על איזה מוד אתם נמצאים ב B7Y - שוט ...
היי ,
אני נטו איש של סרטים וסדרות ! משתמש בעיקר בקודי דרך NVIDIA SHILED עבור תכנים 4K שאני מוריד
אבל וואלה לא עף מאיכות התמונה ...
יכול להיות שה NVIDIA לא מספיק חזקה ? וצריך סטרימר איכותי יותר כדי להגיע לרמת תמונה גבוה
טרם מצאתי את המוד המושלם לצפייה שיתן לי את האיכות המקסימלית מן המפלצת הזו ...
בהתחלה השתמשתי במוד standart ועכשיו אני על HDR עם חזק ..
ניסיתי את המדריך המצורף ולא אהבתי בעליל את איכות התמונה !
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7-b7a-oled/settings
אשמח לשמוע את דעת הקהל בנושא
אני נטו איש של סרטים וסדרות ! משתמש בעיקר בקודי דרך NVIDIA SHILED עבור תכנים 4K שאני מוריד
אבל וואלה לא עף מאיכות התמונה ...
יכול להיות שה NVIDIA לא מספיק חזקה ? וצריך סטרימר איכותי יותר כדי להגיע לרמת תמונה גבוה
טרם מצאתי את המוד המושלם לצפייה שיתן לי את האיכות המקסימלית מן המפלצת הזו ...
בהתחלה השתמשתי במוד standart ועכשיו אני על HDR עם חזק ..
ניסיתי את המדריך המצורף ולא אהבתי בעליל את איכות התמונה !
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7-b7a-oled/settings
אשמח לשמוע את דעת הקהל בנושא
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
הגדרות התמונה שלי דומות לשלהם.
OLED LIGHT 17 יראה חשוך מדי אלא אם כן אתה צופה בחדר חשוך לחלוטין. במסך שלי 120 ניטים מושגים ב-OLED LIGHT של 28, זאת הבחירה שלי.
עם כיוון קל של בקרות ה-White balance, בחדר חשוך אני משתמש בגאמא 2.4, בחדר מואר ב-2.2. מעבר לזה ב-SDR ההגדרות שלי זהות.
לחדר עם אור דלוק הייתי אומר ש-OLED LIGHT צריך להיות באיזור ה-40. אבל כל אלה העדפות שלי.
עבור HDR10 ו-DV אני לא זוכר כרגע.
OLED LIGHT 17 יראה חשוך מדי אלא אם כן אתה צופה בחדר חשוך לחלוטין. במסך שלי 120 ניטים מושגים ב-OLED LIGHT של 28, זאת הבחירה שלי.
עם כיוון קל של בקרות ה-White balance, בחדר חשוך אני משתמש בגאמא 2.4, בחדר מואר ב-2.2. מעבר לזה ב-SDR ההגדרות שלי זהות.
לחדר עם אור דלוק הייתי אומר ש-OLED LIGHT צריך להיות באיזור ה-40. אבל כל אלה העדפות שלי.
עבור HDR10 ו-DV אני לא זוכר כרגע.
Nvidia shield לא אמור להיות הבעיה בניגון של 4K, אבל אם אתה רוצה לבדוק שזה לא מקור הבעיה,
תנסה להפעיל תוכן דרך המנגנון הפנימי של הטלוויזיה (מכונן חיצוני) ותשווה בין שניהם.
אני עד עכשיו השתמשתי בהגדרות המובנות של הטלוויזיה (בלי שינוי ידני), לפי חלוקה הבאה:
תוכן של 4K - במוד של קולנוע ולפעמים סינמה הום
תוכן של 1080P - במצב expert חדר חשוך (בדרך כלל אלו סדרות שאני רואה בערב/לילה)
תוכן רגיל של הוט - במצב expert
בתוכן של 4K לעיתים אני משתמש בtruemotion (נראה לי שאני היחיד...), אמנם לא נראה כל כך טבעי,
אבל בסרטי action זה נראה טוב...
תנסה להפעיל תוכן דרך המנגנון הפנימי של הטלוויזיה (מכונן חיצוני) ותשווה בין שניהם.
אני עד עכשיו השתמשתי בהגדרות המובנות של הטלוויזיה (בלי שינוי ידני), לפי חלוקה הבאה:
תוכן של 4K - במוד של קולנוע ולפעמים סינמה הום
תוכן של 1080P - במצב expert חדר חשוך (בדרך כלל אלו סדרות שאני רואה בערב/לילה)
תוכן רגיל של הוט - במצב expert
בתוכן של 4K לעיתים אני משתמש בtruemotion (נראה לי שאני היחיד...), אמנם לא נראה כל כך טבעי,
אבל בסרטי action זה נראה טוב...
·Evil-u כתב:מעולם לא הייתי מסוגל לרדת מ-OLED LIGHT של 80.
מה לא בסדר בי?...
אם מדובר על צפייה בחושך בתכני SDR אז האישונים שלך מוקטנים מהסינוור ואתה מפספס המון פרטים בתמונה. נסה לרדת לאיזור ה40-50 ותגלה כמה טעית. בצפייה בחדר מואר מאוד ובאור יום אין בעיה 80 וגם 100.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
·ננסה היוםCF666 כתב:·......
אם מדובר על צפייה בחושך בתכני SDR אז האישונים שלך מוקטנים מהסינוור ואתה מפספס המון פרטים בתמונה. נסה לרדת לאיזור ה40-50 ותגלה כמה טעית. בצפייה בחדר מואר מאוד ובאור יום אין בעיה 80 וגם 100....