איכות DTS בטלויזיה LG Oled C7
שלום,
אילו הגדרות יש לבצע ב- Kodi כדי לשמוע תכני DTS ב- LG Oled C7 ?
אנסה לפרט יותר את השאלה . כאשר מחברים סטרימר כדוגמת Nvidia Shield אל רסיבר , מגדירים בקודי בפרמטר Passthrough output device במצב true.
כאשר מחברים את אותו סטרימר ישירות ל- C7 , ומדליקים את אותו פרמטר , אין Sound בטלויזיה.
כאשר מכבים את הפרמטר , שומעים Sound אבל להערכתי זה לא Sound של DTS.
מישהו יודע אילו הגדרות נדרש להגדיר בקוד כדי להוציא את המיטב ולהפעיל את ה- atmos של מסך ה- LG Oled C7 ?
בתודה
ערן
אילו הגדרות יש לבצע ב- Kodi כדי לשמוע תכני DTS ב- LG Oled C7 ?
אנסה לפרט יותר את השאלה . כאשר מחברים סטרימר כדוגמת Nvidia Shield אל רסיבר , מגדירים בקודי בפרמטר Passthrough output device במצב true.
כאשר מחברים את אותו סטרימר ישירות ל- C7 , ומדליקים את אותו פרמטר , אין Sound בטלויזיה.
כאשר מכבים את הפרמטר , שומעים Sound אבל להערכתי זה לא Sound של DTS.
מישהו יודע אילו הגדרות נדרש להגדיר בקוד כדי להוציא את המיטב ולהפעיל את ה- atmos של מסך ה- LG Oled C7 ?
בתודה
ערן
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
אין קשר בין DTS ל Atmos -- אלא אם התכוונת ל DTS-X ... ואז לא חושב שה C7 תואם.
לעניין ה Atmos עצמו -- ככל שידוע לי המסך עצמו תומך Atmos רק מנטפליקס ודרך הנגן הפנימי בלבד.
רק מתוך עניין -- נשמע שיש לך רסיבר. אם כך מדוע לחבר את ה Shield ישירות למסך ? (4K ? )
לעניין ה Atmos עצמו -- ככל שידוע לי המסך עצמו תומך Atmos רק מנטפליקס ודרך הנגן הפנימי בלבד.
רק מתוך עניין -- נשמע שיש לך רסיבר. אם כך מדוע לחבר את ה Shield ישירות למסך ? (4K ? )
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
עד כמה שידוע לי לטלוויזיה יש רק שני רמקולים, ככה שאני לא יודע למה אתה צריך להוציא DTS אל הטלוויזיה.
אם סימנת לעשות Passthrough ל-DTS, ללא פורמטים אחרים מתקדמים יותר ואתה לא מקבל סאונד, זה אומר שהטלוויזיה לא יודעת לפענח אותו, ואין הרבה מה לעשות. תן לשילד לעשות את ההמרה מ-DTS ל-2.0 וזהו.
אם סימנת לעשות Passthrough ל-DTS, ללא פורמטים אחרים מתקדמים יותר ואתה לא מקבל סאונד, זה אומר שהטלוויזיה לא יודעת לפענח אותו, ואין הרבה מה לעשות. תן לשילד לעשות את ההמרה מ-DTS ל-2.0 וזהו.
- sigamore
- חבר מביא חבר

ב Specs Sheet של המסך מצויינים 2.2 ערוצים ומפענח DTS-HD.
אבל .. כמו שארתור כתב -- לא הייתי שובר את הראש ומסתפק בהגדרות הבסיס של קודי.
.... (אתה יכול לשנות בקודי ל 2.1 ..... 2.2 לא ראיתי שם)
בלי קשר -- תתחדש
אבל .. כמו שארתור כתב -- לא הייתי שובר את הראש ומסתפק בהגדרות הבסיס של קודי.
.... (אתה יכול לשנות בקודי ל 2.1 ..... 2.2 לא ראיתי שם)
בלי קשר -- תתחדש
- sigamore
- חבר מביא חבר

·איזה מגבר יש לך?gabiuzan כתב:חברים אם אני מחבר את הקודי שלי INTEL NUC למסך ישרות ללא המגבר (כי המגבר שלי לא תומך 4K בינתיים) האם דרך הכבל אופטי אפשר לשמוע DTS ?...