הסדר עם הוט... כדאי?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
MatanS פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולם!

התחדשתי במערכת קולנוע חדשה שכוללת:
טלויזיה FHD של תומסון
מגבר yamaha 2700

עכשיו נותרה ההתחברות לשידורים הדיגטליים...

לישוב שלי יש הסדר עם הוט שמוביל לזה שאני מקבל עסקה טובה של 3 חבילות בערך ב 40 ש"ח יותר זול (לחודש) מיס.

אני אישית מעדיף את יס וקבלתי הרבה מאד תגובות שרמת השידור שלהם יותר גבוהה.

האם לדעתכם שווה לשלם יותר על חבילה זהה בלווין או שכדאי לעזוב את זה וללכת על הוט?
(שימו לב שאני בהחלט מתכוון להשתמש ביכולות הupscaling של המגבר - השאלה שוב, אם זה משנה איזה חברה)

תודה למגיבים וחג שמח!

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15221
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

מה קיבלת ובאיזה מחיר?

MatanS פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שרשור שלא נקרא #3 

אז ככה:

בהוט:
2 ממירים דיגיטליים, 1 VOD
חבילת בסיס + 3 חבילות לבחירה

183 ש"ח לחודש. ללא התחייבות. (בגלל שההסדר הוא עם הישוב ולא פרטי)

ביס: אותה חבילה עם 3 ממירים (ללא MAX)
212 ש"ח לחודש. עם התחייבות לשנה

אגב, איזה ממיר לדרוש?
הוט: ADB2700 (דוקסיס)
יס: Pace 100 / או 3100

תודה וחג שמח,

מתן

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

הוט - עדיף דוקסיס, ובכל מקרה, שמעתי כבר אצלם על חבילות הכוללות קו טלפון ואינטרנט שאינן יקרות מהותית מהמחיר שקבלת. תבדוק שוב

YES
- רק 3100S ולא 3100SV או משהו אחר.
תדאג שזה יהיה רשום בחוזה ההתקשרות. אני דאגתי שזה יהיה כתוב ובכל זאת בא טכנאי בלי הממיר הזה. אמרתי לו שאין התקנה ומבחינתי אני מבטל הכל ( ההסכם לא תקף כל עוד לא בוצעה ההתקנה בפועל). הוא הודיע למנהל האזור- אחרי שעה הגיע טכנאי עם הממיר המבוקש.

הצעה שלי, לך על YES.

גילי

dukasgon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 380

חוזה מול יס

שרשור שלא נקרא #5 

איך הצלחת להכניס לחוזה ההתקשרות עם YES את סוג הממיר?
ניסיתי בכל צורה לבקש את הממיר המדובר, אבל אף אחד במכירות לא הסכים להתחייב לאותו סוג ממיר.
בסוף לא הגיע הטכנאי כי לא היתה התחייבות לממיר - ולא התחברתי לשירות.
אם היתה דרך להבטיח את סוג ההמיר הייתי מתחבר כבר היום :(

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #6 

אתה צודק, קשה להכניס כזה דבר בחוזה ההתקשרות.

פשוט נתתי לסוכן של YSE (בעודי מחובר ל- HOT) לפטפט אצלי שעה וחצי בסלון על YES YES YES... העניין הוא שפשוט לא הייתי לחוץ באותו זמן לעבור אליהם.
אז אחרי שהוא בזבז לעצמו (לי פחות כי לא ממש הקשבתי לו, המשכתי לזפזפ ב-HOT) שעה וחצי אצלי בסלון, אמרתי לו שיכניס בהסכם שאני מבקש רק 3100S ואם לא אז אין הסכם.
הוא ניסה "לכדרר" אותי כשאמר שאם לא יגיע הממיר שאני רוצה אז אני יכול לבטל ואני לא חייב כלום כל עוד לא בוצעה התקנה בפועל.
אמרתי לו שאין לי זמן לבזבז כדי שיבוא לי טכנאי אם הממיר הלא מתאים ואני אבקש ממנו בנימוס לותר על ההתקנה.
הוא אמר שלא נהוג לכתוב כזה דבר בהסכם אבל הוא יבקש שיביאו כזה ממיר. אמרתי לו שאם הוא לא רושם אז אני לא חותם ונשאר ב- HOT.
הוא התקשר מאצלי למנהל העבודה שלו ואמר לו שהלקוח לא חותם אם לא מבטיחים לו את ה-3100S. מנהל האזור אמר לו שאני אקבל אבל רק אחד כזה. מבחינתי לא היתה בעיה עם זה ויצאנו לדרך.
אתה חושב שביום ההתקנה המתקין ידע על מה אני מדבר? ממש לא. הוא בא עם ממיר לא מתאים, ובקשתי ממנו בנימוס לעזוב.הוא התקשר למנהל העבודה וזה שלח אחרי חצי שעה מתקין עם 3100S.

מנסיוני, ידעתי לא לנתק את הציוד של HOT עד שלא הותקן לי YES.

בלי קשר, לגמרי במקרה, היום בא לי טכנאי להחליף את ה- 3100S שהתמונה בו היתה נתקעת לפעמים.
בקשתי מהנציגה לציין שיבואו רק עם 3100S ולא עם 3100SV כי אני לא אתן להתקין וחבל על הזמן של הטכנאי. היא אמרה שהיא רושמת בהערות.
אתה חושב שהמתקין הגיע היום עם 3100S? שוב טעית, הוא הגיע עם 3100SV כדרכם בקודש..
אמרתי לו שאין מצב שהוא מתקין לי את זה. הוא ביקש צ'אנס לנסות ולראות אם זה עובד. אמרתי לו שחבל על הזמן, חצי מהממירים מדגם 3100SV לא יעבדו עם הגדרה של RGB והחצי השני לא יעבוד עם S-VIDEO, אבל הוא התעקש.
אמרתי סבבה, תנסה. הבנאדם פירק, הרכיב, לא עבד RGB, החזיר את ה- 3100S לראות שאין בעיה כללית והחזיר שוב את ה- 3100SV כדי להשתכנע. בעיה שלו. אני אמרתי לו..
בסוף חיפש רבע שעה מתקין שיש לו 3100S, מצא, נסע אליו, לקח, חזר אלי, התקין והכל בסדר.
אז כמה זמן הוא בזבז לעצמו (לו לי, אני גם כך ישבתי בכייף בסלון) כי המידע ב YES לא מחלחל כמו שצריך? משהו כמו שעה וחצי..ממש אבסורד שמתקינים בשטח לא מודעים לתקלה הזו..

בהצלחה,

GILIBOY

dukasgon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 380

המצב שלי

שרשור שלא נקרא #7 

המצב שלי שאני לא מנוי לא ב-YES ולא ב-HOT.
חשבתי שהם ישמחו לקבל לקוח חדש, אבל הם לא הסכימו להבטיח ממיר מסויים.
הסיבה היחידה שאני מתעקש על ה-3100S היא היציאת RGB והיציאה האופטית (לכן אני לא מסתפק ב-PACE1000).

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #8 

אם אתה לא מנוי אצל אף אחת מהן - זו עדיין נקודת פתיחה לא רעה. הרבה יותר טובה אילו היית כבר מנוי YES.

בכל מקרה, אתה צריך 3100S או 3100SV.
לשניהם יציאת SCART ואופטיקה. אם ה- SV עובד- אז הוא עובד ואין בעיה.
קשה לי להאמין איך מישהו צריך יציאה אופטית והם לא מתחשבים.דווקא מה- SV לא חסר להם..

באיזה אזור אתה גר? מקסימום תעביר לי את הנייד שלך בפרטי ואני אנסה לדבר עם הסוכן, אולי הוא יגיע אליך.

Giliboy

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”