עזרה לפני קנייה אחרונה b7 vs b8 vs qled

פורום מסכי OLED בחסות LG
יצחק22 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

מעונין לקנות b7 ויש לי כמה שאלות
1. מה ההבדלים בן b7 לc7 לשאר האולד החדשים של lg?
2.שאלה טיפה מצחיקה... אבל יש הרבה לאיחפה להתקדם מפה מבחינת איכות תמונה? הדגמים של 2018 2019 יהיו הרבה יותר טוב לדעתכם? או שאהיאכות כלכך טובה שאן פה הרבה מה לשפר... אני מוענים בטלוזיה שתספיק לי 4-5 בכףףף בלי הרגשה שאני יהיה צריך לשדרג
3. הבנתי שהoled עדיף עלqled אבל לפי הסרטון הזה () הqled נראית הרבה יותר טוב למה? אולי הסרטון מזויף?
4 אם אני יחבר ארד דיסק בusb לטלוזיה הוא יקרא תרגום לא מובנה בסרטים רגילים ובלוריי
5. אני רוצה לבדוקר את הטלוזיה בחנות ולהשוות ראותה לאחרות אולי אני בכלל לא רואה הבדל ועדיך לי לקנות mu7000 זולה... אך אתם ממליצם לעשות את זה?
6. סך הכל אך הטלוזיה ממליצים? השימושים הם ps4 pro+ netfliex בעיקר....
ממש תודה וסליחה על החפירה!!!

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 753
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

יצחק 22
אתה פותח המון פוסטים עדיף לרכז את כל השאלות שלך במקום אחד.
הצגה של מסך אחר מול אולד יכולה להחמיא לו אבל אי אפשר לדעת איך המסכים מכויילים. גם בחנות אם מסך טוב יכוייל בצורה לא נכונה הוא יראה לא טוב.
OLED נותן לך בעיקר קונטרסט מעולה והגבוה ביותר האפשרי (שזה בעצם הניגודיות בין השחור ללבן) כיוון שאין לו תאורה אחורית וכל פיקסל במסך מאיר בעצמו.
מחיר QLED של סמסונג ו OLED של LG מאד דומים אז נראה לי שהבחירה ב LG עדיפה. גם בגלל האחריות שניתנת עי היבואן ולא עי חברה חיצונית.
לגבי השאלה ששאלת פוסט הנוסף לגבי בעיות ובדיקות של מסך, לכל מסך יכולות להיות בעיות, נכון שבOLED יכולות להיות תופעה של חוסר אחידות ומה שנקרה בנדינג, הכוונה שאזור במסך לדוגמא שמיים כחולים יוצגו בצורה של מקטעי צבע במקום פרישה חלקה.
בדכ התופעות האלו מינוריות ולכן לא מהוות שום בעיה, במקרים חרגים התופעה מורגשת יותר ודורשת התייחסות.
כמובן שתושמת לב של אדם אחד שונה מאדם אחר, ולכן זה גם נתון לפרשנות אישית.
B7 ו C7 הם מסכים זהים למעשה (סטנד שונה מפלסטיק לעומת מתכת ב C7)
B8 ו C8 של השנה כבר יהיו שונים בעיקר בכך שהמעבד שודרג בסדרה C
דבר אחרון לגבי שימוש PS4 ב OLED צריך לשים לב לא להשאיר מצב סטטי המון זמן כי התמונה מתקבעת, בשימוש סביר התופעה הזו שנקראת צבירה מתפוגגת - יש למסך גם מנגנוני הגנה - אבל יש לדעת זאת.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4505
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

1. יש הטוענים כי ב- C7 פנלים מאיכות גבוהה יותר מאשר ב- B7. ביקורות רציניות של אתרי ביקורות לא הראו הבדל כלשהו בין הדגמים מבחינת איכות הפנל וכמות הבעיות. ההבדלים הם המסגרת ורמקולים.

2. בדגמים של 2018 ו-2019 אמורים לשפר את מעבדי התמונה במכשירים של LG.

3. הכיול במסכים שונה מאוד בצורה מובהקת. סרטון ההדגמה הוא של סמסונג, וברור שהוא לא כזה שידגים את הפרמטרים בהם טובה יותר ה-OLED. בנוסף, איך על מסך ה- LCD שלך במחשב אתה מצפה לראות את ההבדלים בין טכנולוגיות תצוגה שונות?

סע לחנות מתמחה בה יש את המסכים במלאי, ותראה במו עיניך מה מתאים לך יותר.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #4 

@sagico

בכל דגמי 2018 יש מעבדים משודרגים, גם בסדרה B. אבל בסדרה C ומעלה יש מעבד מתקדם יותר.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 753
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

סדרה B תקבל גרסה "מעודכנת" של המעבד הנוכחי.

"
W8 to C8 all use LG's new Alpha 9 picture processor, while the B8 sets have to make do with a new version of LG's Alpha 7 processor from 2017.
Read more at https://www.whathifi.com/advice/lg-2018 ... lvUoeeo.99
"

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #6 

@sagico

אני לא יודע מאיפה הם הביאו את העובדה שמדובר על מעבד A7 בדור הנוכחי. השם לא מוזכר בשום מקום שאני חיפשתי בו.
יכול להיות שהגוגל-פו שלי לא מספיק טוב. אבל מדובר במעבדים חדשים, שהולכים להכנס במתכונת עוד יותר מוגבלת גם למסכי ה-LCD של 2018.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”