LG OLED 55B7

פורום מסכי OLED בחסות LG
EAV פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכל חברי הפורום :)

אני עוקב באדיקות אחרי הפורום (לפני האיחוד ואחרי האיחוד) קרוב לשנתיים בחיפושים אחרי טלוויזיה לחדר השינה.
לפני הכל אני חייב להגיד שפשוט תענוג לקרוא פה את כל הכתבות הטכניות בנושאים של טלוויזיה ואודיו (בין אם זה ביתי או מקצועי) והעזרה של אנשים כאן לכל השאלות זה מדהים ברמה אחרת..אז קודם כל תודה :)

הייתי בכמה חנויות והשתכנעתי כבר מההתחלה שאני ממש אוהב את הOLED של LG וחיכיתי שהטכנולוגיה תבשיל,
אחרי יציאת סדרה 7 והביקורות המעולות החלטתי שאני רוצה לקנות את הB7 (החלק העיצובי למען האמת פחות מעניין אותי, גם מערכת הסאונד פחות מאחר וכבר יש לי)
למרות שיש הרבה שטוענים שההבדל הוא מינורי ושהוא לא שווה את המחיר, אחרי שקראתי בפורום כאן את הביקורת על סדרה 7 מול סדרה 6 השתכנעתי שההבדלים הם הרבה מעבר לקצת יותר מכמה ניטס בבהירות /Input Lag יותר נמוך/תמיכה ב120hz ב1080/ניגון תכנים ב24p וכו'
חיפשתי בכמה מקומות את הדגם : 55B7V או 55B7P (הבנתי שמספרי הדגם קשורים לייבוא רשמי או מקביל)
היחידים שמצאתי אצלם את הטלוויזיה זה מייבוא מקביל - שנה אחריות ע"י בית העסק ולא 3 שנים ע"י ח.י

יש לי כמה שאלות:

1. האם יש מחיר מומלץ לצרכן לטלוויזיה והאם היא משווקת באופן רשמי בארץ?(אולי שלומי מ @HyeDeals יוכל לעזור?)
2. שאלה לגבי מרחק הצפייה ביחס לגודל הטלוויזיה - האם 55" מספיק למרחק צפייה 2.8 מטר? (כן אני יודע שזה סובייקטיבי אבל עד מיטב הבנתי לפי החישוב זה מעט גבולי)
3. המלצות בנוגע לתלייה - באיזה מתקן להשתמש לחדר שינה? האם עדיף צמוד לקיר (עם Tilt) או זרוע שיש בה כמה מצבים (בעיקר בגלל מרחק של עוד 56 ס"מ מהקיר שאולי יפצה קצת על מרחק הצפייה)
4. גובה התלייה - האם להסתמך על המתקינים בנוגע לזה או שיש נוסחא מסויימת ביחס לגובה העיניים והטלוויזיה?
(מרחק צפייה 2.8 מטר, גובה העיניים 130 ס"מ בישיבה מהראש לרצפה, גובה העיניים 62 ס"מ בשכיבה מהראש לרצפה)
לפי חישובים כמו גובה העיניים פוגש את השליש התחתון של המסך - מה תהיה הפשרה הכי טובה לישיבה\שכיבה?

*** סליחה על החפירה ותודה מראש לעוזרים : )))

talshap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

1. המחירים כרגע מטורפים, תשווה למשל למחיר דגם C7 באמזון ותראה את ההבדלים המהותיים במחיר. היבואן קודם כל מוכר למי שלא יכול לחכות לקבל את הטלויזיה ומוכן לשלם להם פרימיום על כך, זה מודל עסקי קצת מוזר, אבל זה מה שהם בוחרים. ככל שיעבור הזמן המחיר ירד וודאי יהיו גם מבצעים סטייל black friday בו המחיר יהיה נמוך יותר. אני גם ממתין לירידת מחיר לb7 על מנת לרכוש.

3.זרוע יותר נוחה ונותנת לך יותר גמישות אם תרצה להזיז כסאות או כורסאות אחרי כן

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4605
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

גם אני בדיוק ב-סירה שלך .. מחפש כבר המון זמן לרכוש TV טובה לח. שינה.
מס' דברים:

1. אל תוותר על מתקן עם הטייה למטה - לחדר שינה - אתה תצטער על זה אחרי 5 דקות .
2. מצאתי שהגובה המתאים לתלות את ה-TV (האחרונה שהייתה לי) הינו כאשר החלק העליון שלה מסתיים בכ- 1.8 מ' .
3. מדובר על ח. שינה של כ- 3.2 על 3.3 מ'
4. השארתי מקום למדך מעל ה-TV כך ששם יהיה הממיר ומכשיר ה- קודי.
5. סדרה 7 בארץ הגיעה לא מזמן ולכן המחיר כרגע לא קשור למציאות - בכל גודל כמעט...
6. אני מאמין שבעוד חודש וקצת - לקראת החגים יהיו מבצעים/ירידות מחירים אחרת , - הם יפסידו הזדמנות לנתח שוק גדול .
7. מחיר ל-C7 באיזור -11K (גודל 55') יבואן רשמי , בעוד שאת ה- B6 ניתן להשיג בפחות מ- 9K .

אם המחיר של C7 ירד ל-10K אז יש לי כבר 3 חברים שירכשו.. הם בסוף החודש הולכים לרכוש TV.
במידה ולא .. כבר בדקתי להם מותג אחר ... גם במחיר יותר שפוי .

Tomerco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

@movieman

למה לא להמליץ לחברים שלך על ה b6?

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

Tomerco כתב:@movieman

למה לא להמליץ לחברים שלך על ה b6?
...
·
כי זה דגם של שנה שעברה וה7 טובה יותר.

Tomerco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

@acc800

אין ספק, הוא פשוט אמר שאם המחיר לא ירד אז הוא ימליץ להם על מותג אחר... לדעתי חבל להתפשר ולקנות לד שכן גם ה b6 יהיה טוב יותר ממרבית הלדים במחירים האלו.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4605
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

אני נתתי להם את כל המידע גם על סדרה 6 וגם על החדשה וגם על מותגים אחרים (כולל סוני , סמסונג , פנסוניק ו-LG) .
הם (לפחות 2 מתוך ה-3) מחפשים אך ורק את הדגמים העדכניים ולא מוכנים להתפשר .

מצד אחד - ישנו ביטוי שאומר - אי אפשר לבקש מרצדס ולשלם מחיר של סובארו ישנה.
מצד שני - מדובר על 35 אחוז תוספת (כ-3K עבור סדרה 7 ביחס לסדרה 6 , גודל 55) וזה קפיצה גדולה מבחינתם במחיר.

לכן הצעתי והם גם הסכימו איתי שכדאי לחכות מס' שבועות ובמידה ותהיה ירידת מחירים /מבצע חגים או משהו כזה - הם ילכו לכיוון ה- C7
במידה ולא ילכו למותג אחר .

בסופו של יום הם משלמים והם צריכים לקחת את ההחלטה - אני רק פורש בפניהם את האפשרויות שמומלצות לדעתי.

talshap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

@movieman
·
אני באותו הראש, אם יהיה מבצע טוב כמו שהיה עם הB6 שנה שעברה, אקנה C7...

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”