רכישת טלוויזיה
שלום! רכשתי ממחסני חשמל לפני שבועיים lg oled 55 b7y ב-7800 ש"ח כולל הובלה והתקנה בבלאק פרדיי הרכישה התבצעה פיזית בחנות ולא דרך האתר עכשיו אני רואה שהיא עולה באתר 7116 ש"ח מחיר הובלה- 0ש"ח האם המחיר שקניתי אותה עדיין נחשב למחיר טוב וכמה עולה הובלה והתקנה כי לא רשום באתר והאם המחיר שונה בין האתר לבין זה שאתה מגיע פיזית לחנות?:?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
הובלה והתקנה חינם. המחיר "טוב" אבל גבוה משמעותית ממחיר שאחרים שילמו על המסך שלהם.
·tidan35 כתב:שלום! רכשתי ממחסני חשמל לפני שבועיים lg oled 55 b7y ב-7800 ש"ח כולל הובלה והתקנה בבלאק פרדיי הרכישה התבצעה פיזית בחנות ולא דרך האתר עכשיו אני רואה שהיא עולה באתר 7116 ש"ח מחיר הובלה- 0ש"ח האם המחיר שקניתי אותה עדיין נחשב למחיר טוב וכמה עולה הובלה והתקנה כי לא רשום באתר והאם המחיר שונה בין האתר לבין זה שאתה מגיע פיזית לחנות?:?...
הזוי, לרכוש במבצע BLACK FRIDAY ולהדפק כשמשלמים יותר מעלות ללא ה"מבצע", יכול לקרות רק בישראל... אפשר לקבל אותה היום ב 7k עגול כולל הובלה והתקנה, אבל לא משנה, רכשת, תתחדש, תקווה שהכל תקין, והכי חשוב תהנה...
הבחור מציין שקנה את הטלויזיה במחיר X. לאחר מכן מציין שכעת ניתן לקנות את הטלויזיה במחיר X-700. לאחר מכן פותח שרשור ושואל אם המחיר הראשוני שבו קנה את הטלויזיה הוא מחיר טוב. לא מובן בעיניי כל הסיפור הזה. הרי ברור שבהשוואה למחיר העכשווי אז המחיר הראשוני שבו קנה את הטלויזיה הוא מחיר לא "טוב"...אז מהי מטרת השרשור ?! ...
באופן אישי אני אציין שקניתי את ה-B755 ב-6840 בבלאקפריידי אבל שוב פעם , כל אחד והיכולת מיקוח שלו. בכל מקרה , תהנה מהטלויזיה ומאחל לך הרבה שעות צפייה מהנות !
באופן אישי אני אציין שקניתי את ה-B755 ב-6840 בבלאקפריידי אבל שוב פעם , כל אחד והיכולת מיקוח שלו. בכל מקרה , תהנה מהטלויזיה ומאחל לך הרבה שעות צפייה מהנות !