אני עוקב באדיקות אחרי הפורום (לפני האיחוד ואחרי האיחוד) קרוב לשנתיים בחיפושים אחרי טלוויזיה לחדר השינה.
לפני הכל אני חייב להגיד שפשוט תענוג לקרוא פה את כל הכתבות הטכניות בנושאים של טלוויזיה ואודיו (בין אם זה ביתי או מקצועי) והעזרה של אנשים כאן לכל השאלות זה מדהים ברמה אחרת..אז קודם כל תודה
הייתי בכמה חנויות והשתכנעתי כבר מההתחלה שאני ממש אוהב את הOLED של LG וחיכיתי שהטכנולוגיה תבשיל,
אחרי יציאת סדרה 7 והביקורות המעולות החלטתי שאני רוצה לקנות את הB7 (החלק העיצובי למען האמת פחות מעניין אותי, גם מערכת הסאונד פחות מאחר וכבר יש לי)
למרות שיש הרבה שטוענים שההבדל הוא מינורי ושהוא לא שווה את המחיר, אחרי שקראתי בפורום כאן את הביקורת על סדרה 7 מול סדרה 6 השתכנעתי שההבדלים הם הרבה מעבר לקצת יותר מכמה ניטס בבהירות /Input Lag יותר נמוך/תמיכה ב120hz ב1080/ניגון תכנים ב24p וכו'
חיפשתי בכמה מקומות את הדגם : 55B7V או 55B7P (הבנתי שמספרי הדגם קשורים לייבוא רשמי או מקביל)
היחידים שמצאתי אצלם את הטלוויזיה זה מייבוא מקביל - שנה אחריות ע"י בית העסק ולא 3 שנים ע"י ח.י
יש לי כמה שאלות:
1. האם יש מחיר מומלץ לצרכן לטלוויזיה והאם היא משווקת באופן רשמי בארץ?(אולי שלומי מ @HyeDeals יוכל לעזור?)
2. שאלה לגבי מרחק הצפייה ביחס לגודל הטלוויזיה - האם 55" מספיק למרחק צפייה 2.8 מטר? (כן אני יודע שזה סובייקטיבי אבל עד מיטב הבנתי לפי החישוב זה מעט גבולי)
3. המלצות בנוגע לתלייה - באיזה מתקן להשתמש לחדר שינה? האם עדיף צמוד לקיר (עם Tilt) או זרוע שיש בה כמה מצבים (בעיקר בגלל מרחק של עוד 56 ס"מ מהקיר שאולי יפצה קצת על מרחק הצפייה)
4. גובה התלייה - האם להסתמך על המתקינים בנוגע לזה או שיש נוסחא מסויימת ביחס לגובה העיניים והטלוויזיה?
(מרחק צפייה 2.8 מטר, גובה העיניים 130 ס"מ בישיבה מהראש לרצפה, גובה העיניים 62 ס"מ בשכיבה מהראש לרצפה)
לפי חישובים כמו גובה העיניים פוגש את השליש התחתון של המסך - מה תהיה הפשרה הכי טובה לישיבה\שכיבה?
*** סליחה על החפירה ותודה מראש לעוזרים : )))