שלום לכולם.
הייתי בקשר עם חנות/חברה ב-alibaba.
והם נתנו לי הצעה לרכישה מערכת מצלמות לפי המפרט הזה:
DS-7608NI-I2 hikvision cctv NVR in cctv dvr, full hd 8ch nvr 2SATA
מחיר: 153$
מצלמה:
Hikvision Hi look cctv Camera THC-B230 HD 3MP TVI EXIR bullet ir camera IP66 2.8/3.6/6MM lens 40m ir
מחיר 27 * 4 = 128$
דיסק קשיח:
Hikvision 3.5 inch 1 inch height 1TB HDD Perfect for surveillance DVR NVR and SDVR hard disk
מחיר 49$
משלוח: 103$
סה"כ: 153+103+49+128 = 460$
האם נראה לכם עסקה (כמובן בלי כבלים) כדאית?
אני מאמין שהמחיר ירד במידה ואזמין כמה ערכות כאלה (במידה ויהיה מישהו שמעוניין להצטרף להזמנה).
תודה.
עמנואל פריש.
מבקש חוות דעת מהמומחים לערכה בבנייה עצמית מול Alibaba
- NoamKamary
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
אם חיפשת באייבי ובעליאקספרסס והמחיר היה זול משמעותי אז שווה לבדוק ולקנות מעליבאבא.
לגבי המצלמות-תבדוק שוב שזה מצלמות IP POE כי נכנסתי ללינק וזה לא נראה ככה.בנוסף לא נראה לי שזה כזה מחיר אטרקטיבי כיוון שיש את אות ומחיר גם באייבי ובעליאקספרסס אז אם אין הבדל לך על אתר ידוע.
אני לאחרונה גם מנסה להיכנס ולראות אם כדאי להזמין דרך עליבאבא כי ראיתי שיש שם מחירים טובים אבל קצת סיכון כי אין אף אחד שיגן עליך מנוכלים ושמעתי שיש אנשים שנעקצו.
אם הצלחת להזמין ואתה מרוצה אשמח לקבל חוות דעת.
לגבי המצלמות-תבדוק שוב שזה מצלמות IP POE כי נכנסתי ללינק וזה לא נראה ככה.בנוסף לא נראה לי שזה כזה מחיר אטרקטיבי כיוון שיש את אות ומחיר גם באייבי ובעליאקספרסס אז אם אין הבדל לך על אתר ידוע.
אני לאחרונה גם מנסה להיכנס ולראות אם כדאי להזמין דרך עליבאבא כי ראיתי שיש שם מחירים טובים אבל קצת סיכון כי אין אף אחד שיגן עליך מנוכלים ושמעתי שיש אנשים שנעקצו.
אם הצלחת להזמין ואתה מרוצה אשמח לקבל חוות דעת.