איכות ירודה מממיר הוט בB7 חדשה
@mrraz111
@TheCoolest
@Lee
חיברתי את הממיר לטלוויזיה עם HDMI גלוי (בסלון, לא בתוך הקיר) עד שאעשה את ההעברה דרך הקיר.
האיכות כמובן השתפרה משמעותית.
אבל משהו מוזר התחיל לקרות - אתמול בערב צפיתי בטלוויזיה בלילה וכיביתי אותה כשהלכתי לישון, עכשיו כשקמתי אני רואה שהשידור מהבהב (מופיע ונעלם), ויש פיקסלים צהובים-לבנים שזזים במסך, כאילו יש הפרעות בחיבור. ניסיתי להעביר את הכבל מHDMI1 לHDMI2 (ARC) והבעיה נפתרה, אבל אני מפחד שהחיבור HDMI1 נפגע ואני לא רוצה שHDMI2 ייפגע גם. אבל שוב, אין לי מושג - זה הדבר היחיד שהצלחתי להגיע אליו, כי בחיבור לפורט אחר הבעיה נפתרת.
יש לכם רעיון מה אפשר לעשות?
@TheCoolest
@Lee
חיברתי את הממיר לטלוויזיה עם HDMI גלוי (בסלון, לא בתוך הקיר) עד שאעשה את ההעברה דרך הקיר.
האיכות כמובן השתפרה משמעותית.
אבל משהו מוזר התחיל לקרות - אתמול בערב צפיתי בטלוויזיה בלילה וכיביתי אותה כשהלכתי לישון, עכשיו כשקמתי אני רואה שהשידור מהבהב (מופיע ונעלם), ויש פיקסלים צהובים-לבנים שזזים במסך, כאילו יש הפרעות בחיבור. ניסיתי להעביר את הכבל מHDMI1 לHDMI2 (ARC) והבעיה נפתרה, אבל אני מפחד שהחיבור HDMI1 נפגע ואני לא רוצה שHDMI2 ייפגע גם. אבל שוב, אין לי מושג - זה הדבר היחיד שהצלחתי להגיע אליו, כי בחיבור לפורט אחר הבעיה נפתרת.
יש לכם רעיון מה אפשר לעשות?
ניסית כבל hdmi אחר?
ל-ARC לא אמור להיות קשר או לא להפרעות כאלו, הוא בסך הכל ערוץ אודיו חוזר.
תנסה לחבר את הכניסה הבעיתית למכשיר אחר שאינו הממיר ותראה אם עדיין ישנה בעית תצוגה.
תבדוק גם את הרזולוציה שמסומנת בהגדרות הממיר.
זה קורה בכל ערוצי הוט, או רק בערוץ/ערוצים ספציפיים?
ל-ARC לא אמור להיות קשר או לא להפרעות כאלו, הוא בסך הכל ערוץ אודיו חוזר.
תנסה לחבר את הכניסה הבעיתית למכשיר אחר שאינו הממיר ותראה אם עדיין ישנה בעית תצוגה.
תבדוק גם את הרזולוציה שמסומנת בהגדרות הממיר.
זה קורה בכל ערוצי הוט, או רק בערוץ/ערוצים ספציפיים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
גם אצלי הייתה בעיית הבהוב, מה לא החלפתי לא עזר.
בסוף התעקשתי עם הוט שזה בעיית ממיר, החליפו וכעת יציב.
אבל קודם בדקתי עם כבל, אחר כך כיביתי super resolotion (חשדתי שהוא הבעייה), החלפתי ספק כח של הממיר,
לבסוף החלפתי ממיר.
בסוף התעקשתי עם הוט שזה בעיית ממיר, החליפו וכעת יציב.
אבל קודם בדקתי עם כבל, אחר כך כיביתי super resolotion (חשדתי שהוא הבעייה), החלפתי ספק כח של הממיר,
לבסוף החלפתי ממיר.