בעית RGB ב YES MAX
היי
עד היום המסך PWD8 היה מחובר לממיר 3100 באמצעות טראנסקודר,כך שבעצם האות הגיע כקומפוננט ואכן ראיתי די טוב (הכל יחסי...).
עכשיו אני מחובר ליס מקס ומבחינת החיבור בעצם לא השתנה כלום,מהממיר יוצא סקארט,נכנס לטראנסקודר ויוצא כקומפוננט לתוך VGA של המסך.
אבל שמתי לב שרואים פחות טוב (המקס מוגדר RGB כמובן) ושהתחלתי לשחק עם הגדרות הממיר (הגדרות סקארט) נתקלתי במשהו שנשגב מבינתי ומבינתם של עוד אנשים כנראה - כאשר בוחרים קומפוזיט או RGB בממיר אין בעצם שום שינוי!
התמונה לא משתנה והמסך לא קופץ\נתקע או מראה איזשהוא שינוי.
לדעתי אני פשוט רואה על קומפוזיט למרות ששבממיר מוגדר RGB.
החלפתי ליס מקס חדש ואין שינוי.
רואים פשוט גרוע,אין מה להשוות ל 3100.
יכול להיות שהממיר הנ"ל לא מוציא RGB?
יש למישהו רעיון???
אני יודע שאני יכול לראות דרך S VIDEO אבל חבל,יש לי טראנסקודר...
לדעתי,וגם התיעצתי עם עמי מהעולם הדיגיטאלי,הטראנסקודר תקין - אחרת לא היתי מקבל אות מהממיר כשהוא מוגדר RGB
מ א כ ז ב ביותר מבחינתי.
עד היום המסך PWD8 היה מחובר לממיר 3100 באמצעות טראנסקודר,כך שבעצם האות הגיע כקומפוננט ואכן ראיתי די טוב (הכל יחסי...).
עכשיו אני מחובר ליס מקס ומבחינת החיבור בעצם לא השתנה כלום,מהממיר יוצא סקארט,נכנס לטראנסקודר ויוצא כקומפוננט לתוך VGA של המסך.
אבל שמתי לב שרואים פחות טוב (המקס מוגדר RGB כמובן) ושהתחלתי לשחק עם הגדרות הממיר (הגדרות סקארט) נתקלתי במשהו שנשגב מבינתי ומבינתם של עוד אנשים כנראה - כאשר בוחרים קומפוזיט או RGB בממיר אין בעצם שום שינוי!
התמונה לא משתנה והמסך לא קופץ\נתקע או מראה איזשהוא שינוי.
לדעתי אני פשוט רואה על קומפוזיט למרות ששבממיר מוגדר RGB.
החלפתי ליס מקס חדש ואין שינוי.
רואים פשוט גרוע,אין מה להשוות ל 3100.
יכול להיות שהממיר הנ"ל לא מוציא RGB?
יש למישהו רעיון???
אני יודע שאני יכול לראות דרך S VIDEO אבל חבל,יש לי טראנסקודר...
לדעתי,וגם התיעצתי עם עמי מהעולם הדיגיטאלי,הטראנסקודר תקין - אחרת לא היתי מקבל אות מהממיר כשהוא מוגדר RGB
מ א כ ז ב ביותר מבחינתי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אם אין שינוי סימן שהממיר לא מוציא RGB או שיש נתק בכבל. הפין ב SCART שמוציא אות composite פעיל כל הזמן כי ממנו שואבים את אות ה SYNC לסנכרון ה RGB. שים לב שלמקס יש שתי יציאות SCART ושרק לאחת מהן יש אפשרות להוציא RGB. אתה בטוח שחיברת את הכבל ליציאה הנכונה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה על התגובה המהירה,
בודאות אין שינוי,אבל עם ה 3100 הטראנסקודר עבד יפה ככה שאני לא יודע אם הטראנסקודר התקלקל
מצד שני עמי מהעולם הדיגיטאלי,שם קניתי בזמנו את הטראנסקודר,טוען שאם הוא היה מקולקל אז לא הייתי רואה תמונה כלל
אבל אתה אומר שקומפוזיט ממילא הייתי רואה כי הוא מחובר תמיד?
אולי אקפוץ אליו שיבדוק את הטראנסקודר.
יכול להיות שהמקס לא מוציא RGB?
זכור שבדקתי 2 ממירים...
את הסקארט חיברתי ליציאה התחתונה של הממיר,לדעתי זו הנכונה אך אנסה בערב שוב.
בודאות אין שינוי,אבל עם ה 3100 הטראנסקודר עבד יפה ככה שאני לא יודע אם הטראנסקודר התקלקל
מצד שני עמי מהעולם הדיגיטאלי,שם קניתי בזמנו את הטראנסקודר,טוען שאם הוא היה מקולקל אז לא הייתי רואה תמונה כלל
אבל אתה אומר שקומפוזיט ממילא הייתי רואה כי הוא מחובר תמיד?
אולי אקפוץ אליו שיבדוק את הטראנסקודר.
יכול להיות שהמקס לא מוציא RGB?
זכור שבדקתי 2 ממירים...
את הסקארט חיברתי ליציאה התחתונה של הממיר,לדעתי זו הנכונה אך אנסה בערב שוב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
מצטער, לא קראתי שאתה מתחבר דרך transcoder ל component. זה כבר סיפור אחר כי אני לא יודע ממש איך המכשיר יתנהג אם יזינו אותו ב composite כי לדעתי הוא לא מסוגל לבצע המרה ל component, אבל יכול להיות שאני טועה.
למה בעצם אתה לא מתחבר ב BNC או SCART וחוסך את ההמרה ל component ? חשבתי שיש לפנסוניק אופציה לכניסות מסוג זה ןשאחד היתרונות שלהם זה האפשרות לבחור קרטיסי כניסות לפי דרישה וצורך.
למה בעצם אתה לא מתחבר ב BNC או SCART וחוסך את ההמרה ל component ? חשבתי שיש לפנסוניק אופציה לכניסות מסוג זה ןשאחד היתרונות שלהם זה האפשרות לבחור קרטיסי כניסות לפי דרישה וצורך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מסתבר שאחד הכבלים שיצאו מהטראנסקודר היה פגום...
גם עכשיו אני חושב שאצלי לפחות ראו טוב יותר בממיר הקודם - 3100.
catskinner,כשרכשתי את המסך הנ"ל לפני כשנה וחצי לא יכןלתי לבחור אילו סוגי טרמינלים יצורפו למסך.
כך שעל מנת לקבל את הסיגנל הטוב ביותר נאלצתי לקנות טראנסקודר,גם לפנות כניסות ל PS2 ול DVD.
תודה לך על עזרתך!
גם עכשיו אני חושב שאצלי לפחות ראו טוב יותר בממיר הקודם - 3100.
catskinner,כשרכשתי את המסך הנ"ל לפני כשנה וחצי לא יכןלתי לבחור אילו סוגי טרמינלים יצורפו למסך.
כך שעל מנת לקבל את הסיגנל הטוב ביותר נאלצתי לקנות טראנסקודר,גם לפנות כניסות ל PS2 ול DVD.
תודה לך על עזרתך!