סיפור: ממיר HOT עושה רעש למחשב - סוף טוב

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
orenxyz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

מעשה שהיה כך היה:

התקנתי HOT. רק לאחר ההתקנה כשהטכנאי הלך, שמתי לב שהמחשב, שהיה תמיד מחובר דרך S-VIDEO לאותה טלויזיה, מציג מעכשיו תמונה עם רעש. רק כאשר ניתקתי את ה- SCART של הממיר החדש מהטלויזיה, חזרה התמונה להיות חלקה כתמיד. איזה בעסה.

התקשרתי ל- HOT, תיאמו לי טכנאי.

הטכנאי בדק בדק, חיבר פילטר מוזר בכניסת RF של הממיר (שעזר קצת אבל לא מספיק), החליף כבל SCART, החליף ממיר, סוגים שונים, התקשר לחברים טכנאים שלו, דיבר איתם רבע שעה בטלפון - כלום לא הועיל. "התקלה איננה ניתנת לתיקון" אמר לי. "וכיוון ש- HOT לא אחראים למכשירים האחרים בביתך, ומכיוון שאת ערוצי הטלויזיה אתה רואה כראוי, אין מה לעשות יותר", והלך.

גם בשירות הלקוחות קיבלתי תשובה דומה. "עליך להזמין טכנאי מחשבים שיתקן את הבעיה" דיקלמה המוקדנית בשירות הלקוחות. "אבל הבעיה קיימת רק בגלל הממיר שלכם! היא לא היתה שם קודם, והיא נעלמת כשהממיר מנותק!" ניסיתי לפנות להיגיון. כלום. "בממיר רואים טוב, לא? זה אומר שהבעיה שלך במחשב!" סיכמה הפקידה הוכחה לוגית מתמטית חד משמעית. ממש פרס ישראל בלוגיקה שימושית.

החלטתי לעלות מדרגה. "אם כך, אינני מרוצה מהטכנולוגיה שלכם, היא איננה מתאימה לצרכי, ומאחר ואני מחובר רק שבוע, אבקש להתנתק ולהחזיר המצב לקדמותו". "יחזור אליך מנהל תוך 4 שעות" ענתה המוקדנית בנימה בהולה משהו.

כעבור 20 דקות בלבד חזר אלי המנהל. "לא נשאיר אותך לא מרוצה!" קבע המנהל לאחר ששמע את הסיפור מתחילתו. "הבעיה שלך מוזרה... מעולם לא שמעתי על בעיה כזאת... וגם הפילטר לא עזר! מה אתה אומר... אני שולח אליך טכנאי מומחה!"

היום הגיע המומחה. שתה קפה, הסתכל על התמונה המרשרשת, הלך לארון התקשורת, נגע עם מפצל השלוחות של HOT בהארקה שבארון, והופ! התמונה נקייה לחלוטין. 5 שניות. הדלק להגיע עלה יותר...

ואני שואל, כיצד יתכן שלחברה כמו HOT, אין איזה מוקד פנימי לטכנאים שלהם, עם איזה 2-3 מומחים כמו הטכנאי המוכשר שהגיע אלי, שאליהם יכולים הטכנאים ה"קצת פחות מוכשרים" להתקשר ולקבל עצה? לא חבל? אם לא הייתי מתעקש הייתי ממשיך לראות עם הפרעות. שלא לדבר על הכסף ש HOT ביזבזה כדי לשלוח אלי טכנאי...

וגם מוסר השכל: תתעקשו. לרוב הטכנאים שלהם אין ידע רב, וגם אם הם "פוסקים" חד משמעית שאין מה לעשות - אל תקבלו זאת כגזירה משמים.

ול- HOT יקירתנו, תודה שפתרתם לי את הבעיה. באמת. אבל למה רק באיומים זז אצליכם משהו?

אורן.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

לצערינו זו רמת השירות בארצנו.
לפחות פתרו את הבעיה, מה שלא קורה תמיד

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”