B7 , ו 5.1 מנטפליקס , הכיצד ?

פורום מסכי OLED בחסות LG
viper פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 693
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולם

הרמקולים של המסך באמת בסדר גמור אבל אני הייתי רוצה גם את האופציה לסאונד היקפי מנטפליקס בטלויזיה ,
עד עכשיו הייתי צופה לרוב בקודי אבל מאז הטלויזיה אני צופה יותר ויותר בנפליקס בשביל ה 4K ו DOLBY VISION ו ATMOS

רציתי לדעת מה האפשרוית שלי אם בכלל אפשר לחיבור מערכת רמקולים 5.1 או סאונד-בר ולקבל סאונד היקפי מתוכנת הנטפליקס בB7 ?

סליחה על הבורות אבל אם אני רואה טכנים שרשום עליהם ATMOS זה אומר שמערכת 5.1 רגילה לא תוכל לפענח ?
האם בתכני ATMOS בנטפליקס הם גם נותנים אפשרות לבחור 5.1 סטנדרטי או שזה רק אטמוס ?

חדר כ 4 על 5 האם מערכת 3.1.2 מספיקה ?

הייתי רוצה להמנע מרכישת מגבר ורמקולים והוצאה גדולה מידי , מה דעתכם על :
SBT-A500 ?
299$ ונשלח את זה עם USHOP
https://www.onkyousa.com/Products/model ... =Soundbars

זה לא SJ9 או K950 אבל תומך גם DTS:X , וכתוב תומך PLAYFI אז יש גם אפשרות להוסיף אחוריים לא ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #2 

1. אתה צריך רסיבר\סאונדבר שתומך באטמוס.
2. מה זה 3.1.2? בכל אופן, מספיק או לא רק אתה יכול לקבוע.
3. אני חושב שהתמורה קשורה באופן ישיר להשקעה. אני בספק אם תוכל לקנות משהו שנשמע באמת טוב בסכום הזה.
לפחות בהשוואה של CNET, הסאונדבר הזה קיבל ציון של 5 מתוך 10.

world
טרול
טרול
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

@viper
מה שעולה 300 דולר גם שווה 300 דולר. ובמילים אחרות אם לא בא לך להשקיע יותר תשאר כבר עם הרמקולים של המסך.

acker16
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 529
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

הנטפליקס של הטלוויזיה עובד פשוט מעל ומעבר. הרבה יותר טוב מאשר דרך המחשב.
גם דרך הטלוויזיה מקבלים דולבי וויזון (HDR) מה שלא מקבלים דרך האפיקציה במחשב וגם מקבלים את כל הפורמטים המתקדמים יותר כמו אטמוס שלא מקבלים דרך המחשב.
מאוד הופתעתי שאטמוס עובר דרך הARC אבל הרסיבר לא משקר

ראיתי לפני כמה ימים איזה סרט די מטופש (bright) שגם ראו וגם שמעו מעולה. הסרט רובו בלילה אז היה הרבה שחור :)

shay_p
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

acker16 כתב:הנטפליקס של הטלוויזיה עובד פשוט מעל ומעבר. הרבה יותר טוב מאשר דרך המחשב.
גם דרך הטלוויזיה מקבלים דולבי וויזון (HDR) מה שלא מקבלים דרך האפיקציה במחשב וגם מקבלים את כל הפורמטים המתקדמים יותר כמו אטמוס שלא מקבלים דרך המחשב.
מאוד הופתעתי שאטמוס עובר דרך הARC אבל הרסיבר לא משקר

ראיתי לפני כמה ימים איזה סרט די מטופש (bright) שגם ראו וגם שמעו מעולה. הסרט רובו בלילה אז היה הרבה שחור :)
...
·
יש לי רסיבר של ימאהה שהוא 5.1 ואת התוכן של נטפליקס אני שומע ככה. במקרה שלי, היציאה שאני משתמש בה מהטלוויזה היא האופטית והיא משמשת אותי גם להעביר סאונד 5.1 מהמחשב שמחובר לטלוויזיה וגם מה yes.
לא הצלחתי לשפעל את יציאת ה-ARC, אבל אין לי צורך, האופטית עושה את המוטל עליה מבחינתי.

viper פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 693
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

אני מסכים , אבל מבחר הסאונדבאר תומכי אטמוס מאוד מוגבל , 3.1.2 הוא אטמוס ללא אחוריים כמו דגם k850 של סמסונג.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”