בעיית התחברות לממשק של LG בגלל שלא ניתן לאשר את ההסכם שלהם
בזמן האחרון נתקלתי באטיות ולפעמים גם עצירה מוחלטת של תפקוד השלט. הכל התחיל בזה שהאפליקציה של נטפליקס לא היתה עולה ולאט לאט כל הממשק נתקע וכל ה-WEB OS כבר לא עבד. בלית ברירה איפסתי את המסך אבל בתהליך ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה של התקשרות עם השרת ובשל כך לא יכולתי לאשר את ההסכם עם lg כדי שאוכל להשתמש בממשק שלהם.ֿ
ניסיתי hot spot וגם החלפה של ה-DNS ל-8.8.8.8 של גוגל ועדיין אין לי אפשרות לאשר את ההסכם של lg במסך.
כתוצאה מזה אין לי אפשרות לפתוח שום אפליקציה וגם לא יכול לראות תכנים של כוננים חיצוניים שמחוברים למסך ובכלל כל פעולות השלט אטיות ולעתים אף קפואות למס שניות.
המסך המדובר הוא של -LG הדגם הוא Oled65E7P . אשמח לשמוע הצעות פתרון לפתרון הבעייה,לדעתי זה באג שקשור בממשק וההתחברות לשרת שלהם.
ניסיתי hot spot וגם החלפה של ה-DNS ל-8.8.8.8 של גוגל ועדיין אין לי אפשרות לאשר את ההסכם של lg במסך.
כתוצאה מזה אין לי אפשרות לפתוח שום אפליקציה וגם לא יכול לראות תכנים של כוננים חיצוניים שמחוברים למסך ובכלל כל פעולות השלט אטיות ולעתים אף קפואות למס שניות.
המסך המדובר הוא של -LG הדגם הוא Oled65E7P . אשמח לשמוע הצעות פתרון לפתרון הבעייה,לדעתי זה באג שקשור בממשק וההתחברות לשרת שלהם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
ניסית לנתק את הטלוויזיה מהחשמל לכמה דקות?