent burn-in.
אז אם חפרתי כדי למצוא? לא ממש...
כבר בעמוד הראשון יש שלושה נושאים שעוסקים בזה, וכן סקר שמראה על כך ש10% מהלקוחות חווים permanent burn-in.
אז אם חפרתי כדי למצוא? לא ממש...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
@Tomerco
·בסופו של יום, ההחלטה אם ״לקחת סיכון״ היא כמובן שלך ורק שלך.
באספקט הפרקרטי, מה שלדעתי (רוב) החברים פה מנסים לומר הוא שלא חוו בעיות צריבה קבועה עם מסכים אלו.
כמה חברים בדיוק מחזיקים באותה דעה ? אין לי מושג ... אולי זהו רעיון טוב לסקר בנושא
·בסופו של יום, ההחלטה אם ״לקחת סיכון״ היא כמובן שלך ורק שלך.
באספקט הפרקרטי, מה שלדעתי (רוב) החברים פה מנסים לומר הוא שלא חוו בעיות צריבה קבועה עם מסכים אלו.
כמה חברים בדיוק מחזיקים באותה דעה ? אין לי מושג ... אולי זהו רעיון טוב לסקר בנושא
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·Tomerco כתב:@acc800
אז אם חפרתי כדי למצוא? לא ממש......
נו אחלה אז עזוב אל תקנה. תשאר עם הסמסונג עם תאורה מסגרתית ותן לפראיירים לסבול מהצריבות.
·Tomerco כתב:@acc800
למה שלא אקנה? כי אני מודע לחסרונות?
לאורך כל הדרך אמרתי שזה מסך מעולה, רק הבהרתי נקודה....
אתה רק חושב שאתה מודע, בפועל זה לא המצב.
אגב אתה גם מודע לזה שאם תחפור עוד יותר עמוק ברשת תגלה שבמצבים קיצוניים ביותר גם מסך הלד שלך יכול להצרב?
תבדוק.. עוד יהיו לך הפתעות בנושא.