רכישה קבוצתית - טלוויזיה LG OLED B7/C7
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@motico
·
1. כן.
2. כן, שניהם.
·
1. כן.
2. כן, שניהם.
·תודה על ההרחבה המפורטת !Crossover-Shop כתב:אחוז מאוד גבוהה של רוכשים של סדרת B התלוננו על חוסר אחידות במסך
מה שלא קרה לי כמעט בכלל בסדרה C
יש הבדל - הבסיס של ההבדל הזה לא מפורסם ע"י היצרן...
במשך תקופה ארוכה סברו פה בפורום וגם ביו-טיוב שההבדל הוא עיצובי בלבד (מסגרת , מעמד, וכ'ו )
[url=]LG B7 vs C7
אז כפי שנאמר פה כמב פעמים והוסבר פה לא הם ממש לא זהים! הפאנלים הגרועים ביותר שיורדים מפס הייצור מוצאים את דרכם מן הסתם לסדרה b הזולה. למרות כמובן שLG לעולם לא יודו בזה כי אז מן הסתם אף אחד לא יקנה סדרה B.
למה מישהו חושב שאת הפאנלים הטובים ישימו בB ואת הגרועים בW?
למה מישהו חושב שאת הפאנלים הטובים ישימו בB ואת הגרועים בW?
·נו, ונניח שאתה צודק והפנלים הדפוקים מגיעים לסידרה B, למה זה צריך לעניין אותנו?gorila2 כתב:אז כפי שנאמר פה כמב פעמים והוסבר פה לא הם ממש לא זהים! הפאנלים הגרועים ביותר שיורדים מפס הייצור מוצאים את דרכם מן הסתם לסדרה b הזולה. למרות כמובן שLG לעולם לא יודו בזה כי אז מן הסתם אף אחד לא יקנה סדרה B.
למה מישהו חושב שאת הפאנלים הטובים ישימו בB ואת הגרועים בW?...
הרי חי מתגאים בשרות המעולה שלהם ובכך שהם עצמם נותני השרות ולא חברה חיצונית.
כך שאם מישהו מגלה פגם בפנל צפוי שבכל מקרה יחליפו לו מסך, אז אני באמת שלא מבין מה הסיכון הגדול שבישבילו כדאי מראש להוציא עוד אלפי שקלים לסידרה C...
מה גם שהאימרה הזו שפנלים דפוקים מגיעים לסידרה B נישמעת לי קצת טיפשית ובטח שמתבססת על כלום.
אני בספק גדול שיצרן יכניס את עצמו לבעיה כזו במודע..
החלפות מסכים פגומים עולות לא מעט כסף וכל יצרן ינסה לצמצם אותן למינימום האפשרי, כך שלמכור מסך פגום לציבור הרחב בידיעה זה נראה לי התאבדות פיננסית.
תמיד יש אלטרנטיבות אחרות לתוצרת סוג ב
@בוננזה
אם זה לא מעניין אותך אתה יכול להתקדם ולא להגיב. זה כן אמור לעניין את כל מי שרכש/רוכש סדרה b בזול וחושב שהוא מקבל את אותו מסך בדיוק כמו הדגמים היקרים יותר מעליו. כמו שאפשר להבין וגם לפי ההסבר של קרוסאובר - זה לגמרי לא המצב... וגם אם ח.י יחליפו מסך זה יכול להיות פאנל קצת יותר אחיד אבל עדיין נחות.
אם זה לא מעניין אותך אתה יכול להתקדם ולא להגיב. זה כן אמור לעניין את כל מי שרכש/רוכש סדרה b בזול וחושב שהוא מקבל את אותו מסך בדיוק כמו הדגמים היקרים יותר מעליו. כמו שאפשר להבין וגם לפי ההסבר של קרוסאובר - זה לגמרי לא המצב... וגם אם ח.י יחליפו מסך זה יכול להיות פאנל קצת יותר אחיד אבל עדיין נחות.
- Crossover-Shop
- עוסק בתחום

- תגובות: 712
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 213 פעמים
·בוננזה כתב:·נו, ונניח שאתה צודק והפנלים הדפוקים מגיעים לסידרה B, למה זה צריך לעניין אותנו?......
הרי חי מתגאים בשרות המעולה שלהם ובכך שהם עצמם נותני השרות ולא חברה חיצונית.
כך שאם מישהו מגלה פגם בפנל צפוי שבכל מקרה יחליפו לו מסך, אז אני באמת שלא מבין מה הסיכון הגדול שבישבילו כדאי מראש להוציא עוד אלפי שקלים לסידרה C...
מה גם שהאימרה הזו שפנלים דפוקים מגיעים לסידרה B נישמעת לי קצת טיפשית ובטח שמתבססת על כלום.
אני בספק גדול שיצרן יכניס את עצמו לבעיה כזו במודע..
החלפות מסכים פגומים עולות לא מעט כסף וכל יצרן ינסה לצמצם אותן למינימום האפשרי, כך שלמכור מסך פגום לציבור הרחב בידיעה זה נראה לי התאבדות פיננסית.
תמיד יש אלטרנטיבות אחרות לתוצרת סוג ב...
צודק ב100% וגם מחזק את מה שרשמתי
ח.י בהחלט נותנים מענה של 100% מתוך 100% פניות - גם בזמנים מהירים יחסית למתחרות
לא משאירים אף אחד באוויר
זה שהסדרה בסיסית יותר - ויש לה יותר ריג'קטים - לא משנה את העובדה שהיא זולה ב10-15% מהסדרה הבאה - ועדיין מבוססת על טכנולוגיה איכותית בהרבה מכל מסך LED שתמצא
אחרי חיפושים קדחתניים מעולם לא פגשתי מסך LED מושלם! וגם לא קרוב לזה
וגם המסכים הטובים ממש - מפוצצים בDSE ובנדינג - אם לא זליגות אור קשות ומחלות כאלו ואחרות
עדיין אין פאנל מושלם
עדיין חולם בלילות על SUPER IPS שהבטיחו לי לפני שנה כבר המהנדסים של פנסוניק
http://news.panasonic.com/global/press/data/2016/11/en161128-4/en161128-4.html
הדבר היחידי שתפס לי את העין הוא שאתה מדבר על 20 אחוז. אם אני לא טועה הירידה היא 30 אחוז לא?!jacko-il כתב:רק מאחר וזה עולה בפורום בערך בכל פוסט רביעי -
מחירי בלאק פראיידיי היו מה שהיו בגלל שהיצרן עצמו החליט לחתוך במחיר שלו לצורך קידום המכירות ותפיסת נתח שוק. רצה הגורל ויצא שבדיוק לאחר תקופת בלאק פראיידיי כחלון חתם על הצו שמבטל את מיסי הקניה על אותם המוצרים בדיוק. מה שקורה כרגע זה שבמקום שהמחירים יחזרו חזרה למחירון שהיה לפני בלאק פראיידיי הם נפלו בכ- 20 אחוז (אל תפסו אותי על הספרה) בגלל החיתוך במיסי הקניה. לכן, זה נראה כאילו אין בכלל מבצעים והמחירים נשארו כמו שהם אך לדעתי בפועל יש. מה שכן, זה לא אמור לשנות לכם כלקוחות - הכללים הם עדיין אותם כללי המשחק - אם המחיר מתאים לכם עבור המוצר שאתם מחפשים כרגע אז זה כדאי, אחרת אין לכם מה לרוץ. זה הרי די ברור לכולנו שהמחירים רק יירדו עוד עם הזמן, זה כמו להגיד שהשמיים כחולים - זו לא נבואה ולא מחדש כלום לאף אחד.....