לפני רכישה מליטה סולו
אני לפני רכישה של מליטה סולו
1. האם יש חוברת הפעלה בעברית שניתן לראות לפי שאני רוכש את המכונה?
2. כנ"ל האם יש חוברת הפעלה לכל נושא הניקוי והתחזוקה לפני רכישה? אני רוצה לראות מה מצריכה האחזקה שלו, תדירות, חומרים וכו'... אוהב לדעת הכל מראש:)
בנוסף החלטתי בסוף לקנות את הסולו ומקציץ בנפרד, מכיוון שהאורחים שלי תמיד אוהבים קפה חם.....
כרגע אני מתלבט בין
Severin SM9685 שהמליצו לי עליה
ראיתי שיש גם מוצר שנקרא
Gastroback 42360
יש המלצות אחרות?
ההיתרון מבחינתי במוצר השני שניתן להגיע לטמפרטורה של 70 מעלות לעומת 65 מעלות ב SM9685
אשמח לתבונות כל על השילוב שאני רוצה לעשות וגם על המקציץ... ולמי שיש את המכונה מליטה סולו לשמוע איך היא מבחינת אמינות ותקלות לאורך זמן.
2. כנ"ל האם יש חוברת הפעלה לכל נושא הניקוי והתחזוקה לפני רכישה? אני רוצה לראות מה מצריכה האחזקה שלו, תדירות, חומרים וכו'... אוהב לדעת הכל מראש:)
בנוסף החלטתי בסוף לקנות את הסולו ומקציץ בנפרד, מכיוון שהאורחים שלי תמיד אוהבים קפה חם.....
כרגע אני מתלבט בין
ראיתי שיש גם מוצר שנקרא
Gastroback 42360
יש המלצות אחרות?
ההיתרון מבחינתי במוצר השני שניתן להגיע לטמפרטורה של 70 מעלות לעומת 65 מעלות ב SM9685
אשמח לתבונות כל על השילוב שאני רוצה לעשות וגם על המקציץ... ולמי שיש את המכונה מליטה סולו לשמוע איך היא מבחינת אמינות ותקלות לאורך זמן.
היי, יש לי מליטה סולו אנד מילק כבר כשנה.
זה עוד קצת מוקדם להעיד על אמינות לאורך זמן, אבל מאיכות הקפה וקלות התחזוקה אני מאד מרוצה.
מסכים עם הגישה של לקנות סולו ומקציף בנפרד, ההקצפה של הסולו אנד מילק לא מדהימה (בהתאם למה שאפשר לצפות ממכונה קטנה כל כך).
הנה החוברת באנגלית מהאתר של מליטה, אין שם המון הוראות תחזוקה, העסק די פשוט...
https://international.melitta.de/datei. ... en_red.pdf
תתחדש ותהנה!
זה עוד קצת מוקדם להעיד על אמינות לאורך זמן, אבל מאיכות הקפה וקלות התחזוקה אני מאד מרוצה.
מסכים עם הגישה של לקנות סולו ומקציף בנפרד, ההקצפה של הסולו אנד מילק לא מדהימה (בהתאם למה שאפשר לצפות ממכונה קטנה כל כך).
תתחדש ותהנה!
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1334
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 464 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
יש לי מליטה סולו כבר כמה שנים..
היא נוחה לתיפעול, אבל אם הייתי צריך לקנות היום מכונת קפה שוב,
לא הייתי בוחר בה.
ג'יימס
לא הייתי בוחר בה.
ג'יימס
Re: יש לי מליטה סולו כבר כמה שנים..
·תודה על התשובהJamesStone כתב:היא נוחה לתיפעול, אבל אם הייתי צריך לקנות היום מכונת קפה שוב,
לא הייתי בוחר בה.
ג'יימס...
יכול לפרט מדוע? ומה כן היית קונה היום?
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1334
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 464 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@omerbrz
·
לפניה היתה לי מכונה רגילה, עם כוסית מילוי ודוחסן והקפה היה יוצא "טוב יותר".
עם המליטה, הכל אוטומטי ופשוט, אבל במבחן התוצאה - עאפס, זה לא זה.
בערך כמו ההבדל שבין מיץ תפוזים סחוט טרי לתעשייתי..
ג'יימס
·
לפניה היתה לי מכונה רגילה, עם כוסית מילוי ודוחסן והקפה היה יוצא "טוב יותר".
עם המליטה, הכל אוטומטי ופשוט, אבל במבחן התוצאה - עאפס, זה לא זה.
בערך כמו ההבדל שבין מיץ תפוזים סחוט טרי לתעשייתי..
ג'יימס
@JamesStone
·
אני חושב שכולם מסכימים שמכונה ידנית תתן קפה טוב יותר מאוטומטית...
השאלה היא איך המליטה הנ"ל ביחס לאוטומטיות אחרות (בהנחה שמכונה ידנית היא לא אופציה, משיקולי בני בית עצלנים למשל).
במקרה הזה, אני חושב שהמליטה הזו נותן תוצאה טובה מאד ביחס למה שאפשר לצפות ממכונה אוטומטית, ובליגה אחרת ממכונות הקפסולות למניהן.
·
אני חושב שכולם מסכימים שמכונה ידנית תתן קפה טוב יותר מאוטומטית...
השאלה היא איך המליטה הנ"ל ביחס לאוטומטיות אחרות (בהנחה שמכונה ידנית היא לא אופציה, משיקולי בני בית עצלנים למשל).
במקרה הזה, אני חושב שהמליטה הזו נותן תוצאה טובה מאד ביחס למה שאפשר לצפות ממכונה אוטומטית, ובליגה אחרת ממכונות הקפסולות למניהן.
אכן ההשוואה למכונות אוטומטיות
אם אני לוקח מכונות אוטומטיות (לא קפסולות ולא מכונות ידניות)
במחיר של המליטה סולו, אני יכול לקבל משהו באיכות קפה יותר גבוהה?
מאתרים בחול שאני קורא, יש יותר ביקורות טובות לדלונגי מאשר למליטה מבחינת שקלול הביקורות הטובות שאני משווה בין אותו טווח מחירים של המכונות...
ויש כאלו שממש קטלו את המליטה.... לכן מתלבט...
אם אני לוקח מכונות אוטומטיות (לא קפסולות ולא מכונות ידניות)
במחיר של המליטה סולו, אני יכול לקבל משהו באיכות קפה יותר גבוהה?
מאתרים בחול שאני קורא, יש יותר ביקורות טובות לדלונגי מאשר למליטה מבחינת שקלול הביקורות הטובות שאני משווה בין אותו טווח מחירים של המכונות...
ויש כאלו שממש קטלו את המליטה.... לכן מתלבט...
·omerbrz כתב:אני לפני רכישה של מליטה סולו
כרגע אני מתלבט בין
ראיתי שיש גם מוצר שנקרא
Gastroback 42360
יש המלצות אחרות?
אשמח לתבונות כל על השילוב שאני רוצה לעשות וגם על המקציץ... ולמי שיש את המכונה מליטה סולו לשמוע איך היא מבחינת אמינות ותקלות לאורך זמן....
·מה הבעיה עם ההקצפה?doutsh כתב:היי, יש לי מליטה סולו אנד מילק כבר כשנה.
תתחדש ותהנה!...
·ha1969 כתב:·מה הבעיה עם ההקצפה?.........
עם מכונה כזו, עם דוד קטן, לחץ הקיטור לא מספיק גדול להקצפה איכותית.
אחרי הרבה תרגול הצלחתי להגיע להקצפה סבירה, אבל עדיין היא "בועתית" יותר ממה שהייתי רוצה.
במקום "מיקרו-בועות" וחלב + קצף במרקם קרמי, מתקבל חלב + בועות.